Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tal

samotna, spragniona seksu, wielkopolanka? no to jedźmy z tym!

Polecane posty

Gość Tal
Jestem wulgarny? :-( Jestem romantykiem! :classic_cool:

Gość kawa z aromatem migdałowym
Wiesz co, pewie wiele by chciało, ale przecież nie z facetem, który jest tak zdesperowany, że szuka sexu na forum, i jeszcze stan cywilny mu nie przeszkadza!

Gość Tal
Nie tyle zdesperowany co leniwy. ;-) Nie chce mi się teraz łazić po klubach/pubach i podrywać na piękne oczy, prowadzić tej całej gry w zainteresowanie/zauroczenie. Z drugiej strony szybki seks w dyskotekowym kiblu też nie nie bardzo mnie kręci. Zdesperowany to właśnie będę dopiero, gdy ruszę tyłek i pójdę w miasto. :-D A stan cywilny? No cóż... jeśli jakaś mężatka podejmuje jakieś decyzje, to na własny rachunek. Ani mnie to bardziej kręci ani mniej. To po prostu jej sprawa, nie jestem spowiednikiem. Można nazwać takie stanowisko cynicznym - ale jak widzisz nie kręcę, stawiam sprawę jasno. Być może masz rację i nic z tego topiku nie wyjdzie - no to trudno, bywa tak. Przynajmniej z Tobą sobie pogadam o standardach moralności :-P :-D

Gość trtrt
up

Gość Tal
O, ktoś mi podbił! Dzięki ;-)

Gość i ja coś napiszę
spełniając wszystkie twoje punkty:D + mężatka;) otwarcie stawiasz sprawę,i to mi się podoba,i intryguje wyczuwam inteligentnego mężczyznę:classic_cool: pewnego siebie i...swoich możliwości powodzenia,gdyby nie to że mam jeszcze odrobinę zdrowego rozsądku to może... ;)

Gość dorotaniejest
Tal, Twoje podejście przypomina mi historię opowiedzianą przez koleżankę... zerwała z chlopakiem i przygotowała się na jego protesty. on faktycznie, zaczął narzekać, ale w te slowa: - chyba zwariowałaś, tak się nie robi, teraz będę msuiał od nowa kogoś wyhaczać i bawić się w te głupie podchody i czarowania... Tal, Ty leniu :-P

uz próbowałem dawno setunia, załosne czy nie - odpowiedz, czemu w spisie topików z ok. tygodnia poznan powtarza się najczesciej, chyba z 4 razy? I czy to swiadczy "nie tak" o facetach? oni są przeciez jak wiadomo wszedzie tacy sami Moze jakby znajdowali na miejscu - to by nie szukali tutaj? no no -coz za spostrzegawczosc;) jestem ciekawa czy w koncu znajdziesz odwazna na ten szybki seks;) na razie to dobrze to swadczy o kafeteriuszkach;) ze taka sie nie znajduje:P moze sprobuj na naszej klasie;) projekt kasandra pokazal ze tam sa takie chetne;)

Gość Tal
Też jestem ciekawy ;-) Dobrze świadczy? To dyskusyjne... czy jeśli czyta ten topik samotna, spragniona seksu wielkopolanka i nie podejmuje żadnych działań to dobrze? No OK - jeśli wziąć pod uwagę Dekalog to dobrze... Ale jeśli jest wolna? Nie przesadzajmy z moralistyką... Nasza Klasa jest jakimś pomysłem... ale ma jedną wadę - zdjęcia. Nie chcę sugerować się fotkami. A to ma być tak, że nie fotencja lecz chęć szczera da ci Tala za partnera i ja coś napiszę - dziękuję za miłe słowa... ech ten zdrowy rozsądek... cenna rzecz, oczywiście :classic_cool: :-)

Gość Virgin_wawa
czekam zatem na emaila: virgin_wawa@tlen.pl

Gość Virgin_wawa
tyle, że nie Wielkopolanka ale warszawianka:)

Gość Tal
OK.

Gość Udany_xxx
haha, widzicie tylko poznan ma jakas ciekawa rozmowe, bo reszta to podupada:)

Dobrze świadczy? To dyskusyjne... czy jeśli czyta ten topik samotna, spragniona seksu wielkopolanka i nie podejmuje żadnych działań to dobrze? No OK - jeśli wziąć pod uwagę Dekalog to dobrze... Ale jeśli jest wolna? Nie przesadzajmy z moralistyką... Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia! gdyby ,spragniona seksu wolna wielkopolanka, szla z pierwszym lepszym do lozka, to czyz nie bylaby kurwa?;) pewnie tak ys ja wlasnie nazwal-puszczalska! Nasza Klasa jest jakimś pomysłem... ale ma jedną wadę - zdjęcia. Nie chcę sugerować się fotkami. A to ma być tak, że Tal moze jednak lepiej abys widzial wczesniej zdjcia spotkasz sie z wybranymi nizli pozniej na spokaniu mialaby Ci sie jakas nie spodobac , a laska sie napali i co wtey?? przykro jej beedzie;) i nie mow mi ze wyglad nie wazny :D

Gość lallallalalalallalala
grasz juz tenisa 15lat??

Gość Tal
Setunia - jeśli już puszczalska to i ja puszczalski. Czemu facet ma mieć taryfę ulgową w nazewnictwie? W sumie podchodzę do tego tak - jeśli dorosła, zdrowa psychicznie kobieta ma ochotę iść do łóżka z facetem, uprawiać seks jak setki miliony ludzi na całym świecie, cieszyć się z tego - to w czym problem? (analogicznie - facet) Jasne - im głębiej w las tym więcej drzew... Można skontrować nimfomanią, wiernością i chorobami wenerycznymi. Ale ja tu nie jestem od wynajdywania przeszkód :-) No wiesz, z NK to jednak jest to że zdjęcie widzisz niemal natychmiast i podświadomie - przynajmniej my faceci tak mamy- kierujesz się nim... Może spowodować, że nawet nie zaczniesz dialogu z jakąś panną a ona może być obiektywnie niespecjalnej urody, ale ma w sobie coś takiego że seks z nią jest niesamowity. Nie wykluczam więc wymiany fotek "przed", ale wcale nie zależy mi aby od tego zaczynać. Dobra Data - no cóż... Polska jest duża :-D gdybysmy byli Luksemburgiem ;-) A skąd piszesz? Aha - wymiary. Jestem raczej wysokim szczuplakiem. 181 cm/70 kg. Nie należę do wytrwałych mierniczych penisa ale spokojnie obstawiam średnią krajową tj. ok 15 cm :-D lallallalalalallalala - e, już nie pamiętam... ale mniej, około 7-8. W ogóle dużo się ruszam, bo gram jeszcze sporo w nogę. Odpocznę sobie na emeryturze :-P

Gość Anna_ Bella
kurde gdybym nie siedziala teraz w UK to juz bym sie z Toba umawiala moze za pol roku? ;-) poczekasz? :-P

Gość vampires
Tal faktycznie jesteś spragniony nie tylko seksu ale i normalnej strawy, przy 181 tylko 70 kg, toś Ty długi jak miesiąc i chudy jak wypłata. czy myślisz że ktoś sie skusi, masz siłe dźwigać kobiety na rękach ?

Gość Tal
To raczej nie jest problem. Tak jak niektórzy faceci wolą chude blondynki a niektórzy grubsze rude a jeszcze inni chude brunetki ale za to z dużym tyłkiem itp itd. to są i takie kobiety, które akurat lubią szczupłych i wysokich (albo przynajmniej jest im to w miarę obojętne) Ale w sumie dobrze, ze podałem te wymiary - przynajmniej miłośniczki np: panów typu bears z przerażeniem wykreśliły mnie ze swoich planów ;-) :-P Najlepsze jest to, że w sumie ja nie jem - ja wpierrdalam. No taka przemiana materii.

Gość Tal
Mnie generalnie pociąga kobiecość. Jestem straszliwym i zawziętym heterykiem :-D Wiesz, kiedyś bardzo lubiłem filigranowe brunetki z małymi piersiami... i pociągają mnie nadal - ale z wiekiem stałem się bardziej otwarty na inne typy urody. Właściwie w każdym może być coś fascynującego. Mail, proszę bardzo - tal2008@o2.pl Pozdrawiam!

Tal Setunia - jeśli już puszczalska to i ja puszczalski. Czemu facet ma mieć taryfę ulgową w nazewnictwie? bo taie jes przyzwolenie spoleczne - jesli o fcetow chodzi;) a foum jest tego przykladem- to co tu sie wypisuje;) W sumie podchodzę do tego tak - jeśli dorosła, zdrowa psychicznie kobieta ma ochotę iść do łóżka z facetem, uprawiać seks jak setki miliony ludzi na całym świecie, cieszyć się z tego - to w czym problem? (analogicznie - facet) Niby tak- ale nie w polskiej mentalnosci Może spowodować, że nawet nie zaczniesz dialogu z jakąś panną a ona może być obiektywnie niespecjalnej urody, ale ma w sobie coś takiego że seks z nią jest niesamowity. hmm ja tam mysl ze jednak podswiadomie to u Was wyglad zewnetrzny i tak zawsze bierze gore nad reszta;) jakos te puste lalunie o wygladzie barbe maja facetow widac one tez maja to cos- moze to wlasnie to hehe a ja jestem sama bo sie szanuje i nie puszczam:P kiedyś bardzo lubiłem filigranowe brunetki z małymi piersiami... hehe o chbya sie lapie do tego opisu:P pozdo🖐️

Gość Tal
Setunia - masz dużo racji pisząc o "polskiej mentalności". Ale nie obarczaj mnie nią. Widocznie - przynajmniej w tym zakresie - do niej nie pasuję. Co do wyglądu zewnętrznego - też się zgodzę, że znaczenie ma. Ale nie lubię tego fetyszyzowania poprzez zdjęcia. Fotka da ogólne pojęcie, zgoda. Ale odda uśmiech zaskoczenia, gest ręki, zalotne przechylenie głowy w bok? Tylko czasem i w sposób zamrożony. No i na szczęście nie ma JEDNEGO wzoru piękna... Pusta barbielalunia, która zgłosiłaby się tutaj nie miałaby specjalnie większych szans... (a to przecież tylko seksualny topik, już nie mówię o wspólnym życiu, bo tu jej szanse spadają dramatycznie). >hehe o chbya sie lapie do tego opisu Wobec Twojej niezłomnej postawy moralnej, pozostaje mi tylko pomarzyć ;-) :classic_cool: Gudnajt!

Gość Tal
Karencja minęła, mogę pisać. Otóż po moim ostatnim wpisie parę dni nic się nie działo i nagle odezwała się jakaś Kamila. 21 lat. Parę maili, od razu dość konkretnych no i w końcu się umówiliśmy chociaż Wielkopolska to nie była - Koszalin :-P Pojechałem jednak, pod koniec lipca i tak miałem firmowo być w Bytowie a stamtąd to już rzut beretem. No, może dwa. I stało się :-) No cóż - nie był to jakiś specjalnie wyrafinowany seks, ona zresztą zastrzegła od razu czego nie chce. Ale było nieźle, warto było pojechać. I tyle, wczoraj jeszcze puściła mi SMSa że wyjeżdża (normalnie mieszka we Francji, tu przyjechała tylko na wakacje do babci). Wcześniej nie chciała żeby o tym pisać, tu na Kafe tylko zaglądała ale nie pisała, ale jak ją wczoraj spytałem to stwierdziła, że w zasadzie jej to lata skoro wyjeżdża. Skoro tak - to piszę i się chwalę ;-) No dobra. Ale to było 26 lipca. Jestem gotowy na kolejną przygodę. Halo, halo! :classic_cool: PS. Kamila - jak to jednak czytasz to pozdro i 🌻 :-)

Gość Tal
No cóż. Wakacje się kończą zatem i ja się chyba pożegnam. Seks z lipca był największym osiągnięciem tego topiku. Potem szło już gorzej. Z innego forum odezwała się jakaś lilly_22 Dałem się ponieść przekonaniu, że znów będzie OK i tym razem wyszedłem na idiotę. Niby się umówiliśmy, a potem stałem na dworcu Poznań Główny przez godzinę jak ostatni kretyn. :-D Potem zero kontaktu... przestraszyła się albo od początku robiła mnie w wała. No cóż - są zwycięstwa i porażki. ;-)

Gość zaintrygowana_P-ń
hej Tal zaglądasz tu jeszcze??? jeśli tak...to odezwij się tu, zaintrygowałeś mnie 🌻