Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosmo dziewczynaa

Czy to mozliwe, żebym była Tam aż tak delikatna???

Polecane posty

Gość cosmo dziewczynaa

Mam pytanko...ost piescilam sie z moim facetem tam i uwdzie..wiadomo:P...chodzi mi o petting, nie kochalismy sie tym razem..i po jego wyjsciu..dojrzalam u siebie dziwna rzecz..tzn po 1 str moich warg sromowych mam widoczny czerwony jakby hmm pecherzyk, moze niedo konca pecherzyk..nie wiem jak to okreslic w sumie, tak jakby jakis cm powierzchni byl lekko napuchniety(bowiem widoczne jest zgrubienie). Nie wiem co to może byc..otarcie? ale od czego? Nie bolalo mnie nic w trakcie..w sumie nadal nie boli mnie to m-ce:| Jakies 3 tyg temu tez tak sie zdarzylo, z tym że mialam to troszke wieksze i bolalo, gdy dotykalam...osobiscie mysle, ze to obtarcie lub cos w tym rodzaju, ale hmmm sama juz nie wiem...nie zawsze mi sie to pojawia. Czy ktorej z was przytrafilo sie moze cos podobnego? poradzcie..

ja też to miałam. I w sumie sama też nie wiem co to takiego ;/ wiec rowniez chetnie sie dowiem. ale bywało tak że wyskakiwało akurat po pettingu

Gość brudne rączki
i mikroby

Gość cosmo dziewczynaa
Tak, ale to dopiero 2 sie tak zdarzylo..przedtem tego nie mialam, a potrafilismy bardzo dlg i czesto sie dotykac w trakcie dnia...co do brudnych rak, to wydaje mi sie ze higiene to on bardzo dobra trzyma...kurde nie wiem co jest....

Gość cosmo dziewczynaa
nie nie nie nie---> a jak sobie z tym radzilas? Przeszlo?

Gość nie odbieraj
a boli to? Zdrowe miał usta? Bez opryszczki?

Gość nie odbieraj
ten gruczoł, to centralnie jest.

Gość ejejejejeje
To lechtaczka barany bez szkoly...

Gość cosmo dziewczynaa
Nie, nie wyglada to w zadnym wypadku jak ropien...Czytalam o tym rgruczole Bartholina..wiec chyba to jednak nie to... jest to m-ce po prostu czerwone i tak jakby pecherzyk sie od obtarcia zrobil...podobnie jak sie robi na piecie np.po obtarciu butem. Poprzedni po jakis 3-4 dniach zniknal. I sie tworzy centralnie na wardze sromowej u góry.

Gość cosmo dziewczynaa
Do nie odbieraj--> poprzedni byl znacznie wiekszy i torche bylo to m-ce oboloale, ale tylko, gdy dotknelam i ten pecherzyk jakby byl wiekszy. Tym razem jest znacznie mniejszy i tylko w gornej czesci i praktycznie nie boli. Jest to umiejscowione po wew stronie wargi, jakby w jej zagieciu.

Gość cosmo dziewczynaa
Nie, nie probowalam...gdy mi sie 1 ra zto "cos" pojawilo, probowalam przebic igla sterylna tak bardzo delikatnie z wierzchu, ale nic z tego...wiem, z emoze to nie byl najmadrzejszy pomysl, ale nocowal u mnie facet i chcialam sie jak najszybciej tego pozbyc:P Natomiast wyciskac nie probowalam...zostawilam go w rezultacie samopas..i jak juz pisalam 3/4 dnia jakby sam wsiaknal:] Dziwne jest tlko to, ze pojawilo mi sie to dopiero 2 razy..przedtem tego nie mialam...Nie rozumiem tego:]

ja wyciskałam, ale w wannie wiec nie zauwazylam co z tego wyleciało ;/ bolało strasznie. A pozniej troszeczke krwi i na drugi dzien rano nie bylo sladu. Nie wiem co to......

Gość cosmo dziewczynaa
Ale powiedz mi, czy jak uprawialiscie petting to nie wiem czulas moze w trakcie jakby za bardzo ocieral sie reka, palcem czym kolwiek twoj facet o twoje wargi, albo ze moze nie wiem zachaczyl cie lekko paznokciem, czy cos w tmy rodz, zeby moc pozniej stwierdzic, ze na tym m-cu wlasnie masz to ":cos"?

no właśnie nic takiego nie zauważyłam. i też raz miałam to większe, tak bardziej koło łechtaczki na wewnetrznej stronie warg sromowych a drugi raz mniejsze u gory

Gość nie odbieraj
Opryszczka? Afta?

Gość cosmo dziewczynaa
Nie. na bank to nie opryszczka..bylam niedawno u gina i wsio ok jest...kuzwa co to za badziewie... Nie nie nie nie---> powiem ci ze poprzednim razem czulam jakby moj partner za bardzo tarl mowiac po swojskiemu w tej okolicy...przynajmniej takie mialam odczucie, wiec przypisalam to wlansie temu..natomiast tym razem..na penwo byl bardzo delikatny..ale faktycznie raz tak jakby lekko zachaczyl paznokciem..a le naprawde b lekko o jakas czesc warg..w sumie czulam to, ale mnie nie bolalo..nie jest pewna, czy bylo to w tamtym m-cu akurat..dlatego nie wiem czmeu to przypisac:} jestem bezradna