Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonąca

Jak się pozbierać? NK zniszczyła mi życie!

Polecane posty

Gość tonąca

Proszę przeczytajcie. Mieliście podobną historię do mnie? Byłam nastolatką. Związałam się z pewnym chłopakiem, który był najlepszym kąskiem w szkole. Podobał mi się od zawsze. Wyjechałam. Kochał mnie, a ja jego, lecz miłość nie wygrała. Byliśmy małolatami, którym fiu-bździu w głowie. Związki na stałe nie były nam w głowie za bardzo. Chociaż gdybym się nie wyprowadziła... Weszłam na nk z ciekawości. Skomentował fotkę mojej koleżanki. Ukłuło mnie w serce. Jego nowe zdjęcia, nic się nie zmienił. Wszystko powróciło. Mam ochotę ryczeć. Myślałam, że to już minęło. Po pewnym czasie śmiałam się, że przecież to szczeniacka 'miłość', zauroczenie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że on imprezuje teraz cały czas. Ciągle jest sam. Po naszym rozstaniu zatopił smutki w alkoholu. Gdy się widzieliśmy po pół roku od rozstania płakał mi, że bardzo chce do mnie wrócić. Ja wtedy chciałam pogrzebać przeszłość. Wyszłam stamtąd, nie chciałam słuchać. Gdybym została................... A teraz wszystko ze zdwojoną siłą. Za kim tęsknię? Za wyimaginowanym człowiekiem przecież. Nie widzieliśmy się kilka lat. On się zmienił, ja się zmieniłam. Mamy inne priorytety. To dlaczego tak to boli? :(

rozmawiałaś z nim teraz? Może jeśli się przekonasz kim jest obecnie, przestanie Ci na nim zależeć. A może jeszcze wszystko się ułoży. Ludzie się zmieniają, pamiętaj. On już nie jest tym samym człowiekiem, jakiego pamiętasz

Gość kaskada2
ja też tak miałam.skontaktuj się znim i zobaczysz,że twój wyśniony ideał nie wytrzyma konfrontacji z rzeczywistością

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3792188 przez przypadek założyłam dwa takie same tematy, bo mi kafe szwankowała. Zapraszam tu, wypowiedzcie się, tam jest więcej info. Może któraś miała podobną sytuację. Kaskada może napiszesz mi swoją historię? Pozdrawiam i zapraszam na tamten topik🌻