Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kącik porad dla urzadzających mieszkanie !!!

Polecane posty

być może taki temat był, ale nawet jeśli to myślę, że warto go odtworzyć :) nie mam doświadczenia w urzadzaniu mieszkania, dlatego kazdy moze mi wmówić, że coś bedzie dla mnie dobre, gdzie w rzeczywistości tak nie bedzie np. ktoś powiedzial mi, żeby pomalować sufit na taki sam kolor jak ścianę, czyli np. jesli chcę pomarańcz to sufit też na pomarańczowo, nie wiem, może sie myle ale jeszcze u nikogo czegoś takiego nie widzialam, zawsze kazdy zostawial sufit pomalowany na biało :O nie bedzie to wygladalo troche jak pudelko? :O dzielcie sie swoimi radami, wątpliwościami, może znajdzie się ktoś kto zechce nam coś podpowiedzieć ;)

Gość friditarita
sufit na pomarańczowo? nie słuchaj szaleńca! :D

Gość musztarda
A dlaczego szaleńca? :) Ja mam jeden pokój morelowy, cały, z sufitem włącznie. :)

Gość friditarita
sufit na kolor sciany, pod warunkiem,ze to jakis beż, albo ciemny beż w przypadku b. wysokich mieszkań typu kamienica. Dobrze wyglada pomalowanie sufitu na kolor sciany w łazience i wc. Tylko w tych pomieszczeniach sie to moze sprawdzić pod warunkiem ze są małe

Gość friditarita
super wygląda np. małe pomieszczenie z wysokim sufitem pomalowane na ciemny intensywny kolor- do tego jasne drzwi i podłoga , jasne meble np. hol , albo własnie łazienka

Gość krzysztofora
w obecnym mieszkaniu (kawalerka typu studio)mam sciany i sufit w tym samym kolorze - jakis taki blady zolty, jak lody cytrynowe. wyglada ok.

Gość kasikonik
jasne pastelowe kolory na sufit w pokoju sie nadają, ale naprawde jasne wg. mnie

Gość musztarda
Mam też fioletowy sufit, a co. :)

proponuje jesli lubisz pol sciany w pionie na kolor czerwonego wina a pol na bialo nastepnie kupic szablon np z wielkim drzewem i na kolorze czerwonym odbic go na bialo a na bialej scianie odrysowac w kolorze czerwonym ewentualnie zrobic wzor czary efekt nieziemski oj czuje to moj topic

Gość kasikonik
ja bym zrobiła tylko bordowy szablon na bieli, a ta bordowa sciane zostawiłabym gładką