Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamyslonaGwiazdoreczka

MOJ FACET TO EGOISTA!

Polecane posty

mam wrazenie ze moj facet to egoista.;/ 1.zawsze spotykamy sie wtedy kiedy on chce 2.nie chcodzimy na imprezy, do znajomych -BO ON NIE CHCE- pomimo ze ja jestem osoba bardzo towarzyska 3.uwaza sie za chodzacy ideal.. kiedy on mowi ja musze sluchac go i zmieniac sie dla niego, natomiast kiedy ja czegos oczekuje slysze: NIE STWARZAJ SOBIE PROBLEMOW, NIE CZEPIAJ SIE MNIE WSZYSTKO OK KOCHAM CIE. moglabym pisac i pisac.... czy ktos ma tak samo?

facet ma Cie za nic, tez bym go rzucila, nie na takim traktowaniu opiera sie zwiazek, trzeba zachowac swoja godnosc :)

jasne ze ma zalatey kazdy je ma, ale moze zmien faceta na takiego ktory bedzie ich mial troche wiecej niz wad, bedzie Cie traktowal z szacunkiem, Ciebie i Twoje potrzeby, a nie czerpał korzysci tylko dla siebie olewajac to czego Ty potrzebujesz. skoro tu napisałas znaczy ze jest Ci z tym naprawde zle wiec po co brnac w to dalej, tez badz egoistka zrob cos dla siebie i go zostaw, chociaz pewnie napisalas na forum zeby uzyskac troche wsparcia a nie porady o zmianie zycia, to powiem ci ze skoro Ty jestes zaslepiona tym facetem to moze ktos powinien Ci otworzyc oczy:) takie moje zdanie, jak sie do tego odniesiesz zalezy od Ciebie

Gość kiszka.1
Widac ty jestes pantoflara ...skoro in taki idealny

przypuszczam ze Ty go kochasz tak? napewno! I co traktujesz go jak gówno? nie wydaje mi sie!

Gość Noxxxman
jaki rwetes, szkoda że wy kobiety wymagacie szanowania tylko waszych potrzeb ale jak facet ma potrzeby i chce żebyście je szanowały to macie to w dupie - taka typowa kobieca tolerancja w jedną stronę !

Gość kazdy facet to egoista
no... wiekszosc :P

nad tym czy on Cię szanuje, czy się liczy z Tobą i Twoim zdaniem to się zastanów swoją drogą, ale nie bez znaczenia jest tutaj na pewno równiez Twoja osobowość. Nie chodzi o to, że ja chcę wzbudzić w Tobie poczucie winy za te sytuacje - w ogóle nie rozpatruję tego w tych kategoriach. Prawda jest taka, że wielu ludzi postępuje tak, że jak dasz palec, to będzie chciał rękę. I nie chodzi o to, że to jest złe czy dobre - to jest po prostu naturalne. Zapewne odpuściłas kilka spraw parę razy, on wyczuł, że jestes słabsza i najnormalniej w świecie to po prostu wykorzystuje tak, żeby jemu było wygodnie. Proste i naprawdę dość często spotykane :)

Jakby syt byla odwrotna i zalilby sie facet to stanelabym po jego stronie. nie chodzi o podzialy, ze jak zali sie kobieta to inne jej doradza a jak facet to wysmieja chodzi o to zeby traktowac czlowieka tak jak na to zasluguje A potrzeby hmmm jesli trafiles na kobiete ktora miala je za nic to prosze Cie nie uogulniaj, jesli jedna taka jest to nie znaczy ze pozostale tez:)

Gość aneczkaZirlandii
moj ex byl podobny, mega egoista zapatrzony w siebie i zarwardzialy domator, dlatego jest juz moim EX;P;P;P

"ja jestem osoba tolerancyjna i szanuje zdanie swojego partnera potrzeby tez!!!!!!!" może właśnie za bardzo szanujesz. W takich sprawach w związku nie może być zbyt dużych dysproporcji między partnerami - daj z siebie wszytko, nawet całą siebie, ale tylko pod warunkiem, że i on daje równie dużo. Jesli nie, to od razu krok w tył - i uzmysławia się wówczas facetowi, skąd ta zmiana. Może pozornie to wygląda jak jakieś przepychanki, ale tak naprawdę to jest po prostu zachowywanie naturalnej i zdrowej równowagi w związku. W żadnym wypadku, ale to dosłownie w żadnym nie może się zbyt długo ciągnąc sytuacja, że "Ty dla niego wszytko, on dla Ciebie niemal nic" - to jest błąd, który potem, po dłuższym czasie bardzo trudno naprawić, bo partner jest już przyzwyczajony do określonego typu relacji i każda zmiana będzie się spotykała z walką "o swoje" z jego strony byc może jest w tym odrobina wyrafinowania, a może po prostu rozsądek, logika... - ja w każdym razie stawiem na to drugie :)

"klaudynka 27 chyba musze sie zgodzic z Twoja wypowiedzia....ja jestem strasznie slaba psychicznie.... i on na tym bazuje...." zapewniam Cię, że w dużej mierze o to chodzi :) Być może szacunek swoją drogą - tego nie wiem, bo nie znam Waszych relacji jesli chodzi o inne życiowe sytuacje, ale to, co wcześniej opisałam jest naprawdę wśród ludzi (nie tylko u mężczyzn) naprawdę typowe i częste

Gość widzialy galy co braly