Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulka 82 D

problem z wlosami......

Polecane posty

Gość martulka 82 D

Jestem 8 miesiecy po porodzie i nadal strasznie wypadaja mi wlosy mimo ze przez cala ciaze bralam witaminy i podczas karmienia tez moze macie jakas rade?????

Mam ten sam problem, też 3 miesiące po porodzie zaczęły mi strasznie wychodzić włosy, dosłownie garściami. Oprócz witamin, które cały czas biorę, bo karmię piersią, od miesiąca biorę też Belissę ze skrzypem i L-cysteiną na włosy i paznokcie. Nie myślałam, że to coś pomoże, bo przy pierwszej ciąży taki problem miałam od 3 miesiąca po porodzie do prawie 9. Ale wtedy też nic nie brałam na włosy. Kartonik tych tabletek zawiera 50 sztuk (bierze się 1 tabletkę dziennie), kosztuje około 14 zł, więc uważam że warto. Po około 3 tygodniach brania Belissy włosy mi się wzmocniły, są ładne i nie wypadają. Widzę to szczególnie po pościeli, w której wcześniej miałam pełno swoich kudłów i się wkurzałam, nie mówiąc o sitku w wannie. Polecam.

Jestem fryzjerka to ci poradzę: Jeśli chodzi o preparaty zawierające skrzyp i ch działanie jest widoczne po ok. pół roku. Polecam Vitapil (tabletki) jest to zbiór substancji odżywiających cebulkę włosa i wspomagający porost.Działanie widoczne już po ok.2 miesiącach. Do tego szampon Decros Vichy

Gość martulka 82 D
dziekuje za rady

ja jestem 8 miesiecy po porodzie i tez mi wlosy wypadaja garsciami...biore tabletki z witaminami dla karmiacych...ale chyba wlasnie tez zaczne jakis preparat ze skrzypem polnym...moze skrzypovita??

kiedys bralam SILICA te tabletki, super mi pomogly na wloski i poaznokcie, ale nie wiem czy mozna go brac podczas karmienia

Te preparaty mają w sobie drożdże ogólnie więęc nie są zazwyczaj polecane kobietom karmiącym. Jednak jeśli uzgodnisz to z lekarzem myśle że coś ci poradzi na ich temat

Gość a czy tabletki MERZ SPECIAL
można brać podczas karmienia???

Gość martulka 82 D
ja juz nie karmie