Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coconutt

Diane 35 kiedy efekty?

Polecane posty

dziewczyny ja juz nie wiem co sie dzieje!!!od marca biore diane35 i nie mam calkowicie idealnej cery jak pisze wiele dziewczyn/ prawde mowiac zalamalam sie leciutko, bo dbam o buzke baaaardzo i nie widze przyczyn pielegnacyjnych. powiedzcie mi kiedy diane zaczyna dzialac. najgorsze jest to , ze buzia wyglada duzo, duzo gorzej. poza tym nie mam czasu na bieganie po dermatologach bo jest sesja a ja mam 4 miesieczna coreczke, a moj maz juz nie moze patrzec jak\" robie z domu polaczenie apteki z perfumeria\". pozdrawiamy Was razem - ja i Krysiunia

Gość możaana
a ile masz lat? u mnie diane w ogole nie podzialala , a po odstawieniu trądzik sie pojawił WSZĘDZIE ;(

Gość LOLOew
Spokojnie, a robiłas badania przed wzieciem Diany?

Gość rxefr
Własnie, to ważne: robilas badania?

Gość bakterie
A badania robiłaś? Jeżeli masz trądzik bakteryjny, albo nadmierne rogowacenie mieszków to i tona hormonów nie pomoże. Przed wzięciem diany trzeba zrobić badania. Idź do dermatologa, prawdopodobnie trzeba włączyć antybiotyk do leczenia.

Gość diana diana
Diane 35 służy do leczenia hyperandrogenizacji u kobiet. Podwyższony poziom testosteronu jest jedną z przyczyn trądziku. Jeżeli twój trądzik ma inną przyczynę to Diane ci nie pomoże.

Gość trądzik
Lekarz ci zapisał Diane zaraz po urodzeniu dziecka????

hej nie licz ze diane na pewno Ci pomoze,ja bralam kilka lat a cera ani troche sie nie polepszyla,za to 10 kg wiecej na wadze przybylo:)