Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pereelka

PERELKI AVONU?

Polecane posty

Gość pereelka

Macie moze jakies swoje ulubione prelki avinu?Ja uwielbiam wode perfumowana percive nie wiem czy dobrze napisalam.Pozdrawiam

Gość asia730211
witam pereelke:) czy chodzi ci o perfumy z Avonu czy może perełki? Bo w pytaniu piszesz o "percive" a to saperfumy zreszta bardzo ladne:) Osobiście w tym siedze bo jestem konsultantką i moge polecic kilka zapaszkow:)

Woda Percevei jest piękna, jednak ja wolę słodkie zapachy typu Today, ale uważam, że oferta jest na tyle rozbudowana, że każdy znajdzie coś dla siebie ;] perełki brązujące też lubię. ;))

Gość nie zamawiam
juz z avonu :) jedynie co to perełki brazujące ktre nie wiem na ile mi starcza bo mam je pol roku i nie zauwazylam ubytku a stosuje je prawie codziennie :) sa swietnie polecam!! a tak to wole sobie kupic w sklepie tusze czy podkład uwazam ze sa duzo lepsze niz z avonu a poztym nie trzeba czekac

Gość pereelka
pisalam perelki w sencie jaki jest wasz ulubiony produkt avonu jezeli napisalam nie zrozumiale to przepraszam i pozdrawiam serdecznie.No i piszcie jakie macie `'perelki' :)

Gość pereelka
mam probke perfum pur blanca i bardzo mi sie podoba ma taki sliczny zapach.Uzywal ktos?Dlugo sie trzyma zapach na skorze?Ja marze zeby je miec ale czy warto?Piszcie!

Gość kolezankaaaa
a ja uwielbiam wszytkie kosmetyki z serii naturalis zwlaszcza te pieknie pachnace balsamy do ciala :) wanilia i jezyny :) albo mandarynkowy

Gość kolezankaaaa
mialam pur blanca ale nie wydaje mi sie zeby dlugo sie utrzymywal na ciele :( mnie za to podba sie cristal aura ale jakos nie moge na ten zapach trafic w katalogu :(

Gość pereelka
e troche namotalam chodzilo mi o pur blance blush ta rozowa ona tak slicznie pachie,bo zwykla mialam ale dosc dawno.Co sadzicie o pur blance blush ?

Gość pereelka
z naturalsa mam 2 szampony jablko i rozmaryn oraz truskwaka uzywam tego drugiego i nie zachwyca mnie dzialanie aale za to zapach jest cudny.Uwielbiam zapach truskawki mmmmmm.

Pur Blanca i Celebre - to sa moje perełki. Oprócz tego cała seria foot works, wszystko sobie chwale :)

Gość troskliwa
Perceive i Incandessence- to jest to co mogę kupić bez wahania. I perełki rozświetlające.

Gość Nieszczęśliwa77
Wody Incandessence i Crystal Aura, krem nawilżający do stóp i maseczka lawendowa z glinką do stóp - polecam.