Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra29Kraków

wyjazd do chorwacji na poczatku 8 miesiaca, oc wy na to?

Polecane posty

Gość Sandra29Kraków

na dwa tygodnie, autem po drodze nocleg.czy ktoras z was byla na wakacjach w tak zaawansowanej ciazy?czy macie jakies rady?bardzo prosze o pomoc dziekuje i pozdrawiam!

Gość proszę cię
nie możesz być aż tak głupia i nieodpowiedzialna

Gość chcesz rady
? zostań w domu!!!

Gość ddddbbbbb
jabałabym się ryzykować ,że urodzę byle gdzie,po drodze.Nawet do głowy by mi taki wyjazd nie przyszedł:o

zalezy jak znosisz ciaże i wogóle jak się czujesz ale ja bym nie pojechała pozdrawiam

planowałam urlop we wrześniu, właśnie na poczatku 8 mc, ale wtedy nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży. jak tylko się sowiedziałam zaklepałam urlop na 5 miesiąc, żeby było bezpiecznie. Nie odważyłabym się w taką podróż w 8 mc

Gość Sandra29Kraków
no wlasnie sie boje dlatego pytam was o zdanie, ciaze znosze dobrze i bez powiklan, prosze o dalsze wypowiedzi i dziekuje za komentarze!

Gość Sandra29Kraków
podnosze:)

Gość *B
A jak powikłania wystąpią w Chorwacji? Ja miałam 8 miesięcy piękną ciążę, bez powikłań a tu pod koniec, w 34 tyg zatrucie ciążowe! A gdybym była wtedy na wyjeździe? Strach pomyśleć....

Gość co tu podnosić
top?:O wszyscy ci piszą - NIE JEDŹ a ty nadal masz wątpliwości?:O

Gość llllllllllllllllllllllllll
A jaka przyjemnosc bedziesz miala z tego wyjazdu, z tej drogi w samochodzie? Popatrzysz sobietylko na smukle laski w pieknych kostiumach. Wez nie jedz i nie strasz ludzi, bo niektorzy boja sie wielorybow buahahaaaaaa! wyjedziesz se za kilka lat jak dzieciak urosnie

Gość DO pojeba wyżej
jeśli masz tak głupawo radzić, to lepiej zachowaj sobie swoje porady i komentarze dla siebie:O

Gość do zalozycielki
Nigdy w życiu.Uwazam,ze ryzykujesz i tyle.moja ciaza tez przebiegała bezproblemowo,a wlasnie w 8 miesiacu zaczely sie problemy ,3 tygodnie przelezalam w szpitalu.Zreszta jest duze ryzyko,ze urodzisz po drodze.

U mnie problemy zaczęły się w 9 miesiącu - cholestaza ciężarnych. A w ogóle przez jakiś czas to miałam w ogóle podejrzenie HELLP - to to jest dopiero ciotrostwo! Śmiertelność dzieci i matek przy tym sięga kilkudziesięciu procent :o A tak to ciążę znosiłam wyśmienicie, do końca prawie chodziłam do pracy, jeździłam na rowerze, czułam się jak młody bóg, a tu... Ja bym się bała.

Gość wytrzepie Cię i co
taka długa podróż może Cie nieźle wytrzepać, a to nic dobrego, mozesz wcześniej urodzic

Gość MagdaKrakow31
a sa takie z was ktore jezdzily w tak zaawansowanej ciazy?i czy autorka zdecydowala sie na podroz??

Gość kirikirikiri
ja bylam ale odradzam :(