Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda krk

Zaproszenie - czekac ?

Polecane posty

Gość mloda krk

Sytuacja wyglada nastepujaco - mam kolezanke (bardzo dobra) ,ktora za niecale 2 miesiace wychodzi za maz . Spotykamy sie od czasu do czasu ze wzgledu na prace , obowiazki poza nia itp. Ostatnio widzialysmy sie pare dni temu . Jak tylko mnie zobaczyla - powiedziala \"och, zapomnialam wziac dla Ciebie zaproszenia na slub z samochodu\" . No to powiedzialam ,ze jak bedziemy sie \"rozjezdzac\" do domow , to wtedy mi da. Spotkanie dobieglo konca, idziemy na parking - weszlysmy innym wejsciem niz zazwyczaj i ona nie mogla znalezc auta, wiec powiedziala (mimo tego ,ze ja chcialam jej pomoc szukac ;) ) ,ze wysle mi to zaproszenie najpierw mailem (nastepnego dnia), a pozniej poczta . Maila z zaproszeniem nie dostalam . Mam poczekac jeszcze z tydzien i dopiero sie \"przypomniec\" ,czy w ogole nie podejmowac tego tematu ? Nie znam daty slubu , tzn . nie pamietam , bo oczywiscie kiedys o tym rozmawialysmy ... a z racji pracy mojego N. musze wiedziec dlugo przed o takiej imprezie... Moze Wy Panny Mlode mialyscie podobna sytuacje ?

Nic nie gadaj i się nie upominaj. Być może nie chce Cie na ślubie. A jeśli chce to prędzej czy później dostaniesz. Albo ewentualnie na przykład jeśli się znowu spotkacie to zapytaj się kiedy ma ślub

Gość mloda krk
"Być może nie chce Cie na ślubie" ? :O :D to po co w takim razie mowilaby ze ma dla mnie zaproszenie ? jakby nie chciala - wierz mi - nawet by sie nie zajaknela na ten temat :P zle mnie zrozumialas :) ;) wiem napewno ,ze chce mnie na slubie :D , tylko ze ona jest ostatnio bardzo zabiegana , i prawdopodobnie wypadlo jej to z glowy . Dlatego pytam czy wypada sie "przypomniec" , skoro miala dac mi to zaproszenie .

troche to dziwne, nie mogła znaleźc swojego samochodu? i nie chciała Twojej pomocy? hm....myślę, że ona tego zaproszenia mogła wcale nie mieć w tym aucie, ale Tobie coś ściemniła, żebyś nie czuła sie źle że o Tobie zapomniała...

Gość mloda krk
\"troche to dziwne, nie mogła znaleźc swojego samochodu\" ja juz niejeden raz swojego szukalam :D ;)

Gość IZUSIAaaaaaaaaaaaaaa
TO teraz mnie zmartwiłyście:/ za meisiac mam ślub a jeszcze zaproszeń nie rozdalismy;) tzn wszyscy są poinformowani o ślubie z data gdzie i kiedy przynajmniej telefionicznie,zapraszam najblizsze mi osoby:)

no ok, ja tez nie raz nawet pod blokiem szukam swojego auta...ale nie zajmuje mi to nie wiecej niz 2 minuty, wiec bez przesady...

Gość mloda krk
\"ależ się wpychasz komuś na wesele \" ? no tak , bo to ja powiedzialam \"mam dla Ciebie zaproszenie\" niestety ten moj topik potwierdzil moje obawy ,ze niektore z was sa z lekka ograniczone. Jesli ktos mowi \"mam dla ciebie zaproszenie\" ,to chyba jednoznaczne jest z tym ,ze zaprasza, prawda ? \" to zachowaj jakąś godność, kup kwiatuszki, zanieś do kościoła i tyle \" ktorego ? :D :P ,o to tez mam nie pytac ? sytuacja podobna do \"za meisiac mam ślub a jeszcze zaproszeń nie rozdalismy tzn wszyscy są poinformowani o ślubie z data gdzie i kiedy przynajmniej telefionicznie,zapraszam najblizsze mi osoby \" tylko ze mi jakos data \"umknela\" :O

Gość mloda krk
sekata , ja mowie o parkingu wielopoziomowym na kilkaset aut , no niewazne zreszta . Nie zdarzylo CI sie zapomniec na ktory poziom wjechalas ? (mi raz :D )

młoda... :o jak możesz wypowiadać opinię o kimś kogo w życiu na oczy nie widziałaś? i to ja jestem ograniczona czy twoje zachowanie w tej chwili?? dziewczyna zbywa Cie uprzejmościami na wszystkie możliwe sposoby, zaproszenie ma w samochodzie ale nie chce żebyś z nią go poszukała, mówi że wyśle mailem i nie wysyła a Ty się upierasz że ona bardzo bardzo bardzo Cię chce na tym weselu.. nie wiem jakie macie układy między sobą ale jakby mi zależało na obecności koleżanki na weselu to bym jej to zaproszenie w zębach przyniosła z drugiego końca polski :o 🖐️

Gość fafarafaa
Zapytaj jaki chce prezent i kiedy jest dokładny termin, bo musicie urlop zaplanować i tyle. Roztrząsanie tego na forum jest trochę bez sensu, ale przynajmniej masz pewność, że Sękata "Nie siedzę cały dzień na forum" Dobra Rada wypowie swoje zdanie :D:D:D:D:D

fafarafaa - czy możesz mi sensownie wytłmaczyć jakim powodem przypierniczasz się do mnie ciągle? Bo nie rpzypominał, żebysmy mieli (wątpliwą) przyjemność się poznac w jakichkolwiek okolicznościach

Ja myślę, że spokojnie możesz spytać o datę :) Przecież każdemu się może zapomnieć.. a na zaproszenie po prostu poczekaj :-) skoro ma dla Ciebie to zaproszenie, to Ci je w końcu wręczy :) po prostu pewnie jakoś nie ma chwili :p spytaj o datę, zaplanuj sobie wyjazd i po prostu poczekaj jeszcze ;))) P.S. Ja nigdy bym koleżanki nie zbywała w ten sposób, że bym powiedziała, że mam dla niej zaproszenie,a nawet bym nie zamierzała zaprosić.. Bo to by było totalnie bez sensu. Pozdro

Gość mloda krk
"jak możesz wypowiadać opinię o kimś kogo w życiu na oczy nie widziałaś? i to ja jestem ograniczona czy twoje zachowanie w tej chwili?? " czytaj prosze ze zrozumieniem :) , napisalam niektore z was , a nie skierowalam tej wypowiedzi do kogos konkretnie :) jakby ta moja kolezanka nie chciala mnie widziec na weselu/slubie etc. to nawet by mi o nim nie musiala mowic /wspominac etc. . Do tej pory moglabym nie wiedziec ze w ogole cos planuje. zreszta - przeciez nie o to pytalam . Tylko o to czy wam sie zdarzylo nie wyslac/zapomniec o wyslaniu zaproszenia z powodu zaganiania/braku czasu itp. ale widze ze o cokolwiek bym sie nie zapytala ,to po prostu MUSICIE stworzyc jakies swoje teorie (nie napisze jakie, bo zaraz znow mnie ktos o cos oskarzy :P) No niewazne :) . Zapomnialam na chwile ze to kafeteria :D Zycze wam wszystkiego naj ;) 🖐️

Gość mloda krk
"Zapytaj jaki chce prezent i kiedy jest dokładny termin, bo musicie urlop zaplanować i tyle. Roztrząsanie tego na forum jest trochę bez sensu, ale przynajmniej masz pewność, że Sękata "Nie siedzę cały dzień na forum" Dobra Rada wypowie swoje zdanie " "Ja myślę, że spokojnie możesz spytać o datę Przecież każdemu się może zapomnieć.. a na zaproszenie po prostu poczekaj skoro ma dla Ciebie to zaproszenie, to Ci je w końcu wręczy po prostu pewnie jakoś nie ma chwili spytaj o datę, zaplanuj sobie wyjazd i po prostu poczekaj jeszcze " no w koncu to o co mi chodzilo . dzieki :)

Gość mloda krk
sprawa nieaktualna :P wlasnie dostalam maila :)

Gość mloda krk
Brunetko w kapieli :D , niestety taka jest logika forum ze wypowiedzi zapisuja sie POD juz istniejacymi odpowiedziami. Niestety nie dalo rady napisac tego nad Twoja wypowiedzia :D ;) Nie pograzaj sie :) ;)

Ty się pogrążyłaś właśnie :o skopiowałaś moją wypowiedź i pod nią napisałaś coś o ograniczeniu... :o zobacz swojego posta z 10:50 :o która z nas teraz wyszła na idiotkę?

Gość minuty

Gość minuty
no kurde....coś mi się to dziwne wydaje....ja jak brałam slub to wszystkim wysyałałam zaproszenia nawet koleżanką...wię nie w iem w czym ból, ty ją znasz i sie zapytaj i tyle

Gość mloda krk
\"1.ależ się wpychasz komuś na wesele \" ? 2.no tak , bo to ja powiedzialam \"mam dla Ciebie zaproszenie\" 3.niestety ten moj topik potwierdzil moje obawy ,ze niektore z was sa z lekka ograniczone. \" brunetko - jeszcze raz :D ponumerowalam , bedzie ci latwiej ;) 1.twoja wypowiedz 2. moja odpowiedz do twojej wypowiedzi 3. nastepne zdanie nie majace nic wspolnego z twoja wypowiedzia, kierowane do ogolu. I ja nikogo nie wyzywam od idiotek , takze pokazalas teraz klase :) brawo .

Gość mloda krk
dzieki ;) 🖐️

Gość fafarafaa
No i git :) Sękata ja Cię po prostu strasznie lubię, czytam pasjami i podziwiam ^^