Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia ....... .................

PLUSY I MINUSY MAŁŻEŃSTWA / STAŁEGO ZWIĄZKU

Polecane posty

Gość plusminus
wkurzona bardzo zona no wlasnie byla,te normalne szybko odchodzą:( jędze potrafia przezyc synowa:-o

plusminus ale tak to bywa wlasnie nie wiem czy zauwazylas taka prawidlowosc ze dobrzy ludzie umieraja szybciej ktos kiedys mi powiedzial ze dlatego ze ci zli jeszcze maja tutaj do nadrobienia troche dobrych uczynkow i dlatego bog ich nie zabiera ;)

Gość tak jak....
napisala plusminus!!!! z wyj. tesciowej u mnie jest ok, ale faceci sie STRASZNIE rozpuszczaja po slubie!!!

Gość tak jak....
ja nie pozwalam, a i tak sie rozpuscil... dalej dbam tak samo, jestesmy dopiero 1,5 po slubie...

Gość TYLKO NIE MAZ
-Nie musisz sie rozliczac.... no chyba ze przed sponsorem,jak puscisz go z torbami :) -kiedy chcesz to wychodzisz z domu i nie musisz sie nikomu tlumaczyc -mozesz pindrowac sie przed lustrem jak dlugo ci sie podoba i nikt z nadasana mina nie bedzie sie dopytywal... dla kogo to robisz ? -powieje nuda w lozku to zmieniasz partnera(ke),bo nie wazna plec... tylko uczucia :) -masz ochote miec dziecko to sobie je robisz i ty wybierasz tatusia -po domu chodzisz ubrana jak chcesz i nikt ci sie nie placze pod nogami(tesciowa,tesc,siostra meza,brat meza,jego pies-do wyboru) -nie musisz znosic jego zlych humorow... wystawiasz walizy i spokoj -obce sa ci sprawy rozwodowe,podzialy majatku-dzieki temu patrz ile kasy zostaje w kieszeni ! -mozesz miec paru adoratorow i mnostwo prezentow -nie bedziesz nigdy porzucona zona -mozesz lazic w stringach,przezroczystych bluzkach,krotkich spodnicach i zaden durny maz nie kaze ci natychmiast to zdjac -nie musisz prac -gotujesz kiedy masz ochote -plotkujesz z kumpelom przez tel.jak dlugo chcesz -nie gnasz z kawiarni do domu i malo nog nie polamiesz,bo MAZ zaraz wraca z pracy,a obiad nie gotowy. -nie musisz siedziec z wrzeszczacym dzieciakiem w domu i sie wsciekac bo tatus na piwku z kolesiami. Moznaby wymieniac jeszcze duzo przyjemnosci zwiazanych z zyciem singielki,ale najwieksza to ta ze..... WSZYSTKIE MEZATKI BEDA CI ZAZDROSCILY ZE TAK FANTASTYCZNIE SOBIE ZYJESZ -

Gość TYLKO NIE MAZ
najważniejsze: - jesteś tak bardzo sama i beznadziejnie smutna i samotna

Gość hmmmmmmmmmmmmmm m
tylko nie mąż - idealne podsumowanie

Gość TYLKO NIE MAZ
Nie jestem ani samotna ani przygnebiona i daleko mi do mysli samobojczych :) Potraktowalam temat odrobine zartobliwie,ale...... jak przeczytalam jeszcze raz ,to co napisalam to musze stwierdzic,ze niestety, ogolnie rzecz biorac to SAMO ZYCIE. Mam dwoje dzieci i fajnego meza,psa,tesciowa(tez fajna :) ) i nie brakuje mi poczucia humoru.... no moze tylko wtedy jak sprzatam po psie :( pozdrawiam

tyle samo jest plusow jak i minusow w stalym zwiazku i byciu samotna. Tak naprawde to od nas zalezy czego bedzie wiecej i od tego na ile potrafimy sie dogadac z wlasnym partnerem.