Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy aby

Schudne na siłowni?

Polecane posty

Gość czy czy aby

jeżeli tak to po jakim czasie mogą byc efekty?

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
hmm lepiej idz na fitness,na silownie ja teraz chodze,ale zeby sobie miesnie rozbudowac...

Gość czy czy aby
ale tam jest rowerek, bieżnia i wogóle chyba da sie tam schudnąć

Gość ćwicząca
na sobie chodze na siłownie od miesiąca waga mi nie spadła ale po obwodach widzę że jest lepiej ciałko jest bardziej umięśnione i to fajnie wygląda( ale nie przesadzam z obciążeniami żeby się zbytnio nie rozbudować) poza tym mam na siłowni takie widoki ( ćwiczących mężczyzn ahhh) że aż chce mi się tam chodzić:)

Gość czy czy aby
a chodzisz sama? ja będę sama troche mi tak głupio będzie, ale ogólnie lepiej teraz wyglądasz? ja bym chciała schudnąc na siłowni:(

Oczywiście, że tak, i to lepiej niż na jakimś fitnesie - bieżnia, wioślarz, orbitrek są pod względem spalania tłuszczu o wiele lepsze niż skakanie na jakimś stepie. A ćwiczenia siłowe pozwolą rozbudować mięśnie, co przełoży się na większe spoczynkowe spalanie kcal (wyglądu kulturystki nie ma się co bać, bo poza bardzo nielicznymi wypadkami na każdy kilogram mięśni trzeba solidnie, długo, i w pocie czoła zapracować). No, i masz pełną swobodę - przychodzisz, kiedy Ci pasuje, ćwiczysz w swoim rytmie (no, w rytmie pulsomierza, bo te aeroby trzeba na odpowiednim poziomie utrzymać), dostosowujesz treningi do potrzeb :)

Gość ćwicząca
z reguły chodzę z siostrą ale zdarza się że chodzę sama i też jakoś żyję ostatnio byłam sama było chyba oprócz mnie chyba z 10 facetów i jakoś przeżyłam:) ja dużo ćwiczę na spalanie ale przy okazji ładnie mi się nóżki wysmukliły tak siłownie mi pomogła nie mam wprawdzie różnicu na wadze ale kupiłam sobie trzy ciuszki o których myślałam że nigdy sobie nie kupię 1. mini 2. któtkie spodenki 3. strój dwuczęściowy moim zdaniem naprawdę warto to racja nie ma się co obawiać wyglądu kulturystki ja cały czas ćwicze na tych samoch obciążeniach nie zwiększam ich zwiekszyłam za to liczbę powtórzeń poza tym nie spędzam na siłce jakiś ogromnych ilości godzin nie jem żadnych odżywek i póki co ciałko mi się naprawdę ładnie umieśniło ale tak delikatnie i naturalnie:)

Gość ćwicząca
aha chciałam dodać że waga nie spadła ale ja też nie jestem na diecie bo chudnąć nie chcę jak zastosujesz jakąś delikatną dietkę to i waga pewnie poleci

dziewczyny , proszę was przestańcie się w końcu odchudzać ! przecież to nie jest ważne , kiedyś i tak będziecie grube i stare (; nie możecie po prostu zaakceptować siebie takich jakie jesteście ? gdybyśmy wszystkie wyglądały jak Angelina Jolie lub jakaś inna niby `gwiazda` to jak by wyglądał ten świat ? Pewnie myślicie sobie że to jakaś znowu gadanina że wygląd nie jest ważny, ale to prawda i najgorsze jest to że nikt nie potrafi tego zrozumieć. Oczywiście każda kobieta powinna o siebie dbać , ale nie tak obsesyjnie ; DD

Gość czy czy aby
cherry, oweszem , ale jak sama sie zle czuje? 2 lata temu ważyłam 6 kg miej i nie byłam szczególnie szczupła ale sie sobie podobałam, wolę iść na siłownie niż próbować np. kopenhaskiej. a wogóle dzis była zamknięta ta siłownia co chciałam sie na nią zapisac:(

Gość nastyyyy
ja tez chodze od miesiaca,ale mi chodzi o rozbudowe miesni wlasnie i juz widze jakas poprawe,miesnie mi sie zaczynaja rozrastac w koncu :)

Gość ćwiczaca
poza tym sport to zdrowie i koleżanka ma racje lepiej ze chce isc na silke nic próbować kopenhaskiej czemu ma nie chciec dobrze wygladac ja chce i nie ukrywam tego dlatego cwicze

a jak często chodzicie na silownie?? jakie ćwiczenia wykonujecie aby schudnąć?? oraz po ile powtorzeń?? tez zaczełam chodzić ale bardzoe nie rególarnie musze sie zmobilizowac !!!

Gość ćwicząca
3-4 razy w tygodniu po godzince na początku 10 minut na oriterku potem około pół godzinki ćwieczeń na sprzęcie ( na minimalnym lub prawie minimalnym obciążeniu po trzy razy po 10 powtórzeń) potem 10 minut steperka i 10 minut orbiterka znowu potem szybki prysznic i czuje się jak nowo narodzona

Gość gość
Efekty po siłowni zobaczysz po dłuższym czasie, ale z pewnością będziesz odczuwała satysfakcję z treningów, poprawi Ci się nastrój, sylwetka. Do tego potrzebny jest odpowiedni strój na siłownię. Na allinside.pl znajdziesz fajne