Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaa

Czy zdarzyło Wam sie powiedziec brzydko na faceta w trakcie klotni?

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaa

Bo mi sie rzadko,ale czasem zdarzyło. Jak mnie czyms zdenewowal porzadnie...a ja jestem taka ze wybucham szybko i gwaltowie,ale zaraz potem mi przechodzi,,, a przez to ze w danej chwili go obraze jest mi potem zle przez tydzien:(mam wyrzuty sumenia,kocham go bardzo dlatego tak jest. Macie tez tak czasem? na codzien jestem do rany przyloz,a jak zdarzy sie taka sytuacja to wybuchne i zaraz przepraszam:( jak sobie z tym radzic?

Słusznie, jak krzyczysz na swojego Pana i jeszcze go wyzywasz to potem cierp wyrzuty sumienia. Możesz oczywiscie odkupić swoje winy potulnie przychodząc do swojego Władcy i zaproponować mu OZP w zamian za przebaczenie :)

Gość he
el sriaczi ty szowinistyczna świnio

ahaaa ;d teraz będę wiedzieć ;D El_Mariachi gdzie byłeś jak Cię nie było? bo szukałam, wołałam ze smutku umierałam :( chciałam pogadać i się wyżalić :o

Gość he
zachrumkaj

Gość czesto dosc i to nie tylko
do faceta :( W ogole do bliskich... Zaraz potem zaluje :(

>> ahaaa ;d teraz będę wiedzieć ;D :classic_cool: >>El_Mariachi gdzie byłeś jak Cię nie było? Pracowałem :o >> bo szukałam, wołałam ze smutku umierałam chciałam pogadać i się wyżalić Oto jestem, słucham Cie droga sikso, co się stało, kto Cie skrzywdził?

otóż stresuję się wynikami rekrutacji - wiem wiem że to błahy powód, ale do tego wszystkiego doszedł fakt, że nie mam co robić, organizuje sobie czas, czytam, wychodzę na spacerki, ba byłam nawet w górach ale w tym wszystkim brakuje jednego - faceta. Bo ile można samej spędzać czas? :o

>> otóż stresuję się wynikami rekrutacji - wiem wiem że to błahy powód Powód wcale nie błachy, bo od tego na jakie studia i gdzie się dostaniesz zalezy całe Twoje zycie. Na jakie kierunki zdawałaś? >> ale do tego wszystkiego doszedł fakt, że nie mam co robić, organizuje sobie czas, czytam, wychodzę na spacerki, ba byłam nawet w górach ale w tym wszystkim brakuje jednego - faceta. Bo ile można samej spędzać czas? Księżniczki potrzebują swoich rycerzy do przytulania. Tylko wiesz też, że szukanie rycerza na siłe moze tylko napytać kłopotów :o Więc jesli mogę coś doradzić, to czekaj na swojego ryczerzyka na białym koniu i w lśniącej zbroii spokojnie, a wcześniej czy później znajdzie się taki, ktry będzie Ciebie godny. Bo przecież osoba taka jak ty na byle ochłapy nie zasługuje, prawda? :)

Gość grypka żołądkowa
powiedziałam mu, że jest kobietą z penisem jak sie dowiedziałam, że mnie przez rok okłamywał. naszczęście to bylo już na etapie związku, w którym był przyzwyczajony, że jak się wkurwie to jestem wulgarna i stwierdził, że jestem kobietą bez piersi i co z tego^^

z tymi studiami to racja a jaki kierunek nie zdradzę bo zapeszę ;) dodam tylko, że na Uniwersytet Łódzki dzienne :p jak się dostanę to się oczywiście pochwale albo wyżalę, jeśli (tfu tfu) będzie porażka... i wiesz co? ja bardzo starannie selekcjonuje z kim chcę mieć do czynienia a jeśli chodzi o facetów to jestem bardzo wybredna :o i nie rzucam się jak ty to nazwałeś byle ochłapy ;) ale świadomość, że moje 2 przyjaciółki mają facetów to trochę mnie irytuje, bo nie chodzi o sam fakt posiadania rycerza u boku ale czas który muszę sobie zorganizować sama buuu, a dopóki wszystkie byłyśmy same to było superancko ;d a teraz? niełatwo wyciągnąć je na pogaduchy przy piwie nie wspominając o tym, że jedna najczęściej bierze ze ze sobą faceta i wtedy wyglądam jak przyzwoitka a na dodatek nie możemy normalnie poplotkować jak na kobitki przystało :P

>. jaki kierunek nie zdradzę bo zapeszę No powiedz, na ucho ;) >> ja bardzo starannie selekcjonuje z kim chcę mieć do czynienia a jeśli chodzi o facetów to jestem bardzo wybredna i nie rzucam się jak ty to nazwałeś byle ochłapy Więc masz tak jak ja. My, ludzie wyjątkowi pod każdym wzgledem, musimy się cenić :classic_cool: >> ale czas który muszę sobie zorganizować sama buuu No tak, samemu to nie to samo co z psiapsiólami, ale lajf is brutal, potem one zostaną rzucone przez chłopaków, a Ty będziesz miała sowjego i sytuacja się odwróci, nie becz ;) >> na dodatek nie możemy normalnie poplotkować jak na kobitki przystało Ehhhh te babskie ploty :D

nie powiem :) :P No w sumie to jestem wyjątkowa i zdaję sobie z tego sprawę :classic_cool: ale nie żebym była zakochana w sobie - po prostu znam swoja wartość ;) Może i sytuacja się odwróci ale już drugi rok tak egzystuje :o Mam nadzieję, że to się zmieni wkrótce :) muszę lecieć po kwiatki dla przyjaciółki bo ma dziś urodziny :classic_cool: może później się odezwę ale wiedz, że kilka minut rozmowy z Tobą i mordka aż się sama zaciesza ;D

Ja jak nakrzyczę na mojego narzeczonego Romana to później mam takie wyrzuty sumienia że zgadzam się na wszestko na co tylko Romek ma ochotę...Ostatnio zaspokoiłem go analnie i się pogodziliśmy :)

>> No w sumie to jestem wyjątkowa i zdaję sobie z tego sprawę ale nie żebym była zakochana w sobie - po prostu znam swoja wartość Dokładnie tak jak ja. Nie żaden ach och narcyzm, tylko wiedza o własnej wartości ;) >> ale już drugi rok tak egzystuje Bo na kogoś wyjątkowego czasem długo trzeba czekać :) Mieszkasz w mieście, organizuj sobie jakoś czas, a nie będziesz myślała o tym :) >> muszę lecieć po kwiatki dla przyjaciółki bo ma dziś urodziny Oho, to dzisiaj będzie się działo wieczorem%%% :classic_cool: >> wiedz, że kilka minut rozmowy z Tobą i mordka aż się sama zaciesza Milo mi :)

no to chyba wrócę ;D fajnie popatrzeć jak ludzie się denerwują ;D a z tymi %% to się zobaczy :classic_cool: nie ruszaj się stąd!! ;) 😘

juuuz ;) jaki śliczny bukiecik kupiłam ;) a przy okazji cosmopolitana z sex poradnikiem - dokształcę się trochę :classic_cool:

Gość a ja jetem w szokuuuuuuuu
siksa88 i El Mariachi- super ze gadacie na temat...Zauwazylam, ze czesto na kafe tak jestk, ze jacys nawiedzenie ludzie potrafia godzinami rozprawiac o jakichs kompoletnie niezrozumiałych rzeczach...

Gość a ja jetem w szokuuuuuuuu
idzie sobie pogadac na jakis swoj durny topik,a nie. Dziewczyna o inna rade prosiła. Tak na temat: mi sie to czesto zdarza, taki mam temperament,nie ma co sie zalamywac, trzeba przeprosic i starc sie panowac nad tym w przyszlosci. Kazdy nad soba pracuje;)

Gość raz mi sie zdarzyło
byla jakas awantura ostra wymiana zdan na co ja krzyknełam " wypierdalaj stąd skurwysynu:(:(:(:( po jakiejs godz mi przeszlo i zaczełam go przepraszac a on przy mnie zadzwonił do mamy i zapytał jej czy moze u niej przenocowac dodal oczywiscie ze jesli on jest skurwysynem to ona koorwą :(:( Ale sie wtedy poczułam masakra. W zasadzie to chyba mial racje bo niby tak by to wyglądalo ze ona jest k... - długo go potem przepraszalam. I od tamtej pory nie uzywam takich słow. Staram sie w inny sposob ewentualnie mu cos przekazywac krzykiem niewiele osiągne ja czy ty lub inni.