Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry cherry body

czy w ewentualnym 5 tyg ciązy ...

Polecane posty

Gość cherry cherry body

wynik testu może by juz wiarygodny? odstawiłam tabletki (bralam 1,5 roku) i ostatnie krwarwienie z odtsawienia mialam 17. 06, ale było ono jakies inne. Potem po odstawieniu co jakiś czas pobolewał mnie brzuch, jakos bylo mi tak dziwnie.. no czulam ze cos sie tam chyba dzieje. Wiec nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test..wyszla jedna kreska. czyli ok 5 tyg temu ostatni raz wspołzylam(jeszcze wtedy bralam tabletki). czy w tym 5 tyg ciązy stęzenie tych hormonow powinno byc juz tak duze ze test by je wykryl bez problemu?? Czy mam sie czym obawiac? ten dziwny okres,

po odstawieniu tabletek dzieją się czasem różne cuda, więc nie martw się.ja cały czas czułam że coś mi się "w środku" wyprawia dziwnego:P a w ciąży nie jestem,jak narazie..... nie biorę tabletek od lutego tego roku,a organizm dalej szaleje czasem....mój lekarz mówił że tak z pól roku moze nawet trwać aż organizm wróci do "siebie" po tabletkach. :*

Gość cherry cherry body
oj..obys miała racje :) bo myslisz ze ten test juz w 5 tyg by pokazał w przypadku ciąży 2 krechy?? nie wiem ,jak mi sie zacznie spozniac okres..planowany na 14/15. 07... to chyba w ogole zwariuje.