Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukając perełek

Czasami widzę w sklepach dziewczyny w super oryginalnychy ciuchach

Polecane posty

Gość szukając perełek

Czasem bardzo rzadko się zdarza że widuję dziewczyny w ubraniach o takim kroju i kolorystyce których doprawdy trudno szukać w sklepach. Ostatnio widziałam taką dziewczynę. Miała spodenki tuż za kolano o bardzo ciekawym kroju w kolorze pomarańczowym ale taki śliczny delikatny i ciepły odcień pomarańczu jakiego nigdy w sklepach nie widuje. Do tego bluzka w kolorze którego nie potrafie nawet precyzyjnie nazwać. Niby zielonkawy ale nie taki jaki jest w sklepach tylko coś jakby szafirowy czy turkus. Kurde nie umiem opisać nawet. W sklepach jest niby natarcie kolorów ale te kolory są wszystkie takie jakieś na jedno kopyto masowo produkowane i barwiony materiał jakimiś wściekłymi kolorami. I cały czas jedno i to samo. A przecież paleta barw ma chyba setki odcieni. A nie tylko jedną wściekłą zieleń. Jedna wściekła żółć. Jedna wściekła czerwień. I jeden wściekły pomarańcz. Nie podoba mi się ta bezduszna ograniczoność jaką oferują masowi producenci.

Gość huruguru
masz racje, jest tyle pieknych kolorow, a wszedzie te plastiki, i nahorsze ze ludzie je nosza. uwielbiam kolory w noa noa

Gość stylistka.....
w Polsce jest nędzny wybór kolorów. jak zielony: to w sklepie dominuje sztuczny ciemno zielony odcień- musiałyście to widzieć, jest na każdej wystawie. Żółć- jeden i ten sam odcień- kanarkowy. Czerwień- czysto flagowa. Nawet biel jest tak cholernie biła..... jedyny kolor, z którym można po eksperymentować, bo w sklepach występuje w więcej niż jednym odcieniu to niebieski. na ten sezon polecam chabrowy.

Też jestem zdania ze te dziewczyny które opisujesz kupiły to ubrania w ciucholandzie :)

Gość Albo zagranica.np. w uk

Gość wole sie ubierac w lumpeksach
niz w tych wszystkich centrach handlowych gdzie wszystko jest projektowane "na jedno kopyto". No i masz gwarancje ze kupujac jakis ciuch na 100% spotkasz osobe w identycznym stroju :P

Gość tereger
no lumpeksy sa jak najbardziej ok, ale czasem chce sie czegos bardziej na czasie, pozatym trafic na swoj rozmiar dla mnie w lumpkach to raz na 100 lat. pare raze sie zastanawilam tez co w lumpkesach robia ciuchy z trola lub house???