Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest za czym

WYJAZD WAKACYJNY - SAMI CZY Z INNĄ PARĄ?

Polecane posty

Gość kto jest za czym

W zeszłym roku byłam z moim facetem (mieszkamy razem, jestesmy 1,5 roku razem) na wakacjach - pojechaliśmy sami. Bardzo miło wspominam ten czas- cisza, spokój, bez nerwów, bez bieganiny, prawdziwy wypoczynek. Jedynie wieczorem przy piwku brakowało nam towarzystwa. Teraz na majówkę pojechaliśmy z parą znajomych mojego chłopaka. Plusem było oczywiście to że nie siedzieliśmy sami w klubie, raźniej było w pociągu, smiechy, wygłupy itd. ale były też minusy- nerwowe sytuacje gdzie kazdy chciał isc gdzie indziej, robić co innego itd. Najbardziej nie podobało mi się jak jednego wieczoru byliśmy na imprezie ale po powrocie (ok 3 nad ranem) postanowiłam jeszcze umyć włosy żeby rano być gotowa na godzinę na którą się umówiliśmy że idziemy zwiedzać. Niestety znajoma mojego chłopaka nie pomyślała o tym, gdy my już na nich czekaliśmy ona dopiero myła włosy, do tego nie miala suszarki a było zimno i msieliśmy czekać na nią dość długo zanim mogła wyjść (a moglibyśmy w tym czasie jeszcze spać). W związku z tym nie wiem co robić w tym roku. jechać sam na sam czy ze znajomymi? Sytuacja jest też taka że dla mojego chłopaka jest to najlepszy przyjaciel, dla mnie ta dziewczyna znajomą z która aż tylu wspólnych tematów nie mam...

Gość ciesze sie
przeciez juz kiedys pytalas dokladnie o to samo.Po co ten sam topik zakladasz? czytac nie umiesz?

Gość wysmiewczyni
oj co za problem, dzien mozecie spedzac wg. wlasnego uznania tzn. razem lub we dwoje. Wy idziecie na zakupy a oni na plaze, alboe wy na plaze a oni gdzies tam i po sprawie za to wieczor mozecie sobie zaplanowac we czworke ze idziecie do klubu potanczyc i tyle. Ja co roku wyjezdzamz garstka znajomych i nie mamy takich problemow. Jak nie mamy ochoty z nimi isc to idziemy sobie sami a jak mamy ochote to sie dolaczamy i tyle.