Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona826372534654

CHCE ZOSTAĆ FOTOMODELKĄ !!!! PROSZE O RADY

Polecane posty

Gość ona826372534654

mam prawie 18 lat i chcialabym zostac fotomodelka :). Prosze o odpowiedzi na kilka moich pytan (z góry dziekuje ) : -ile zarabia fotomodelka? -czy trudna jest nia zostac? -jakie agencje są uważane za najlepsze? -jak zostac fotomodelka?? (od czego mam zacząć)?? -czy mam szanse ?? : moje wymiary : biust: 88cm talia: 68 cm biodra: 90 cm wzrost: 170cm waga: 49 kg sadze ze mam ładna figure :), jedyne co mi sie we mnie nie podoba to moj nos :( jest troszke za duzy (ale nie brzydki) moje atuty to: dlugie i zgrabne nogi , duze oczy z dlugimi rzesami, plaski i lekko umiesniony brzuch, ladne i zadbane , dlugie bląd wlosy, ladne sterczace piersi :P prosze tez osoby ktora sa lub byly fotomodelkami o udzielenie mi jak najwiekszj ilosci informacji na ten temat :)

Gość żeby zostać fotomodelką
to nie musisz mieć idealnej figury ani wzrostu najważniejsza jest INTERESUJĄCA i fotogeniczna twarz

Gość ona826372534654
aramanda --> dzięki :*.....sorki za błąd :P

dokładnie. teraz liczy się oryginalność, i to może własnie twój nosek kogoś zachwyci ;)

Gość ona826372534654
w sumie mam ładną twarz , ale ladniejszą figure :P....kto wie moze komus spodoba sie ten moj nochal :P

Gość sperspirowana
malinowska miala cudne, wielkie uszy. I glupia je zoperowala. A Yamamoto sie nimi zachwycal..

Gość ona826372534654
aramanda--> dzieki za ten link do stronki o fotomodelingu , wlasnie go czytam....duzo ciekawych rzeczy mozna sie z niego dowiedziec