Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciążowy

test ciążowy

Polecane posty

Gość test ciążowy

witam chciałabym jutro zrobic test ciążowy mam ten pojemniczek na mocz i tam jest napisane żeby nanieśc potem 5-6 ktopli na okienko próbki na płytce...ale czym ja mam to nannieśc? nie powinno byc coś dołączonego do tego czasem?

Gość powinna byc taka pipetka
poszukaj dobrze musi byc, powinna byc w zapakowanym tescie, bo on jest w takiej folii ten test.

Gość laluśka
czy to pre-test?

Gość test ciążowy
a no chyba rzeczywiście musi byc ale to zobacze jutro bo to trzeba otworzyc zaraz przed zrbieniem testu jest to test AMIL

Gość test ciążowy
mam jeszcze male pytanko zrobilam test po 8 dnaich od stosunku i pojawiła się tylko jedna różowa linia któa oznacza bak ciąży al czy wynik jest pewny? slyszałam że lepiej zrobic test po dłuższym czasie albow dniu spodziewanej pierwszej miesiączki na teście jest napisane że po 7 dniach już wykrywa ciąże ale sama nie wiem...

Gość po 7 dniach
od zapłodnienia, a nie od stosunku. To dwa różne terminy. 7 dni od stosunku test zawsze będzie negatywny

Gość test ciążowy
no to już nie rozumiem,mi babka w aptece powiedziała że mogę go zrobic po 7 dniach od stosunku...

zalezy jaka ma czulosc na moim bylo napisane,ze jest super czuly i mozna robic juz 6 dni po STOSUNKU bo wykrywa 2-3 dniowa ciaze takze jesli mialas czulosc 25 to moglo nie wykryc ale radze zrobic minimum 10 dni od stosunku

Gość test ciążowy
a skad mam wiedziec jaka jest czulosc?