Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marakujaaa

czy wódka LUKSUSOWA na osiemnastkę to obciach?

Polecane posty

Niedługo mam osiemnastkę. Impreza w lokalu dla znajomych i rodziny. Rodzice planują kupić wódkę Luksusową :O Nie znam się aż tak bardzo na wódkach, ale wydaje mi się,że Bols, Absolwent albo Shmirnoff byłyby bardziej odpowiednie... Nie muis być zaraz Finlandia, ale Luksusowa kojarzy mi się z bazarem... Czy się mylę? :O

Gość z tych wszystkich ja wolę
luksusową właśnie

Gość Absolwent Bols albo Finlandia
To są odpowiednie wódki na taką imprę, a jak Cię nie stać - funduj piwo, też wszyscy będą happy :)

Gość dffdf
ja mialam sobieskiego i finlandie

Gość absolwent to dopiero obcjach

Gość Absolwent Bols albo Finlandia
P.S. Finlandia najlepsza ofkoz, może być jeszcze Absolut, ale to już taka cena że ho ho ho...

Gość hihi 18stolatka
ja mam jutro 18ste urodziny:D wódka luksusowa za złotych 16, to dobry wybór;) a tak poważnie, u mojej koleżanki była pierwsza tura BOLSa a potem jak wszystkim było wszystko jedno to rzuciła luksusową;

Gość absolut jest naj.........

ódka Luksusowa, najstarsza polska wódka ziemniaczana, już po raz szósty z rzędu zdobyła złoty medal w międzynarodowym konkursie jakości Monde Selection w Brukseli.-to bylo w 2006r

z tego, co się orientuję absolwent ostatnio jest w podobnej cenie co luksusowa, przynajmniej w sklepah w moim regionie... no mnie nie stać, bo płacą rodzice i nie chcę im sprawiać przykrości... finlandia to trochę za duży wydatek :O ale potwierdzam, że to chyba najlepsza wódka ;)

Gość oihkjgg
raduj sie dziewczyno, ja miałam na 18-tce jakąs najtańsza wódke z Plusa..................no ale za to miałam jej pod dostatkiem :D

no nie chcę, żebyście myśleli, że jestem jakąś lalunią, która wybrzydza... po prostu chciałam zapytać, gdyż sama nie znam się na wódkach. dziś rodzice kupili ją `na spróbowanie` nie mówili, że dobra... tyle, że mi się kojarzy z jedną z najtańszych :(

Gość storczykowa
oooo mi by sie sprzydała finlandia na dzis :D wisniowa:D

Gość dffdf
przesadzasz bylam na 3 w tym roku i byl bols i absolwent +piwo, ozone tez dobra.

Gość zostaw tę luksusową

to na osiemnastkach pije sie wódkę?:O

Wódka Luksusowa – polska wódka produkowana z ziemniaków przez firmę V&S Luksusowa Zielona Góra S.A. Istnieje kilka rodzajów tej wódki różniących się zawartością alkoholu (40%, 45%, 50%) oraz aromatem (Luksusowa Dzika Jeżyna oraz Luksusowa Miodowa Tradycyjna). Wódka Luksusowa jest jedną z najstarszych wódek, jakie są nadal produkowane. Pierwsza butelka została bowiem sprzedana w 1928 r. Po II wojnie światowej produkcja wódki została przeniesiona do Zielonej Góry. Według producenta około 10% sprzedawanej na polskim rynku wódki to wódka marki Luksusowa.

Gość macia
a tak się wtrącę-po ile stoi teraz mniej wiecej Shmirnoff w sklepach 0,7l?

Wódka Luksusowa, najstarsza polska wódka ziemniaczana, już po raz szósty z rzędu zdobyła złoty medal w międzynarodowym konkursie jakości Monde Selection w Brukseli. Monde Selection jest najstarszą na świecie i najbardziej reprezentatywną, niezależną organizacją badającą jakość produktów żywnościowych z całego świata w certyfikowanych laboratoriach. Głównym parametrem decydującym o opinii o produkcie jest „jakość smaku”. to chyba duzo mowi o jakosci owego trunku... acz...ja nie przepadam

Gość onaass
jasne ze sie pije,chyba juz dawno nie bylas ze sie tak dziwisz.

marzenna jeśli 18-nastka jest z rodziną to nie rozumiem czemu by nie? supernowa dzięki za info 🌻

Gość Absolut zawsze trzyma poziom
ale drogi jest jak ... [popularne określenie męskiego narządu moczowo-rozrywkowego]

no właśnie. a jaka jest róznica cenowa jeśli chodzi o 0,7l Shmirnoff i Luksusowa?

kiedy miałam 18 lat i nawet więcej. nie wyobrażałam sobie picia alkoholu z rodziną. Dlatego dziwi mnie,że tą wódkę kupują rodzice. No chyba,że tylko dla \"bardziej dorosłych\" uczestników.

leta24.supernova hehe pojadę jej wiedzą po całości :P ale moje koleżanki i koledzy (ci zaproszeni) tacy nie są... nawet jak im nie podpasuje ta wódka to zachowają to dla siebie