Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Jaki kolor cieni??

Polecane posty

Hej, dziewczyny, jakimi cieniami najlepiej podkreślić niebiesko-szare oczy?

Gość dorota22w
ja tez mam problem z doborem cieni,mam brazowe oczy i czarne oczy.jak sie kiedys pomalowalam cieniami to wygladalam jakby mnie ktos pobił

Gość dorota22w
tzn czarne wlosy.

Ja mam brązowe oczy i ciemno brązowe włosy. Używam wszystkich kolorów cieni- od białego, żółtego, po niebieski, granatowy i czarny. Jednak uważam, że dla Ciebie, Doroto, będzie świetnie pasował złoty kolor lub fioletowy, lecz jasny. ładnie też byś wyglądała w zieleni-jasnej lub ciemnej , to już zależy od Ciebie. snejki- a próbowałaś brązowego lub ciemnozielonego? Na pewno dobrze Ci będzie w turkusowym cieniu. Jak macie jeszcze pytania to piszcie. Odpowiem na każde ;]]

Gość rosak
Ja tez mam niebieskoszare oczy, jasne blond włosy i ciepy odcień skór. Jakie cienie byłyby dla mnie najodpowiedniejsze? :)

Gość dorota22w
raz wymalowalam sie brązowym to wygladalam jak by mnie ktos pobił.

Gość dorota22w
diekuje za rade--wypróbuje.:D

Gość sesese
wydaje mi sie ze fioletowy cien pasuje do kazdego oka,na moim szaro niebieskim wyglada przeslicznie,aletaki dosc mocny fiolet,nie jakis bialy perlowy

mam takie właśnie oczy i dobrze mi jest we wszystkich kolorach cieni poza zielonymi, żóltymi i różowymi. najbardziej lubię szare, bo wtedy oczy wydają się bardziej niebieskie niż szare. generalnie to zależy też od karnacji i włosów, ale mnie ogólnie jest lepiej w ciemnych cieniach, głownie szarości i brązy, a z jasnych niebieskie (ale nie wpadające w szafir) i fiolet, lilia.

rosak- a co byś powiedziała na prawdziwie morski odcień? Nie granatowy, lecz odrobinę jaśniejszy... Wydobyłby prawdziwą głębię spojrzenia... A próbowałaś kiedyś ciemniejszy odcień słońca? To jest kolor jakby pomarańczowy, lecz jest pomieszany z żółtym i brązowym. Powodzenia ;)))