Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniołeczek2909

Jak odzyskać straconą miłość

Polecane posty

Gość Aniołeczek2909

Jak odzyskać faceta?? byliśmy długo w związku.. ponad 4 lata.. w nim coś się wypaliło. .. rozstaliśmy się , ja Go nadal kocham chce być z nim.. chodz to głupota.. bo bardzo mnie skrzywdził.. jak Go odzyskać.. przecież tak mnie kochał.. czy można jakoś odzyskać straconą miłość

Gość snowfot
a po co?

Gość tajemnicaaaa
trudna sytuacja. ja bym chciala w soboe rozpalic milosc na nowo do mojego faceta bo wygasa i nie chce go skrzywdzic :( ani siebie. bo jest naprawde dobrym facetem . boje sie ze on niedlugo nie wytrzyma juz ze mna

Gość pozostaje pytanie o co
wiesz jak sie cos wypala to znaczy ze to nie to ..........na sile nie warto

Gość Aniołeczek2909
Ale to ja wszystko popsułam nadal Go kocham.. wiem że on też mnie bardzo kochał.. czy jest jakaś szansa:(

Gość przykro mi to powiedziec
ale chyba nie mozna :o prawdziwa milośc podobno przetrzyma wszystko, czyli ze moja nie była prawdziwa..przynajmniej nie z jego strony. szkoda, bo ja wciąż kocham , wciąż mam nadzieje, chociaz złudne. Tak strasznie jest mi przykro :( Bo wiem co czujesz Ja czuję dokładnie to samo. Chciałabym żeby ktoś mi wyrwał serce. Nigdy więcej nie chce sie zakochac.. hah..zakochać! ja sie nigdy nie odkocham k***a! pier***e to !!! nienawidze świata ;/ nie mam siły...

Gość Aniołeczek2909
Czuje to samo.. i też przeklinam dzień w którym tak się zabujałam.. szok..

Gość tajemnicaaaa
to wszystko jest tak pokrecone. ja tez sie zabujalam . nie tu gdzie trzeba i teraz cierpie. choc wiem ze on jest debil to mimo wszystko bylo nam razem tak dobrze. a najgorsze jest to ze uczucia ktorymi darzylam mojego obecnego faceta zniknely w momencie. a ja sie zakochalam bez przyszlosci :(

Gość przykro mi to powiedziec
no to jesteśmy 2 :)

Gość snowfot
napisłaaś o jego uczuciu w czasie przeszłym więc poco odzyskiwac cos czego nie ma:(

Gość Aniołeczek2909
Bo wiem że było cudownie.. i tak bardzo chciałabym cofnąć czas.. i być znowu z nim.. niezdawałam sobie sprawy jak bardzo byłam szczęśliwa.. nie docenisz puki nie stracisz:(

Gość tajemnicaaaa
nie docenisz poki nie stracisz . wiec ja musze czekac...bo dzis mija 5 rocznica jak jestesmy razem wiec moze nie warto z tego rezygnowac tylko chwilke poczekac i sie otrzasnac

Gość snowfot
bo było bo chesz zeby czas sie cofnąl ale nie cofnie sie niestety taka jest okrutna prawda nie che cie dolować ale szkoda towjego czasu nie marnuj go!!!!