Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelina 23

PRZECZYTAJCIE- dobrze zrobiłam a wy jakbyscie sie zachowały ?

Polecane posty

Gość angelina 23

mieszkam za granica mialam chlopaka ale tak jakos z dnia na dzien urwał kontakt teraz po 2 miesiacach zadzwonil jego kolega z prosba o przetłumaczenie dokumentu a mial do mnie numer od mojego bylego ciekawe czemu przyszed akurat do mnie tu jest wielu polakow i ktos inny tez by mu mogł przetłumaczyc ja sie pytam czy M zmienił numer komorki a ten powiedzial ze tak od 3 tygodni ma inny i do mnie z pytaniem a dac ci jego numer a ja mowie ze wiesz co nie wiem bo czemu mi nie dal znac ze zmienil numer a ten jego kolega ze jak bys jednak chciala jego numer to napisz ja ja ci wysle smesem ktoras by wzieła ten numer ???? byly ma mnie w spisie tel skoro dał moj numer koledze

Gość angelina23
o czesc enamorada :-) ja cie kojarze z działu praca i zycie za granica wiesz co ja nadal o nim mysle ale czekalam ze on sie odezwie w koncu sama chcialam zadzwonic a tu jego numer nieaktywny nie podał mi nowego numeru ! jednak taka prawda ze ostatnia rozmowe ja zakonczylam bo sie rozlaczylam i powiedzialam zeby dal mi swiety spokoj moze jednak wezme ten nr chciałabym sie z nim zobaczyc juz sama nie wiem ...

ja mysle ze jakby chcial Ci dac ten nr i by mu na tym zalezalo to by to zrobil, a kolega najwidoczniej chcial byc mily:) ja bym nie brala

Gość angelina 23
aha i kolega sytał sie co slychac i czy mam faceta ale ten kolega ma zone takze dziwne mi sie wydaje ze sie spytał o to mi sie wydaje ze tamten wyslal go na zwiad

Gość potrzebującaaaaa
a po co ci numer? bedziesz sie ponizac dla fagasa ktory cie olał i kontakt zerwał? OSZALAŁAS CHYBA :o

Gość angelina 23
ale ja tez go olałam bo mu powiedzialam ze nie chce z nim juz gadac i zeby dal mi swiety spokój i rozlaczylam sie

a spojrz na to z innej strony, macie wspolnego lacznika- kolege! skoro tobie tak bardzo zalezy na tamtym chlopaku ze chcesz wziac od jego kolegi numer bylego i pewnie odezwac sie a moze i spotkac, to czemu on nie zrobi tego samego? Uwierz mi jesli by mu zalezalo na Tobie to sam by sie pofatygowal do kolegi po Twoj nr jesli juz go nie ma, albo wyslalby Ci go smsem z powiadomieniem ze ma nowy, zrobilby tak jesli chcialby utrzymywac kontakt i by mu zalezalo, ale tego nie zrobil wiec Ty tez tego nie rob! a Kolega mogl zapytac ot tak z ciekawosci bo chcial sie dowiedziec czy sobie zycie ulozylas ot zwykla rozmowa to moje skromne zdanie:)