Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siania295

POMOZCIE!!!

Polecane posty

Gość Siania295

Witam Was wszystkie Panie:)mam pewien problem moze nie bedzie sie on zbytnio roznil od poprzedniego ale prosze o jakakolwiek pomoc w tej sprawie...Moja Hania ma ponad 3 miesiace,pierszy okres po porodzie dostalam w 9 tyg. od porodu, zle sie przed tym czulam i balam sie ze znowu sie zaczelo:( ale dostalam wkoncu, byl dosc obfity i trwal 7 dni, teraz czekam na nastepny, aspoznia mi sie juz 6 dni!!!znowu mi nie dobrze i chodze czesto do lazienki,prawdopodobnie mam jakies zakazenia...bylam ponad tydzien temu u ginekologa i stwierdzil ze wszystko jest ok tylko ze mam nie wielka nadzerke i na nastepnej wizycie pomyslimy jak ja leczyc, przepisal mi tabletki antykoncepcyjne i tyle... Wiec nie wiem czy sie martwic czy nie,moj partner mowi ze napewno nie jestem w ciazy...ale ja odchodze od zmyslow:(prosze o jakies odpowiedzi na ten temat...jak sie czulyscie i kiedy dostalyscie drugi okres po porodzie...dodam jeszcze ze karmilam mala tylko miesiac...

Siania:) nie boj sie ja mialam podobnie jak ty, karmilam 2,5 miesiaca, okres dostalam 9 tyg po porodzie, trwal 8 dni a kolejny spoznil sie 11 dni :) ale byl spokojnie nie koniecznie od razu musisz miec wszystko uregulowane

Gość Siania295
NO tak ale jak sie czulas??czy tez bylo ci nie dobrze??ja poprpstu wariuje z niepewnosci:((

Gość mama smoka
Ja dostałam pierwszy po 6 miesiącach, a drugi po kolejnych 3 miesiącach...ogólnie na początku były bardzo nieregularnie. I też mam małą nadżerkę :)

zrob sobie badanie moczu. Jakczesto chodzisz dolazienki to mozesz miec zapalenie pecherza moczowego. Bardzo latwo to zlapac po porodzie. Bardzo czesto chodzisz do wc???

Siania, jeśli karmisz peirsią, to przygotuj się co miesiąc (powiedzmy) na takie atrakcje. To normalne, ze nawet u regularnie miesiączkującej przed ciąża kobiety wszytsko się przestawia, wydłuża, wariuje. Hormony:) Swoją droga, ja też szybko dostałam okres po porodzie i gdy Tobiasz miał 3 miesiące, robiłam juz test ciążowy pelna obaw. Ale wtedy, to nie była ciąża, a dłuuugie cykle towarzyszyły mi do chwili odstawienia Bączka od piersi.

No tak, nie ma jak czytać uważnie:) Przeciez napisalas, ze juz nie karmisz. Tak czy siak, u każdej z nas wygląda to inaczej, jedne karmią i regularie miesiączkują juz parę miesięcy po porodzie, inne nie karmią i okresu nie dostają nie wiadomo ile....Tyle, jeśli chodzi o regularność cykli, na nadżerkach i reszcie się w ogóle nie znam.

Gość Siania295
Tak czesto chodze do lazienki:( czaem praktycznie co chwile....najbardziej martwi mnie to ze ciagle mi nie dobrze:(nie wiem moze to z powodu stresu?