Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzloszczona

ehhh chlopy

Polecane posty

rozzloszczona ---> a dziękuję, bardzo mi miło :) enamorada ---> :D Ty jesteś wyjątkowa pod każdym względem, przecież wiesz 😘 :)

Gość rozzloszczona
wielbiciel no wiesz tak publicznie jej slłodzisz ?:o :P co za dran z Ciebie :P nawet jakbym napisala pod swoim czarnym zaloze sie ze mnie nie pamietasz :o co za żywot 😭

Gość rozzloszczona
hmmm o co? :D o piwo :P jak nie pamietasz to mnie zapraszasz :P ale 2 ja stawiam :)

Gość kix
Napisalas, ze JUZ prawie 25 lat masz... yhh ;( Ja juz niestety prawie 34, czas leci, juz swiezynka nie jestem. Zawsze mialam powodzenie i co z tego? Nic

rozzloszczona ---> piwo? Mieliśmy się umówić na randkę przy piwku? Tego nie pamiętam. Ale zdradź mi nicka, kaman :p

Gość rozzloszczona
nie :P nigdy sie z Toba na nic nie umawialam :P to nie w moim stylu :P zreszta ja pisze okazyjnie... wiecej tylko w jednym temacie ;) a to i tez od czasu do czasu ;) mowie, ze po prostu mnie nie pamietasz ;) ba, nawet bys mi powiedzial ze nie kojarzysz takiego nicka :D

rozzloszczona ---> a skąd Ty możesz wiedzieć co bym powiedział? :p Nawet potwierdzić nie mogę, bo nie dajesz mi szansy, a tym bardziej zaprzeczyć... ehhh kobity :o

Gość rozzloszczona
bo wiem :) sprawdź maila :P kolejny raz bede miala racje - jak zwykle :P

rozzloszczona ---> i jeszcze coś. Prawie 2 tys. postów i twierdzisz, że piszesz \"okazyjnie\"?? \"Od czasu do czasu\"? :p

Gość rozzloszczona
:P no wiem ze niem asz co bo ja jestem czytelniczka ;) a pisalam czesto jakies 2 lata temu ;) teraz juz tylko jak mnie najdzie ochota na pomaranczowo ;) no i w tym jednym temacie na czarno ;)

aaaaaaaa..... no to szkoda. Ale w Toruniu czasem bywam, moze sie kiedys spotkamy?

Gość rozzloszczona
jestes gorszy niz NKWD :P a z Bydgoszczy na slask troszke daleko :o :P

Gość rozzloszczona
ehhh widze ze enamorada zagiela parol ;) powodzenia ;)

Gość kaskada2
up

enamorada ---> a ja czasem bywam w Londynie i okolicach ;) Hm, jakby to ująć... nie widzę przeszkód :) rozzloszczona ---> ależ Ty milutka :p 4 godziny jakby dobrze pocisnąć - toż to rzut beretem ;)

uuuu... wielbiciel, swiat jest maly, no popatrz, byloby bardzo milo! :D rozzloszczona - nie krepuj sie, nie jestem zazdrosna :P

Enamorada nie musze sie krepowac ;) Po prostu nie chce Wam krzyzowac planow :D ;)

Nie :) nigdy w zyciu :) Zawsze wypije piwko w milym towarzystwie :)

tylko zebym sie nie musiala upominac :P dobranoc :) bo jutro praca mnie czeka :) 🌼