Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliciaa

niechciana ciąża

Polecane posty

Gość aliciaa

słyszałam o jakiś środkach poronnych które można stosować do 9 tygodnia. jakie to są i ile kosztuje no i oczywiście gdzie można to znaleź ?

Gość irlandia333
to zalezy gdzie mieszkasz, jezeli kolo granicy niemieckiej mozna sie udac do kliniki po tabletke albo zamowic u nich na stronie ale duuzo lepiej ejst pojechac zeby nie bylo komplikacji. Sama nie bylam, ale czytalam na ten temat

Gość aliciaa
mieszkam na samej granicy pl-de . a choci mi o to, że mnie i mojego chłopaka poniosly emocje i zrobilismy to bez gumki, jak twierdzi nie doszedł i było mu do tego daleko. Czytałam na temat tej wydzieliny która wypływa z mężczyzny przed orgazmem i ponoc udowoniono, że nasienie które sie w niej znajduje nie jest w stanie do zapłodnienia. wiem ze jest szansa ze bede w ciąży, ale mój chłopak uważa, że nic mu nie wyleciało, bo zna "przebieg" poniewaz zaopserwował to w czasie masturbacji.

Gość irlandia333
gowno wie. wkurwia mnie takie gadanie, moglo dojsc ale i tez nie musialo, sie okaze. Jakby co masz namiary, moze nie ebda potrzebne, mam andzieje, pozdro

Gość znavca
nasienie potrafi się wydobywać także przed wytryskiem, w ilosciach minimalnych, ale wystarczających do zapłodnienia. przecież wystarczy nawet 1 plemnik.

napisałeś że wystarczy TYLKO jeden plemnik .Nie tylko jeden ale zawsze jeden plemnik zapładnia komórkę jajową.natomist miliony plemników próbują dostać sie do zapłodnienia Problem jest że ogromna więszość ginie. Zapłodnienie następuje w jajowodzie a droga plemnika jest taka że musi być w pochwie,dostać sie do otwoerku w szyjce macicy popłnąć w macicy do jajowodu a saą dwa jeżeli trafi na ten gdzie nie ma jajka to nie zapłodni Musi trafić do tego gdzie bedzie jajko.Następnie jajko musi go przyjąć Zeby go przyjąć musi sie wybrzuszyć w jego kierunku tzw.wzgórek przyjęć wowczas on wniknie do niego i będziesz w ciąży,

praktyczna ciąża ze mogło być kilkanaście plemników w pochwie jest taka zeby trafić w muchę z wiatrówki z odległosci 10 m.

Aliciaa, prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży jest bardzo niewielkie. Nie mniej, upewnij się. Środkiem poronnym który można zastosować w 9 tygodniu ciąży jest RU-486. Prawdopodobieństwo że spowoduje on kompletną aborcję na tym etapie ciąży, wynosi 77% według danych z: http://www.ru486facts.org/index.cfm?page=effectiveness W Polsce RU-486 jest nielegalna. Takie środki oferuje organizacja Women on Web. W zamian za "darowiznę" w wysokości 70 Euro oferują wysłanie na podany adres środków potrzebnych do dokonania farmakologicznej aborcji. Numer konta bankowego WoW na stronie poniżej: http://www.womenonweb.org/article-240-en.html Jeżeli ktoś zażywa środki poronne, to trzeba bardzo uważać. Pewna Kanadyjka zmarła 1 września 2001 roku po zażyciu RU-486 na skutek infekcji bakteryjnej, a konkretnie - "toksycznego szoku". http://www.ru486facts.org/index.cfm?page=effectiveness#10

Gość agatka22222
wez koleznako otwórz sobie www.google.pl wpisz ru-48- tam cos i poczytaj !! to nie jest tak , ze sobie wezmiesz tabletke poronną bez opieki lekarskiej i sobie poronisz , po podaniu takiej tabletki trzeba podac jeszcze inne tabletki by macica sie wyczysciła z tego co pierwsza tabletka usunie ! inaczej moze dojsc do róznych komplikacji - tak czy siek ! jak myslisz , ze sobie połkniesz tabletke poronną i po kłopocie - to jestes w powaznym błedzie !!

Gość Jak nie minęło dużo czasu...
to leć do gina po receptę na postinor a nie od razu poronne. Kiedy to było? Minęły już 3 doby?

Gość agatka22222
Klinikum Asklepios Uckermark www.asklepios.com/schwedt/ Frauenklinik Auguststrasse 23 16303 Schwedt Hotline dla pacjentek: 0049 3332532860 (po polsku) Krankenhaus Prenzlau Dr.med. J. Rudzinski Stettiner Str. 121 17291 Prenzlau Hotline polskojęzyczny 0049-176-430 55 165 Hotline niemieckojęzyczny 0049-3984-33 200 tu namiary na swietna obsługę