Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolaaa.

kto mi zinterpretuje sen???

Polecane posty

Gość paooolaaa.

snilo mi sie ze przezylam swoj pierwszy raz z jakims chlopakiem, potem szlam ulica i myslalam sobie ze czuje sie tak samo jak bylam dziewica, a myslalam ze bedzie inaczej :Dheheh powaznie jestem dziewica tak na marginesie a potem mi sie snilo ze bylam z kolezanka w lesie w jakiejs szopie i jakis stary zbok przylazl i chcial nas zgwalcic i oblesne rzeczy gadal do mnie. Wiem pojebany sen, ale czy moze znaczyc cos? :D:D:D to nie prowokacja btw

Gość paooolaaa.
pozniej sniło mi się że zaspokaja mnie 3 murzynów z metrowymi palami

Gość szybciej nie przeciagaj
a ja mysle ze to hormony buzuja poprostu masz chcice:P potrzebujesz sexu ,myslisz o tym dlatego ci sie taie durnoty snia

nie znam sie na tym... poszukaj w senniku... a mi sie ostatnio śniło że sie kocham z takim facetem do którego czułam kiedyś tam mięte... seks z nim był taki sobie, nie odczuwałam z tego przyjemności... i tego samego dnia sie dowiedziałam ze on miał wypadek samochodowy, ale nic mu sie nie stało... tylko samochód rozbity.... dziwne nie ???

Gość paooolaaa.
ten z murzynami to podszyw byl. ale moze prawda ze za duzo mysle o seksie ostatnio, bo sen rzeczywiscie porypany:P

Gość paooolaaa.
w senniku nie ma nic o utracie dziewictwa:D aa i jeszcze od roku w roznych odstepach czasowych sni mi sie ten sam chlopak z podstawowki ktorego nie widzialam z 6 lat, tylko zdjecia na nk, w sumie przystojniak sie zrobil z niego ale watpie zeby to bylo przyczyna ze mi sie sni. Powaznie chyba juz z 20 razy mi sie snil

Gość paooolaaa.
haha kobietka ze wschodu- nie ma z kim jeszcze:Dmam chyba za duze wymagania:Djeszcze sobie poczekam tak czuje

Gość paooolaaa.
haha dzieki:D