Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma94

Chcę schudnąć pomóżcie!!!!!!

Polecane posty

Gość emma94

Proszę o pomoc ! Chcę schudnąć około 5-10 kg ! Nienawidze ćwiczyć , błagam jeśli znacie jakąś nieskomlikowaną dietę , środek -napiszcie!!!!

Gość Śliwka...
jedz wszystko na co masz ochote ale wypijuaj przy tym okolo 8 litrow dziennie...na jedzenie prawie nie bedzie miejsca..ty bedziesz najedzona..a kilogramy beda leciec w dol..sama stosuje i efekty sa rewelacyjne..na poczatku w prawdzie przybiera sie wody w organizm i czujesz sie ociezala i na wadze rowzniez jest do 2-3 kg wiecej..ale po okolo tygodniu brzuszek jest płaściutki..a po zbednych3-4 kg sladu nie ma mozesz zmniejuszyc ilosc weypjanej wodymdo powiedzmy 6 litrow aleto juz nie ten sam efekt... pozdrawiam.... ;)

Gość Śliwka...
ojj przepraszam nie dodalam czego...najlepiej wody..moga byc nieslodzone herbatki..z tym ze jesli chodzi o czarna to bardzo slaba powinna byc poniewaz zatrzymuje wode w orgazizmie..kawy nalezy unikac..chociaz jeda filizanka sslabej dzoiennie nie zrobi roznicy.. gdyby byly jakikes pytania pisz na maila..

Gość dorota22w
tyle wody?? oszalalas??

Gość krolikaaa
to nawet smok wawelski nie bedzie dal rady tyle wody wypic

jedz wszystko na co masz ochote ale wypijuaj przy tym okolo 8 litrow dziennie...na jedzenie prawie nie bedzie miejsca..ty bedziesz najedzona..a kilogramy beda leciec w dol..sama stosuje i efekty sa rewelacyjne..na poczatku w prawdzie przybiera sie wody w organizm i czujesz sie ociezala i na wadze rowzniez jest do 2-3 kg wiecej..ale po okolo tygodniu brzuszek jest płaściutki..a po zbednych3-4 kg sladu nie ma mozesz zmniejuszyc ilosc weypjanej wodymdo powiedzmy 6 litrow aleto juz nie ten sam efekt... pozdrawiam.... ;)

oo zaczenilam sie..gdyby coo..to jest ten sam nick.. noo wiec.. ja to znalazlam gdzies na stronie modelarskiej..dziewczyny pisaly, iz jedza wszystko ii przy tym nie tyja poniewaz pija wlasnie takie ilosci wody.. byl tu na kafeterii juz taki temat i dxziewczyny naprawde pochlanialy takie ilosci..zreszta uczestniczylam w tej diecie i wiem po sobie..schudlam kolo 7-8 kg w ciagu niecalego miesiaca..przerwalam ja poniewaz kosci zaczely mi juz wystawac i stwierdzilam ze osiagnelam co chcialam.. nie pilam 8 litrow bo to faktycznie sporo..ale 5-6 bezproblemu...

Gość ....finka
Jednak nie pic szklankami ; po pol szkl moze-aby woda nie zatrzymywala sie w organizmie i nerki nadarzaly......

Gość ....finka
nadazaly.Nie pic tez wody bezposrednio przed jedzeniem ,gdyz rozcienczaja sie soki ,ktore biora udzial w prawidlowy trawieniu.

Mnie sie udało schudnąć 12 kg przy stosowaniu diety 100 kalorii. Takich diet jest w necie sporo. Ważne żebyś się nie ważyła codziennie, bo to jest stresujące. Wystarczy raz w tygodniu. Jedz dużo warzyw i pij wodę nie gazowaną. Ale nie 8 litrów- wystarczy 2 litry dziennie. Możesz pić herbatki ziołowe np. z dzikiej róży.Z warzyw zdradliwe są strączkowe, bo one rozdymają. Polecam 5 małych posiłków dziennie z przerwą 3 godz. między posiłkami. Ostatni posiłek około godz. 18-tej. Nie podjadaj między posiłkami. Pożegnaj się ze słodyczami i kalorycznymi owocami. Kolorowe napoje też są kaloryczne. Nie rezygnuj z pieczywa ale zjadaj ciemne np. dwie kromeczki razowego na śniadanie i jedną na kolację. Na obiad dwa ziemniaczki z gotowanym mięskiem lub rybą. Nie smaż, raczej duś bez tłuszczu lub zapiekaj w folii. Na drugie śniadanie i kolację polecam beztłuszczowe jogurty, musli, serek biały chudy lub półtłusty. Nie polecam sera żółtego bo tuczy. Drugie śniadanie i podwieczorek to jakiś owoc np. dwie mandarynki, lub jedna pomarańcz, lub banan. Jak jesteś głodna między posiłkami to zjedz marchewkę, rzodkiewki, pomidora, ogórka - zagłuszą głód a nie tuczą. Bardzo dobra jest sałata zielona lub pekińska. Można zjeść niskę takiej sałatki a kalorii tyle co nic. Nie myśl o jedzeniu a jak jesteś bardzo głodna to szklanka wody po malutku wypita. Dobre efekty daje picie herbatki czerwonej Pu-erch, miety lub przegotowanej wody z cytryną(szczególnie na czczo), dobra jest też herbata zielona w piramidkach. Z jednej takiej torebki zaparzysz 3 filiżanki i każda ma inne działanie. Jak nie lubisz ćwiczyć to polecam rower zwykły lub stacjonarny. Oglądasz telewizor i pedałujesz a kalorie won. Taki rowerek kupiłam za 140 zł. w Realu i cała rodzina ma radochę.

Gość emma94
Dzięki dziewczyny za pomoc ! Dajecie mi wiare , dodam tylko ze zaczęłam brać lek -Orgametril po którym mogę utyć ....

w sumie..tak sobie pomyslalam..gdyby polaczyc obie te diety jesli idzie to tak nazwac..moze efekt bylby lepszy..1000 kcal dziennie i 5 l wody...oczyscisz przy okazji orgazim z toksyn..