Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karty_Fridy

Postawie tarota 1 osobie!- eksperyment

Polecane posty

Gość Karty_Fridy

Witam, Chce cos pilnie sprawdzic. Jesli jest jedna osoba, ktora ma chec na eksperyment z tarotem do prosze o zadanie pytania. Uwaga! Najlepiej bedzie jesli dotyczyc bedzie kariery zawodowej. A eksperyment polega na tym, ze mnie dzis tarot zaszokowal swoja trafnoscia co do moich watpliwosci. Chce sprawdzic czy z "obcym" tez bedzie taki gadatliwy. :) Za rezultaty nie odpowiadam. :)

Gość ja chce tarota
:)

Gość dbbfd
ja prosze bardzo potrzebuje tego!! PAtryucja 03.06.86 i on sacha 13.04.66 kiedy slub i dzieci i jak sie terz wszystko ulozy od 17 lipca miedzy nami

Gość Karty_Fridy
pytanie prosze :)

Gość sasha srasza
PAtryucja 03.06.86 i on sacha 13.04.66 juz mnie to kurwa nudzi..ile mozna laska? przesadzasz z tarotem..plus on moglby byc twoim ojcem zboczona malpo

Gość Karty_Fridy
ach no i stawianie trwa chwile wiec nie tupac nogami :)

Gość Karty_Fridy
niezapominajka2 niestety nigdy, ostatnią twoją pracą będzie wychowywanie dzieci

Gość bozenka44
czy zmienie prace na lepsza ? co z i NIM mysli o mnie ? zadzwoni?

Gość Karty_Fridy
Dobra zaczynamy. Najpierw dbbfd z Sasza a pozniej niezapominajka, bo tylko te pytania widzialam, przed stawianiem. Oki dbbfd no wiec tak karty powiedzialy: jesli przychodza ci mysli, ze znacie sie z poprzedniego zycia..., to te przemyslenia sa trafne. Bedzie rodzina, bedzie slub. Mozesz zaufac partnerowi, bo wywiarze sie ze swoich obwowiazkow. Ogolnie karty przewiduja udany zwiazek. Glownym problemem zdaniem kart jestes ty. Wszlo mi, ze ty panikara jestes jakas :) i ze za bardzo dramatyzujesz sytuacje, ktore wlasciwie nie wymagaja takich reakcji. Boisz sie straty partnera i jestes wrecz oszalala ze zmartwien, ciagle dopatrujesz sie jakichs problemow. Ale Tarot ostrzega: "mysli sa rzeczami". Czyli jak nie przestaniesz z tym czarnowidztwem to spelni sie twoja wersja. Wiec bez paniki. A co stanie sie po 17 lipca zalezy w glownej mierze od ciebie. Tyle mi powiedzialy. :) Oki. teraz niezapominajka, tylko chwile bo na kartce sobie pisalam, zeby nie zapomniec i "wklepac to teraz musze" :)

Gość dbbfd
jezu no prawda w 100% masakra a mozes mi postwic prywatnie tarota odnosnie wszystkiego na gg jutro lub jescze dzis lub kiedy bedziesz miec czas? mam duzo pytan :) z gory dziekuje!!! moje gg 9931125

Gość Karty_Fridy
Wiecie co? Jednak najlepiej będzie jak postawie sobie gorącego i parującego kloca na klacie:classic_cool:

Gość Karty_Fridy
Niezapominajka, to powyzej to byl podszyw. :) Dobra lecimy. W temacie Twojej postawy obecnie wyszla mi smierc (nie bojta sie nie fizyczna). Smierc, skorpion, pozegnanie, stare odchodzi, ale przychodzi nowe. Nie boj sie, bo to normalna kolej rzeczy. Karty mowia o mozliwej finansowej stracie. Na czyms sie sparzysz, badz sparzylas niedawno. Ale to tez nie powod do zmartwien. Ta chwilowa trudna sytuacja finansowa w twoim zyciu to oznaka, ze zaczyna sie przemiana. Nie walcz z tym. Juz w krotkim czasie pojawi sie w twojej karierze jakas zupelnie nowa droga. Cos sie zacznie budowac. Tarot radzi: powitaj to i powiedz "tak" dla siebie" i tak dla zycia. Znaczy zaakceptuj zmiany, zaakceptuj tez przede wszystkim siebie. Co jest twoim wrogiem? Zdaniem kart blokada jest twoje za duze parcie, stres, czarnowidztwo, pojawil mi sie mobbing (?) To cie blokuje. Musisz sie wyciszyc teraz. Co ci pomoze? Musisz przestac bac sie ryzykowac. Tarot radzi abys w karierze zaczela byc hazardzistka :) stawiaj na jedna karte, walcz o to co pozornie poza twoim zasiegiem, bo zobaczysz, ze sie oplaca. Karty mowia tu : "Nie ma problemow, sa tylko rozwiazania".- przemysl to. Co cie czeka w zawodowej przyszlosci? Tarot mowi, im wieksza twoja wiara, tym wiekszy sukces. Wyszlo mi nawet, ze przy duzej pracy nad soba bedziesz "magnesem przyciagajacym sukces" (tez bym tak chciala :) ) Tu Tarot radzi: "Cos co w srodku jest na zewnatrz, co na zewnatrz w srodku". Jak widzisz konsekwentnie Tarocisko uparlo sie pouczac, zebys zaczela prace od siebie, kariera na polu samodoskonalenia i wiary siebie przelozy sie na otoczenie. Rada dotaczaca zawodu. Tarot radzi, abys kierowala sie w kierunku zawodow wymagajacych kreatywnosci, ok. powiedzial nawet wprost- reklama, marketing. Tam odniesiesz sukces. Wychodzi nawet, ze w tych branzach mozesz okazac sie geniuszem. Zapytalam tez beszczelnie to kiedy bedzie "to niedlugo". No to Tarot burknal: "Jak bedzie gotowa na nowe". :) Ufff tyle. Mam nadzieje, ze pomoglismy troche

Gość bozenka44
a ja ??? wrozko jestes jeszcze ????

Gość Karty_Fridy
jestem Bozenka. I choc padam na ryjka juz to jeszcze tobie postawie. Nie jestem wrozka :) Czekaj cierpliwie, albo przeczytasz jutro. Oki? To potrwa troche

Gość Karty_Fridy
W glorii i chwale, tarzam sie w kale :classic_cool:

Gość bozenka44
dzieki Ci mi chodzi o tego faceta co mi nadal siedzi w glowie i czy ja jemu tez ? czemu sie dziwnie zachowuje o co mu chodzi ??? bedzie szukał ze mna kontaktu ?

Gość Karty_Fridy
Bozenko. Tarot mowi, ze twardo stoisz na ziemi, interesy bez ryzyka, trzymanie nad wszystkim kontroli. Karta mowi o tobie szef. A w zwiazku osoba, ktora dominuje. Okazuje sie, ze w osiagnieciu sukcesu zarowno w zawodzie jak i w zyciu osobistym jest nadmierna chec dominacji. Postawa: "Ja tu jestem szefem"- troche utrudnia ci zycie. Tarot radzi wyluzowac. Mowi wrecz, ze sukces osiagniesz tylko wtedy jak nauczysz sie wspolpracy z innymi i korzystania z ich pracy. Doradztwo finansowe, badz branza zwiazana ogolnie z pieniedzmi nie wiem ksiegowosc, bankowosc- gdzies tam powinnas sie dobrze odnalezc. Tarot wrozy, ze rzeczywiscie odniesiesz sukces zawodowy i finansowe zabezpieczenie a po czasie zobaczysz, ze tak na prawde, zarowno pieniadze, kariera i zwiazki beda przychodzic do ciebie w tzw. odpowiednim momencie.Tarot radzi cierpliwosc. Bo pieniadze i kariera, ktore ci sa pisane zdobedziesz tylko mozolna praca. Byc moze nawet zdecydujesz sie w przyszlosci na wlasna firme. Bedzie moc wyrzeczen, ale oplacalnych. Najtrudniej w kwestii telefonu, o ktory pytasz. Powiem szczerze, nie wiem. Caly czas mi wychodzi, ze przed toba duzo khmmm... seksualnych znajomosci, wielu partnerow na raz a na koniec szczesliwy zwiazek z jednym, ale zaufanym i dobrze wybranym... Tyle moge powiedziec

Gość bozenka44
dziekuje Ci ale co z tym facetem ? bedziemy mieli kontakt ???? w kwestii tych znajomosci na jeden raz to raczej nie jest w moim stylu -ja tak nie robie a na ten powazniejszy zwiazek to długo jeszcze musze czekac ????

Gość Karty_Fridy
no super ja sie nad twoja zawodowa przyszloscia zastanawiam a tu wychodzi, ze tobie chlop w glowie jeno. Zapytalam ostatni raz. I karty stwierdzily tylko, ze zawiedziesz sie na tej znajomosci, mozesz zostac wykorzystana. Od razu zaznaczam, ze to tylko karciane gadanie i nie biore odpowiedzialnosci za prawdziwosc tego :(

Gość Karty_Fridy
Ide juz spac, bo na oczy nie widze. Dobranoc.

Gość bozenka44
dzieki dobranoc

Gość madzia23....
jesli bedziesz miala ochote to prosze o wrozbe dla mnie magda 25.08.85 jak moje sprawy uczuciowe,jak studia i praca ,czy bedzie wszystko dobrze z moim dzieckiem jestem w ciazy jakiej bedzie plci?