Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mocna katharsis

milosc do rodzicow. boje sie ze...

Polecane posty

Tak bardzo sie boje smierci moich rodzicow. Narazie sa, istnieja, ale chyba nie przezyje ich braku. Tak bardzo sie tego boje.... moj dziadek zmarl na raka pluc w ogromych meczarniach bo duzo palil, tata tez duzo pali. Boje sie zeby nie podzielil takiego samego losu. nie moga bym patrzec na jego cierpnienie. i chciala bym zeby mieli lepsze zycie. a nie ciagle zacharowani bez pieniedzy na urlop zeby gdzies pojechac odpoczac. obiecuje sobie ze jak zaczne zarabiac, zabiore ich na fajna wycieczke. Musialam sie wygadac.

czuje dokładnie tak samo! Ja jestem niewyobrażalnie wdzięczna moim rodzicom za to jak mnie wychowali, za to kim jestem teraz, za te wszystkie problemy które musieli znosić, za moje utrzymanie. Tak bardzo ich kocham, a wiem,ze czasami nie potrafi tego pokazać, ze czasami przeginam. A wiem,ze jeszcze troche potrwa zanim się rozdzielimy.

a ja tak czekalam na studia, zeby mieszkac sama, a teraz tesknie. i z checia przyjezdzam do domu.tesknie bardzo. i jedyne co moge zrobic to nie dac im powodu do smutku i radzic sobie w zyciu...