Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialoczarna

co myslicie......

Polecane posty

Gość bialoczarna

o czarnym staniku pod biala bluzke??? pasuje?

Gość irasiaddd na dupskooo
no jakby powiedziec delikatnie,... wies tanczy i spiewa jak juz to po domu jak nikt nie widzi:p

Gość bialoczarna
no wlasnie o biala bokserke mi chodzi;) ale czy wtedy czarne ramiaczka moga wystawac?

Gość Grochna...
I jeśli nie masz ogromniastego biustu bo jeśli tak to wtedy nie bardzo...przy dużym biuście lepiej nie zakładać bielizny ciemniejszej niż bluzka, no chyba ze nie przeszkadza wtedy efekt jeszcze ogromniejszych piersi:P

Gość bialoczarna
czyli takie zestawienie powieksza piersi? to fajnie:P mi sie akurat przyda:D chodzi mi o ubrania na codzien. na jakies powazne okazje nigdy bym sie tak nie ubrala

Gość Grochna...
No optycznie tak...a po za tym to ze przykówa uwage, jest takim elemenem na którym można zawiesić oczy:P;)

Gość Grochna...
Ale wygląda bardzo fajnie na ogół:P

Gość bialoczarna
to czemu niektorzy twierdza ze to wiocha

wogole to nie mozesz tych ramiaczek schowac pod bluzka? Tak trudno je skrzyzowac na plecach? Pokazywanie swiatu swojej bielizny smierdzi tandetą

Gość bernadetkaklaretka
ja uwazam ze czarny stanik pod biala bluzke wyglada wulgarnie... pod bialbuzke stanik powinien byc koloru cielistego ewentualnie bialy

Gość wez nie przesadzaj
nie widzialam w zyciu nastolatki w cielistym staniku fuj, to dobvre dla strszych bab ewentualnie pod jakas przezroczysta wieczorowa kreacje a nie na codzien

Gość sslslslsls
Owszem, pod bialą bokserkę mogłyby być, pod warunkiem, że masz coś na sobie, co się z tymi czarnymi ramiączkami jakoś stylistycznie łączy: czarny pasek, dół z czarnym motywem, czarne buty, bużuterię itd, tak żeby było widać, że tworzy to z czym całość, a nie po prostu nie miałaś pod ręką białego stanika.

Gość sslslslsls
Bieliznę pokazywać można, ale trzeba to robić w sposób bardzo świadomy i przemyślany.

Gość to nieeleganckie
dobre dla prostytutki lub małolaty. dorosła kobieta ośmiesza się takim zestawieniem.

Gość galinka
A to ty widzisz, jaką nastolatki noszą bieliznę ? Ja swojej bielizny nie pokazuje, więc nikt nie wie, czy nosze czarną, białą , zieloną , cielistą czy pomarańczową. Co kogo obchodzi, jaką masz bielizne ? Chyba ze chcesz byc zawsze przygotowana na ewentualność bzykania, w każdym momencie

Gość to nieeleganckie
jeśli dziewczyna/kobieta zakłada czarny stanik pod białą bluzkę, to widzę. choć niekoniecznie mam na to ochotę.