Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in somnia

co się stało z tym tematem girl?

Polecane posty

Gość uppppppppuu
up

Gość uppppppppuu
up

Gość AGATA Z SĄCZA
gówinko😠 został skasowany z mojego powodu:)

Gość In somnia
Tak szczerze, to w tym temacie nie było niczego takiego. Nikt tak naprawdę Cię nie obraził, ani nic w tym stylu, wygląda jakbyś nie mogła zaakceptować tego, że ktoś ma swoje zdanie i tyle. Ale mimo wszystko dobrze, że go skasowałaś ze względu na bezpieczeństwo, sama zdążyłam obejrzeć tego chłopaka, ale ja jestem niegroźna... Chłopak faktycznie przystojniak, opisy na naszej klasie i fotce ma trochę głupkowate, ale biorąc pod uwagę fakt, że to jeszcze nastolatek i dojrzeje, myślę, że ogólnie jest ok, więc raz jeszcze powodzenia. Możesz co jakiś czas zajrzeć na kafe i pochwalić się postępami ;)

Gość Soleila
in somnia to musiałas sporo przegapić, bo parę osób wyzwało ją od dziwek, szmat , itp. zupełnie bez powodu no wiec... NO COMMENT.

Gość też śledziłam tamten temat
wyzywały bo chyba jej czegos pozazdrosciły....... a moze raczej kogoś?:P szkoda tematu...,. ale coz mozna bylo sie tego spowiedziewac, nie wszyscy na tym swiecie sa mili i nieszkodliwi :( a jak zobaczyłam posty tamtych dziewczyn ktore pisały cos w stylu "no to juz znamy tego jej amanta...moze cos z tym zrobimy? wyślemy mu linka do tego tematu moze?" to się przeraziłam:( podłe flądry i tyle... ale heh skoro wszystko gra to się cieszę niezmiernie:)

Gość In somnia
No nie, takich rzeczy nie widziałam. W takim razie już nic nie mówię ;)

Gość Soleila
nie widziałaś a się wypowiadasz;) to było na kilku ostatnich stronach, zaczeło sie od posta dewotki Agaty ktora uczepiła się girl jak rzep psiego ogona ,poźniej trwała zażarta dyskusja i bez obelg w stronę girl się nie obyło chociaż nic nie zrobiła. A ona ironizowała tylko...a że nie wszyscy to zrozumieli...wzięli za bardzo do siebie jej zartobliwe posty... nigdy nie mieliscie 17 czy 18 lat ludzie? tez bym na jej miejscu poprosiła o skasowanie tematu:o a ja tego gostka nie widziałam. szkoda ;)?

Gość a ja widziałam i powiem ci
szkoda:P

Gość a ja widziałam i powiem ci
ciekawe czy nie wydało mu się dziwne ze tyle obcych osob odwiedziło jego profil:o

Gość AGATA Z SĄCZA
Soleila, słodzIutka, gdybyś umiała czytać ze zrozumieniem, tudzież zwyczajnie, była bardziej spostrzegawcza, zapewne zauważyłabyś, że wcale nie uczepiłam się girL (tj. zdaje się, Ciebie, pod innym nickiem;) ) No, ale jak widać, nie posiadałaś jeszcze tej prostej umiejętności, dlatego twardo trzymasz się wersji, że JA się przypierdoliłam, stąd desperackie posunięcie kasacji wątku P Lalcia, brakuje Ci dystansu do samej siebie i każdą opinię, która nie pokrywa się z Twoją, traktujesz, jak atak. :-O Popracuj nad sobą, a zobaczysz o ile łatwiej będzie Ci się egzyzstowalo w świecie ludzi o różnych poglądach;) Buźka.

Gość AGATA Z SĄCZA
*nie posiadłaś