Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co wy polecaciee

Co polecacie z Biedronki ?

Polecane posty

Gość Dziś byłam w Biedronce
Pyszne banany za 2,49 zł/kg nektaryny popcorn do mikrofali soki marchwiowe dla dzieci kaszka manna-już gotowa w kubeczku za 1,29zł bułeczki śniadaniowe 10szt/4,40zł

Gość biedroneeeeeeeeeeeczka
no parówki podobno dobre tylko które? ja w Biedonce kupuje pieluszki DADA,ser gołda,podlaski ten w zamykanym pudełku,prażynki solone,rybe w galarecie bez napisu a produkowaną przez seko,a z napisem w innym markecie raz droższa.Nie polecam paprykarza... kupuje ręczniki papierowe,papier toaletowy...co tam jeszcze.... lody wiśniowe,mniam..

Gość Biedronkowe kosmetyki
A co z kosmetykami? czy jest tu ktoś kto kupuje tam kosmetyki? Np. podpaski, waciki, toniki... Co polecacie? Zastanawiam sie czy sie tam przejść, ale nie mam blisko biedronki i nie chcę się naciąc na jakiś kosmetykowy bubel. Prosze o odpowiedz ;)

Gość violazopola
pyszne są słodycze z biedronki, niczym nie ustępuja markowym, polecam zwłaszcza wafelki kokosowe i orzechowe, delicje i pierniki w dużych paczkach

Gość biedronka spoko jest
ja kupuję z kosmetyków mydło w płynie,żel pod prysznic taki różowy,tampony,płatki kosmetyczne,podpaski... a ze słodyczy cukierki Monoti-pyyycha!;takie ciasteczka okrągłe,jakby z musli-nowość w biedronce;wafelki;żelki-gąsienice... mleko,cukier,mąkę tortową....a no i moja córka uwielbia prażonki solone!!

Ja kupuje w biedronce tampony. Niczym się nie różnią od OB a za te płacę ok 6 zł za 32 sztuki (OB kosztuje 6 zł za 6 sztuk!).

dużo fajnych produktów maja w dostępnej cenie..ja moze: kawa mrożona amorres..a moje dziecie bagietki czosnkowe do piekarnika

ja kupuję różne rzeczy i jeszcze się na nic nie nacięłam. Ostatnio robiłam rogaliki potrzebowałam marmolade i tam jest taka pół kilowa za 3,60 o smaku rózanym. Pycha wcinam to z chlebem ! Poza tym serki vitello, parówki drobiowe pyszne, chipsy , słodycze, tampony i ręczniki papierowe itp. Biedronka rulez!

ja mam NO1 : nie wiemjak to się nazywa dokladnie ;chyba amoretto: to kostka piernikowa z marmoladą, na tym masa marcepanopodobna i to wszystko w czekoladzie, mniam! kiedyś było coś takiego zza naszej niemieciej granicy ale teraz nie znalazlam tego w innych sklepach niż BIDRONKA ;)

Gość upupupup
up

Gość mmmmmmmmmmjok
odkrylam ostatnio maslo smietankwoe za 2 zl jest podobne smakiem do osełkowego mmmmmmmmmmm ❤️:D

Gość Brzechwa
dżem

Gość Vanilinka
wafle z brązowego ryżu. mniam

Gość madzia23niemcy
nic biedronka to syf ma najgorsza jakosc

Gość madzia23niemcy
ale wam ludzie malo wystarczy do zycia zeby zadowolic sie syfem z biedronki uzywajcie tamponow mojej kolezance odpadl sznurek soki maja moze 10% reszta woda capucino chyba cale wlac by trzebabylo zeby byl jakis smak ketchup woda i cynamon fuj

Gość Judytka24
zmywacz do paznokci;P taki wieeelki za 3 zł bodajże :) - mialam cały rok... kupiłam sbie rok temu w wakacje i dopiero wczoraj drugi bo amen sie skonczyl ;)

Gość Judytka24
lody... pudełeczko lodów a payku za 2.99 ;D albo Ciastko Lodowe

Gość kasiunia211

Gość w biedronce radze czytac
opakowania. czesto te tanie produkty sa znanych marek :) np serki wiejskie (1,6zł) sa z Piatnicy (w zwyklym spozywczaku ok. 2.2ł). Gdzies na opakwonaiu zawsze pisze wyprodukowano dla Biedronki przez xxx. To smao w Lidlu, np. pasty jajeczne sa z lisnera (nie wiem czy tk sie to pisze) :)

Gość gertruda mr
Za tydzien ma byc laptop za 999zł.Co o tym myslicie??

Gość hormony a nie chormony
teraz jest fajny kosz na bielizne badz zabawki za 9,99

Gość Dziś kupiłam
zestaw 3-ech pojemników spożywczych 2l,1l i 0,5l za 4,99zł melon żółty za 1,49zł

Gość marlut
śledzie w majonezie w dużym wiaderku.kiedyś były wkłady zapachowe do odkurzacza,zrobiłam zapas,ale już mi sie skończył.były super!!!!!!!!!!!!!

rodzynki w czekoladzie............................ boskie są

Gość Jowitta
mrozonki sa godne polecenia,mowie o warzywach.