Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XsceneX

KOLCZYK W WARDZE!

Polecane posty

Gość XsceneX

helo. mam pytanie! wszystko na temat kolczyka w wardze! chce sobie taki zrobić ! ale czytałam ze mogą byc z tym same problemy! podobno strasznie sie niszczą zęby? czy to prawda? czy po wyjęciu kolczyka jest duży slad?? a wo gule ile kosztuje takie przekucie??? jakie sa tego zalety i wady???;P

Gość głupota
pewnie ze nie ma problemu :) dziurka minimalna jak hmmm dziurka po malym wyprysku ;)

Ja mam, płaciłam 50zł z kolczykiem tytanowym, u niektórych obija on zęby. Jak tak będzie w twoim przypadku kup bioplast.

Gość magda16
Ja mam kolczyk w wardze robiłam sama i nie miałam jak najbardziej z tym żądnych problemów.Robiłam wenflonem i nie bolało nawet nie czułam że przebiłam potem włozyłam kolczyk i tyle mialam lekko spuchnięte ale nie było nawet widać i jak na razie nie mam z nim żądnych problemów ;]

Gość Natusiaa
Ja wam powiem takk ;) mam kolczyk od tygodnia.. a w zyciu juz mialam 3 kolczyki w wardze. kolczyk mam dlugi zeby rana sie dobrze goila ;) wystaje dosyc daleko za warge ;) przebijalam sama wiec wcenie sie nie orietuje chociaz zapewne ok. 90zl z kolczykiem. od zewnatrz nalezy przemywac oceniseptem a od srodka po prostu plukac woda przegotowana ;) mi tam wystarcza ;)

Gość SweetBaby
mam pytanie, jeśli robi się SamEMU tego kolczyka to jak można znieczulić żeby mniej bolało.. bo właśnie mam zamiar sobie zrobić, ale boje sie ze boil..

Gość pannnaiks
przez orzekłuciem zrob sobie na kilka minut okład z lodu.

Gość truskawa17
i przed przekluciem zamroz sobie kostki z herbaty rumiankowej i po zabiego jak wrocisz do domu possaj sobie i nie bedzie tak bardzo puchlo

Gość Sandrii
Wiesz ja też chce . nie ma takiej możliwości żeby były nie! w studiu lub sama . jak hccesz przebic to napewno metalowym z tytanu . lub innego metalu . ale po tych 2 tygodniach . wszystko spoko. mozesz go wyjącć i założyć ze sztangą gumową która nie podrażni Ci szkliwa czy zębów wszystkim to mowie . :)* pozdrawiam !

Gość Sandrii
i jak jeszcze mam przekonać rodziców . ? także jeszcze raz mowie . nie podrażni Ci szkliwa . założysz gumowego z metalową kuleczką i bomba ja tez tak zrobiee. tylko ile to moze kosztowac ? ja chce na gornej wardze bo na dolnej podobmno bardziej boki. chociaz mam 8 kolczykow w uchu. to jestem odprona na bol hehe :* pozdro.

Gość Sandrii
pomocyy ;P

Gość koles_bez_przerwy
i z pięknych kobiet stajecie się ordynarnymi robokopami ! możecie się podobać tylko kolesiom z kolosalnymi problemami emocjonalnymi - takim pizdusiom i ciotom żaden normalny facet nawet nie spojrzy na pozakłówaną wariatkę ale jak mówią "autorytety": róbta co chceta można jeszcze liczyć na roztropność waszych rodziców, ale po obecnym pokoleniu już tego nie będzie można się spodziewać, niestety... ps. jak widać lusia już córce pobłogosławiła...:(

Gość asdacdsza
same sobie to robicie? jejku przecież to musi bolec..........

Gość dfrghperg
Witam, chciałabym zrobić sobie kolczyka pod wargą, ale jeżeli kolczyk mi się znudzi to będzie blizna ? można tej blizny się jakoś pozbyć ? są różne maście na blizny, pomogą ?

Gość Ismenaaa
koles_bez_przerwy - ale jestes debil, nie podoba ci sie to twoja sprawa. Mi sie bardzo pdoobaja faceci z kolczykami i takim nie przeszkadzają też moje kolczyki. A na opini jakiś jak to nazywasz "porządnych facetów" mi nie zależy bo nie kreca mnie takie dupki bez stylu.

Gość Marzenka_x3
koles_bez_przerwy - każdy ma swoje zdanie i nie pitol bo mało kogo obchodzi co myślisz. xDD . Ja będę robić kolczyka w wardze nie długo, koleżanka mi robi, zna sie na tym. Robi mi welflonem - mam pytaniem , jaki welflon? pomarańczowy? a co do kolczyka.. to niektórzy z was mają razje, najlepiej zmienić kolczyk na gumowy ;] . A czy można przekłuć tam jakąś żyłke czy coś.?

Gość ból
7 lat temu robilam sobie kolczyka w dolnej wardze , Wczoraj postanowilam go wyjąć I zrobić sobie w górnej. Mój problem polega na tym że czuje ból w miejscu przebicia I sączy mi się z ranki żółto biała substancja Może mi ktoś powiedzieć czy to tak powinno wyglądać ? Bo Ja już nie pamiętam jak wyglądało moje gojenie 7 lat temu A boje się że może być coś nie tak.

Gość wareczkaa
Pozdro ;) ja robiłam kolczyka dzisiaj około godziny temu, robila mi koleżanka z dobrym doświadczeniem przebijała mi wenflonem 2mm nie czułam tego takie lekkie ukucie i po strachu, możesz przemywać wodą utlenioną codziennie w czasie gojenia ;))