Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINKA Z GOGOLINKA

CZY MOJE NOGI NADAJĄ SIĘDO CHODZENIA W SPÓDNICY?PROSZE O OPINIE OBIEKTYWNE!!

Polecane posty

Gość nie są ani chude ani specjalni
dla mnie nogi Limy są przeciętne i nie powalają zwłaszcza, że jest modelką tego formatu świetne nogi to ma Karolina Kurkova

Gość misterlassssss
to są za chude nogi?? matko... najchętniej bym wkleiła swoje do oceny... powiedzcie tylko jak to się robi na fotosiku?? trzeba mieć konto czy jak??

Gość nie są ani chude ani specjalni
nie trzeba mieć konta możesz też wkleić na VOILA

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
przy aktualnej sytuacji w naszym kraju,tzn kiedy co druga laska ma waly a nie nogi,to te moga wydawac sie chude...jak dla mnie sa akurat,no moze troszke bardziej umiesnione moglyby byc ale jest ok ogolnie

Gość miriamamaa
nie trzeba miec konta ..powiedzcie jej dziewczyny niech wklei bo ja sama nie wiem jak sie wkleja a chce zobaczyc jej nogi też :)

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
bardzo mocno musza- nie od dzis wiadmomo,ze laski z hollywood bez photoshopa nie sa pieknosciami,wystarczy miec w miare regularne rysy twarzy i szczuple cialo

Gość bardzo mocno muszą
to fakt, bo Lima nie ma specjalnie ładnej figury, jest tylko właśnie szczupła i wysoka a na zdjęciach z wybiegu czy na których pozuje wygląda z buzi naprawdę zjawiskowo, a tutaj:O powiem szczerze, że trochę jestem w szoku, bo u niej zawsze najbardziej podobała mi się twarz, a widzę, że to zdecydowanie kwestia makijażu w ogóle co ona ma taką pucułowatą tą buzię? jakby jakaś napuchnięta była

Gość ale balonyyy
masz za chude nogii