Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

Gość OnaA30
Myslę, ze jednak to wina tego guzka. Ty o nim wiesz, ale może on tak się psychicznie zdołował tym guzkiem, że nic nie pomoże. Albo.... może guzek jest wynikiem jakiejś wstydliwej choroby? Niemniej jednak lekarz obowiązkowy. I fajnie, ze zdecydowałaś się troszkę schudnąć. Myślę, że poczujesz się dużo lepiej.

Gość raniV
Guz to jedna sprawa- i nie sądze zeby miał coś wspólnego z brakiem współzycia. Wysłalam go na badania. Osobiscie odbieralam wyniki,. wszystko ok:) Tylko nie idzie do lekarza bo stweirdził , że już mu to sie zmniejsza

Gość mfglf
nie mówi komplementów bo myśli o tym guzie i tyle dopóki sprawa sie nie wyjaśni nie bedziesz mieć pewności. TO POWINIEN ZOBACZYć LEKARZ, może zrobic biopsję Facet, chory nie myśli o seksie

Gość zmanierowany krytykant
no to mamy 3 sprawy guz twoja nadwaga brak wiezi :)

Gość raniV
A teraz zabieram sie za prace bo od rana siedzę albo na kafe albo u cudotworcow od masakrowania ciala;)

Gość OnaA30
No to teraz tylko czekać na efekty Twojego odchudzania. Mam nadzieję, że to podziała. Może zmień jeszcze coś w swoim wygladzie. Fryzjer?

rani jesli przytylas 10 kg to nie jest to szokujace nabranie wagi ale i tak lepiej bedziesz wygladala jesli schudniesz ale jesli facet ma problemy hormonalne to moze wplywa to na potencje

Gość mfglf
ale schudnąć trochę i ak możesz. Zresztą może zaniedbałaś sie ostatnio. Zacznij ćwiczyc, pojędrnisz cialo, wprowadź lekką dietę kup fajne ciuszki. Poczujesz się lepiej gwarantuję

Gość czarny_motyl
Wiecie co?! Wy wszyscy faceci jesteście tacy sami!!! Wymagacie od kobiety jakichś cudów, nie patrzycie na to, że ciało waszych kobiet zrobiło się takie po ciążach, do których sami się przyczyniliście! Skoro zawsze chcecie mieć idealne kobiety jak z 1. stron gazet, to nie wymagajcie od nich dzieci.. :/ Po drugie sami tyjecie, brzuchy wam wychodzą na wierzch a doszukujecie się negatywów u swoich żon, które przytyły z przycznyn naturalnych - uroki bycia mamą takie są, niestety cos za co. A wwy? Wy to spasliście sie wszyscy z przejedzenia ! Mowie Ci RaniV czy jakos tak, schudnij! Pokaż mu jaka jest z ciebie zajebista, atrakcyjna kobieta, ale potem powiedz mu, że tego samego wymagasz on niego !

Gość mfglf
jakich cudów? Ciąża to nie koniec świata.

Gość raniV
Tak schudnąć muszę, jak pisałam mam szczupłe nogi, szczupłe biodra i cały tłuszcz zbiera mi się na brzuchu. Do fryzjera chodze 2 razy w tygodniu , bo jak pisałam mam długie włosy i sama sobie z nimi nie radzę. Kosmetyczka jest u mnie raz w tygodniu. Ale ciało mam do dupy i tu sie przyznaje i obiema łapkami podpisuję pod tym co piszecie- biorę się za siebie. Eh ta psychika męska- my kobiety kochamy bezwarunkowo- a Wy mężczyźni zawsze za coś:) Ot taki świat:)

Gość Może że kobieta do końca
zycia będzie miala slady po urodzeniu mu potomka??????

Gość mfglf
będzie miała na własne zyczenie wszystko zalezy od niej

Gość czarny_motyl
mgflf - zalezy dla kogo. Wiesz jedna ciąża to może nic ( ale i tak nie dla wszystkich bo niektóre i po tym łapią nadwagę, ktorej trudno im sie pozbyc ) ale dwie, trzy - po każdej coraz gorzej utrzymać formę i w dodatku ciało samo z siebie robi sie nieciekawe, skóra etc.

kobieto-autorko ty jestes z kosmosu masz 30 kg nadwagi ale chodzisz do fryzjera 2 razy w tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? dawno nikt mnie tak nie zdziwil

Gość mfglf
bzdura wszystko w naszych rękach, głowach i ciałach. Jak ktos leży na kanapie i czekaaż zadziałaja dobre geny, to sie może nie doczekać.

Gość raniV
Zmanierowany- dokładnie tak. Dlaczego Ciebie to tak zdziwiło? Jak ktoś ma nadwagę to ma chodzic w tłustych włosach i w kitce?

Gość czarny_motyl
Przykro mi, ale żeniąc się z kobietą, musicie przygotować na to, że ona taka szczupła nie będzie całe życie. Tylko pozazdrościć kobietom, które są filigranowej budowy nawet w dojrzałym wieku. Wszystko zależy od genów. A poza tym im kobieta starsza, tym większy problem z chudnięciem, coraz trudniej. I żaden facet tego nigdy nie zrozumie

bo obie rzeczy sa kompletna przesada tyle ze w rozne strony

Gość Adelajdaadmowska
zmanierowany krytykant 30kg nadwagi?czyli jakby miała 55kg to jest dobra waga dla 40 latki przy wysokim 175cm wzroscie a jakby miała 48 kg to szczupła moze jeszcze mniej 40 to bedzie bardzo szczupłą

Gość raniV
Zmanierowany a Ty uważasz , że przy wzroście 175 mam ważyć 55 kg? To ile maja ważyć te co mierzą165 ->45 kg? a Te co maja 150 cm mają ważyc 30 kg???

Gość prawie40 latka
ja mam 57 kg przy 173 cm cos ze mną nie tak?

Gość czarny_motyl
tym bardziej jak RaniV pisze, że juz jest w wieku 40 lat. No niestety teraz nie schudnie tak szybko, jak młodsze dziewczyny/kobiety. Mógł jej mąż pomartwić się o to wcześniej.

Zmanierowany a Ty uważasz , że przy wzroście 175 mam ważyć 55 kg? To ile maja ważyć te co mierzą165 ->45 kg wlasnie tak. na oba pytania

zmanierowany, przesadzasz, ja waze 60 przy 172 i jestem szczupla.Foto masz w stopce...te 175/55 to naprawde bardzo malo.

93,195 ;)

Gość raniV
Zmanierowany -> z całym szacunkiem ale tyle ważą modelki , ktore mają zero cycka i wystajace gnotki z każdej części ciala;) Ale rozumiem, że lubisz chude i wysuszone i oki- Twoje prawo:)

ale tyle ważą modelki gdybym byl kobieta, ktora tyle wazy podziekowalabym ci za komplement i przekonal, ze cycki mozna miec fajne przy takiej wadze :D