Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wściekła morfina

***PYTANIE DO OSóB POSIADAJąCYHC PRACę LUB SZUKAJąCYCH******************

Polecane posty

Jak szukaliscie pracy?? Wysylaliscie CV czy chodziliscie od firmy do firmy i pytaliscie????? Wyslalam juz ponad 100 CV, bylam w kilku zakladach i ciągle nic. Nie wiem juz co robic.

znam ten ból... ja przez poł roku szukałam...też wysłałam ze 100 CV i nic... a teraz prace dostałam po znajomości...

Ja niestety na znajomosci nie moge liczyc :( Chodzilas do firm i pytalas czy tylko wysylalas? Dzownili do Ciebie?? Bo do mnie zadzownili jak na razie tylko z jedne firmy :(

nie, ja nie chodziłam po firmach... główni przez internet szukałam pracy i wysyłałam mailem CV i list motywacyjny... czasami opdisywali ze dziękują za zainteresowanie ale nie spełniam ich warunków i takie tam... czasami oddzwaniali i zapraszali na rozmowę kwalifikacyjną a w 60% nic... ani nie dzwonili ani ni odpisywali....

No to do Ciebie przynajmniej ktos oddzwanial lub odpisywal. Do mnkie nie odpisala ani jedna firma. Meczylam sie 5 lat na studiach, naprawde bylo ciezko, a teraz sie okazuje ze nie ma pracy :(

Gość LiiLiia
nie zawsze jest kolorowo;/ ja byłam w jednym miejscu na próbę,ale czy coś z tego wyjdzie...

fakt, nie zawsze jest kolorowo, ale fajnie byloby zlapac cos chociaz na chwilke. probuje juz nawet jako sekretarka, ale nawet z takich firm sie nie odzywaja. Czasami mysle ze lepiej byloby skonczyc na podstawowym, wtedy nie byloby takiego problemu - poszlabym do sklepu i tyle. A teraz siedze calymi dniami, przegladam ogloszenia i az sie we mnie gotuje ze nic nie ma