Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CitroJez

Kobietki! Czy Wasz facet stchorzyl w sytuacji...

Polecane posty

Gość CitroJez

w ktorej powinien zachowac sie wlasnie jak ten przyslowiowy facet z jajami? Opisujcie:) ! Mysle ze sporo takich przypadkow sie znajdzie:)

Gość elwirawew
ale w jakiej sytuacji stchórzył?

mój stchórzył jak było duże prawdopodobieństwo ciąży Zostawił mnie i do tej pory nie wie czy jest ojcem czy nie

Gość elwirawew
a masz partnera?

Gość brawa dla twojego
"dzieci sobie kupily na sylwestra petardy. Ja z nimi odpalałam, bo mężuś stwierdzł, ze mu rączki urwie." przez twojego chłopa przemówił rozsądek i wiedza - świadomość tego co może się stać a ty w nieświadomości i lekkomyślności naraziłaś siebie i dzieci :-O

Gość CitroJez
Ja z mojego nie wiem czy smiac sie czy plakac- bylismy u znajomych ktorzy maja owczarka niemieckiego - na przywitanie piesek z radoscia zaczal do nas biec... a moj bohater zaslonil sie mna.... oczywiscie cale szczescie ze pies nastawiony byl przyjacielsko... Moj facet mogl sie go wystraszyc, nie znal go wczesniej ale to go chyba nie usprawiedliwia.... nie musze chyba mowic jak wygladaly miny znajomych...:/

Gość CitroJez
"dzieci sobie kupily na sylwestra petardy. Ja z nimi odpalałam, bo mężuś stwierdzł, ze mu rączki urwie." przez twojego chłopa przemówił rozsądek i wiedza - świadomość tego co może się stać a ty w nieświadomości i lekkomyślności naraziłaś siebie i dzieci NIE PRZESADZAJMY- petardy to nic takiego strasznego jesli osoba odpalajaca wie co robi, zachowuje bezpieczenstwo i jest dosc dojrzala- takze maz zachowal sie okropnie glupio, a to ze Forumowiczka poszla odpalac petardy z dziecmi pilnujac przy tym ich bezpieczenstwa bylo wlasnie ODPOWIEDZIALNE

Gość CitroJez
"mój stchórzył jak było duże prawdopodobieństwo ciąży Zostawił mnie i do tej pory nie wie czy jest ojcem czy nie" Niestety ta forma tchorzostwa jest chyba najgorsza z mozliwych :(

Gość metka lososiowa z indyka
Moj byly po rozstaniu chcial do mnie wrocic. Krecil w tym czasie z jedna dziewczyna. Zgodzilam sie, po pewnym czasie okazalo sie ze tamtej innej jeszcze nic nie powiedzial !! Ona jest z innego miasta, wciaz do niego pisala i ogolnie byla przekonana ze sa para. Na moje pytanie kiedy i czy w ogole zamierza panne uswiadomic, on poprosil mnie, czy to ja moglabym jej powiedziec :/ Zreszta w innych sytuacjach tez tchorzyl - zepsul cos w pracy, a pozniej poprosil mnie czy moglabym powiedziec, ze zrobilismy to razem. Zenada. Jednak milosc jest slepa. I glucha :(

Gość brawa dla twojego
CitroJez, niestety mało wiesz o petardach i środkach wybuchowych - wnioskuję to z twojej odpowiedzi jedyne co złego zrobił ten gość to to że pozwolił żonie i dzieciom na narażanie swojego zdrowia

Gość dajcie spokój z tym
przeginaniem z petardami. Nie pisałam o srodkach wybuchowaych tylko o zwykłych małych petardach, z długaśnym lontem, których się nawet w rece nie trzyma tylko w butelkę wklada i podpala i ucieka. :O