Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaWkrainieSnów

jaka bluzka pod taką kamizelkę? Pomocy!

Polecane posty

Gość alicjaWkrainieSnów

Witajcie, mam bardzo podobną kamizelkę do tej: http://www.allegro.pl/item397828051_jeansowa_kamizelka_rozm_s.html Dostałam ją w prezencie. Podoba mi się i ładnie wygląda do wąskich spodni, ale nie mam pomysłu na bluzkę, którą mogłabym pod nią założyć. Czy macie jakieś propozycje? Proszę o poradę!

Gość alicjaWkrainieSnów
ok, dzięki - to już jedna wskazówka. A czy myślicie, że lepsza będzie krótka, czy właśnie długa koszulka? Może macie jakieś linki do takich bluzek?

Gość wysmiewczyni
rownie dobrze moze wygladac bezrekawnik z golfem lub ze stojka jak i rowniez golfik z rekawkami krotkimi , 3/4 lub dlugimi. Rowniez bluzki z duzymi dekoltami moga swietnie wygladac a rekawe wg. uznania i temperatury otoczenia. Rowniez pasuja do tego kolory kontrastowe i i ozdoby na szyje. Rowniez krotkie spodenki typu bermudy jeansowe pasuja do takiej kamizelki a pod spod jakas koszulka dopasowana do ciala.

Gość ............................._
fajnie wyglada z koszulową bluzką :D

Gość basna
z białą, prostą koszulą z długim lub krótkim rekawem

z fajnym t-shirtem, moze miec nadruk z przodu to fajnie bedzie wygladac z taka kamizelka

Zdecydowanie z koszulową bluzką, rekaw obojętny :)

Gość wysmiewczyni
tylko mile Panie nie zauwazylu ze ta kamizelka ma kolnierzyk i nie za bardzo pasuje zakladanie pod spod kolszuli z kolnierzykiem.

Gość alicjaWkrainieSnów
Dzięki wielkie! na razie chyba najbardziej podoba mi się pomysł z t-shirtem z nadrukiem, albo tuniką :) koszula wydaje mi się zbyt elegancka, a chcę uzyskać efekt "na luzie" ;)