Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sassss

jak zaprosić go na wesele?

Polecane posty

Gość Sassss

za przeszło 2 miesiące idę na wesele. Oczywiście nie mam z kim iść. W swoich "rozważaniach" znalazłam jedego kolege który by sie nadawał i może zgodził. Tylko jest problem, ze nie utrzymujemy kontaktów. to taki znajomy znajomych. Pare razy sie widzieliśmy. I nie wiem jak go zaprosić. Przeciez głupio napisaś mu SMSa: "Hey, co u Ciebie? Pójdziesz ze mną na wesele?" Nie wiem co zrobić. Pomóżcie!! Dodam, ze jestem nieśmiała.

Pkt. 1. Wiesz czego chcesz: zaprosić na weselicho! Pkt. 2. Znajomy znajomych: zawsze to już coś Pkt. 3. Jesteś nieśmiała: a co masz do stracenia? Jak się go spytasz to masz dwie możliwości odpowiedzi: tak albo nie; aczkolwiek nie pytając otrzymujesz odpowiedź nie. Pkt. 4. Dorwij znajomych co znają owego swojego znajomego i powiedz im o swoim zamiarze i wyjdźcie gdzieś na browarka (oczywiście nie do jakiejś speluny) Pkt. 5. Osobisty pogląd: Sam bym się bezpośrednio spytał, od smska nie zaczynaj bo możesz go spłoszyć... bo co niektórzy panowie mają coraz częściej kobiece usposobienie i są bardzie płochliwi. P.S. Pozdrawiam :)

Gość zen1982
zgadzam sie ;] kawa na ławe :)

Gość tu lepiej widać
Gwiazdorku jak miło Cie widzieć:)

podobnie ale wesele zastąp czymś innym.. eh skąd jesteś;):P:o

Gość Sassss
No tak, macie rację. Tylko, że teraz znajomi ci co go znają, powyjeżdzali itp wiec jakoś nie będzie okazji. Tylko właśnie nie wiem jak sie go spytać. Zeby z nim sie spotkać musiałabym np mu napisać SMSa, ze chce sie spotkać, zeby zadac mu jakies pytanie-a tu moze sie przestraszyć!

no to nie pisz nic wejdź na neta i znajdź kogoś - dwa miesięce to dużo czasu

gwiazdor - pomarańczki są okrepne mnie już jedna lub dwie napastują

ile Ty masz lat? nie pisz lepiej, może on już kogoś ma? a jak się wystraszy i ci znajomi z nim przyjada to będziesz się xle czuła.

Gość Sassss
ale Wy chyba mnie nie rozumiecie ;( ja chcę go zaprosić, tylko nie wiem jak! Nie wiem co mu napisać, żeby chciał się spotkać i jak go zaprosić! Może ktoś wie co mogę napisać?

Gość Sassss
mam 20 lat i na 99% nikogo nie ma.

dobrze Cię rozumiemy i już napisaliśmy co masz zrobic, a Ty znowu jakiś problem stwarzasz, więc nie pisz bo sie wystraszy.

Gość Sassss
Gwiazdor napisał, że mam mu powiedzieć wprost. Tylko najpierw muszę go spotkać, a żeby go spotkać muszę się z nim "umówić", a żeby sie z nim umówić, musze mu coś napisać!

Gość Sassss
z Poznania

Gość Sassss
a właśnie chciałabym iść z nim, no bo on mi się trochę podoba i na wesele idealnie by pasował-wizualnie i ogólnie ;)

słuchaj, przecież Ci piszę żebyś napisała tego smsa z prośbą o spotkanie no nie wiem możecie iść do kina, na rower itp. i powiesz mu o tym weselu, możesz tez napisać że masz do niego biznes i chciałabys sie spotkać.. no nie wiem bądź co napisz.

ok gotowe rozwiązanie: napisze tak jakbym ja to mówił... hej z tej strony 'gwiazdor' :P, widzieliśmy się ostatnio w tej fajnej knajpce . Byłem tam razem z... i rozmawialiśmy o.... Zostałem zaproszony na ślub mojej znajomej i myślę, że z nikim bym się tak świetnie nie bawił na weselu jak z Tobą. Zechcesz być mi osobą towrzyszącą... etc??

Gość Sassss
a to sorry, agiie chyba przeoczyłam wypowiedz hehe. Chyba tak zrobie. SMS o biznesie w sumie moze być fajny, ale wtedy wpost bede musiała się spytać, a z koleji Gwiazdora propozycja tez jest fajna"....z nikim bym się tak świetnie nie bawił na weselu jak z Tobą. Zechcesz być mi osobą towrzyszącą?" To moze wykorzystam. dzięki!! Mam nadzieje, ze teraz nikogo sobie nie znajdzie! ;) i nie wiem ile przed mam go zaprosić. hmm miesiąc, czy więcej? Jeszcze nie dostałam oficjalnego zaproszenia (a to jest bardzo bliska rodzina i wiem, ze dostane z osobą tow.)

Gość tu lepiej widać
Gwiazdorku a pamiętasz topik o żenujących facetach na randkach?

Gość ile macie lat
Wg mnie nie pisz sms, tylko zadzwoń! Z nienacka nie odmówi. I umów się na wcześniejsze spotkanie np. w celu ugadania co i jak. Na sobotę najbliższą ... im dłużej zwlekasz tym większe prawdopodobieństwo, że on może być zwyczajnie zajęty w tym terminie a jeśli ci nawet teraz odmówi to masz czas na inny plan.

Gość tu lepiej widać

Gość sara jessica parker
to mam ten sam problem:( tyle ze wesele za 3 tyg. moj najlepszy kumpel za granica i nie pujdzie ze mna, brat przyjaciolki nie moze i pozostal facet z ktorym nie gadalam juz miesiac:/ albo lepiej, wstyd mi az ze nie mam z kim isc na wesele

Gość sara jessica parker
Gwiazdor jak masz choć180cm to idziesz ze mna:P

Gość wstydź się dalej i nie pytaj
to napewno nie będziesz miała z kim iść na wesele :-O co, liczysz, że sam się domysli i cię zaprosi na "twoje" wesele???

Gość Sassss
ehhehe ;) mi też wstyd, ze nie mam z kim iść. No ale ja chcę go zaprosić, tylko po prostu nie wiem jak wypada. Chyba napisze SMSa o spotkaniu w jakimś biznesie lub pomysl gwiazdora ;)

Gość Sassss
spotkałam go kilka dni temu i brak mi odwagi, zeby go zaprosić osobiście. Poczekam na oficjalne zaproszenie i wtedy wyśle mu SMSa ;)