Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marakujaaa

czy wódka LUKSUSOWA na osiemnastkę to obciach?

Polecane posty

Gość ............................._
wódka maximus jest cudo :D bo robiona przez finlandie :D mm :D

leta24.supernova dziękuję bardzo :) oj nie zamierzam pić więcej prócz toastu :P będzie jeszcze wiele innch okazji, ale przy rodzinie nie wypada. marzenna oczywiście, że pod dorosłych ta wódka

Gość kdkdff
po co wogole z rodzicami robic 18? jedna rodzinna bylo zrobic,a druga dla znajomych.ja mialam tylko dla znajomych i nie zaluje.

Gość pajacynkaa
a jak ja robiłam 18 w lokalu to dałam tylko szampana i miałam spokój:P żądnej wódki, ani piwa, totalnie nic ;) nie jestem abstynentką ani nic w tym stylu. też lubię sobie wypić, ale tak się jakoś złożyło że moja 18 była bezalkoholowa. uprzedziłam ludzi wcześniej i komu się to nie podobało nie musiał przychodzić.

` kdkdff po co wogole z rodzicami robic 18? jedna rodzinna bylo zrobic,a druga dla znajomych.ja mialam tylko dla znajomych i nie zaluje ` moja rodzina potrafi się bawić więc ta impreza wyszła z mojej inicjatywy. nie chciałam się dwa razy bawić w robienie imprezy...

Gość kdkdff
no ok ,ale znajomi moga sie krepowac ja przy rodzicach bym nie pila . kazda 18 ktora pamietam byla domowka bez rodzicow i kazdy swietnie sie bawil a pozniej wspolne spanie na kupie. nie liczac jednej po ktorej matka opowiadala ile kto wypil i cco roil.

Zaprosiłam ludzi kulturalnych, nie jakieś dzikie świnie, które przyniosą mi wstyd przy rodzinie :O Poza tym byłam już na nie jednej takiej imprezie, nawet miesiąc temu i jakoś nikt się nikim nie krępował

Gość hrhrhr

Gość no własniemm
jak ci nie odpowiada Luksusowa to na początek zaserwuj cos lepszego :) potem wszyscy sie spiją i bedzie obojętne kazdemu co pije wtedy podasz lusskusową i bedzie dobrze :)

Gość hrhrhr
niee no jak już to jeden rodzaj... a Ty co myślisz na temat Luksusowej?

Gość no własniemm
w zasadzie to jesczce z 3 lata temu moglam pic z gwinta wóde bez przepity , teraz juz nie :) a mam 20 lat :P A luksusowa to wódka jak wódka kazda smakuje podobnie :P a znajomi na pewno nie beda patrzec na marke tylko beda pic twoje zdrowie !! :D

Gość Rud@
Wódka Luksusowa, kojarzy się z dupianymi wódkami z nazwy, rzeczywiście trochę "remizowa" ta nazwa, ale jest najlepszą polską wódką, jest czysta, ziemniaczana więc nie ma po niej kaca. Jest tańsza od Finlandii czy Absoluta bo jest u nas produkowana-halo! Jest wysmienita i kto się na wódkach zna, ten na pewno nie powie że jest beznadziejna i się nie wyśmieje. Polecam!

Gość grga
kup wyborową nie jest najdroższa a dobra xD

Gość rtds
Luksusowa jest własnie dobra, ani nie mdli po nie ani nic a drożesze np bols sie zepsuł wcale nie jest taki dobry luksusowa wymiata wchodzi jak nie wiem

Gość Matysek83
Luksusowa to taka sobie wódka - ma trochę "palący" smak... Ja bym Wam polecał Finlandię (zwłaszcza, że ma duży wybór smaków, i jest łagodna, przyjemna w piciu), albo Sobieskiego, lub Wyborową. Te najczęściej pijam, a mieszkam na warszawskim Grochowie, a jak śpiewał Muniek Staszczyk: "A Grochów się budzi z przepicia", więc mam pewne doświadczenie;) Pozdrawiam 18-wiczów, och, kiedy to było... z

Gość bartek84
witajcie Luksusowa to bardzo dobra polska wódka, produkowana jest z mocno oszyszczonego spirytusu czyli jest bardzo wysokiej jakosci. cena tez jest przystepna wiec moge szczerze polecic. co prawda nie ma takiej cool nazwy jak np smirnoff i bols (bo nazwa tradycyjnie zostala po wodce produkowanej od 1928 roku) czyli moze nie kojarzyc sie mlodziezowo ale jakosci wcale nim nie ustepuje a wg mojego gustu nawet znacznie przewyzsza. bardzo popularna w usa moge dodac;) polecam szczegolnie z sokiem z cytryny:)

Gość gość
Czy to istotne jaki rodzaj alkoholu znajdzie sie na stole?myślę ze najmniej istotne! mój syn mial 18-stke w marcu i nie miał problemu jaki alkohol będzie...zaznaczę ze była tradycyjna gorzka żołądkowa de lux było super wszyscy zadowoleni i o to chodziło nikt nie patrzył jaki alkohol jest.Pozdrawiam

Gość gość
Podaj Stargardzka albo krajowa z biedronki i tak barany nie poznacie się na smaku absolwent kosztuje 20 za flache g****o jak byk sama siara luksusowa ok dobra polska wodeczka.

Gość Andrzej lat 45
Nie.... gatunkowa wódka ( jaką jest Luksusowa ) to dobry prezent. Obciach to przyjść na krzywy ryj ( z niczym ) albo kupić jedno piwo....