Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszę na pomarańczowo

Wpuściła sobie zawartość prezerwatywy !!!! SZOK !!!! Czy zajdzie tak w ciążę ???

Polecane posty

Właśnie wyszła ode mnie moja przyjaciółka !! Opowiedziała mi coś - po usłyszeniu czego doznałam szoku !! Ona jest od 2lat zakochana w chłopaku swojej siostry. Tam u nich w rodzinie każdy o tym wie, ale jakoś muszą z tym wszystkim wszyscy żyć !! Przyszła powiedzieć mi, że trafiła jej się jedyna okazja od czasu tych dwóch lat by go "zdobyć" Załosne :( Ona wróciła akurat do domu i słyszała jak jej siostra i ten chłopak ROBIĄ to co ROBIĄ. W domu nikogo poza Nimi nie było. Podsłuchała pod drzwiami coś o prezerwatywie już pod koniec stosunku, że coś ta siostra mówiła żeby zawiązał i wyrzucił. On pewnie tak zrobił, a ta Idiotka wyjeła to z kosza no i jakoś tam sobie wprowadziła. Nawet o konkrety nie pytałam bo byłam w szoku,że można być tak GŁUPIM i bezmyślnym. Dodawała, że ma płodne dni, chyba nawet owulację. Poprostu szok. Powiedziałam jej co o tym myślę i, ze myślałam iż ona żartuje na początku, ale to prawda. Ona chce powiedzieć o tym gdy się okaze, że się "udało" Jestem w ciężkim szoku !! Nigdy bym nie pomyślała, że człowiek może być zdolny do takich rzeczy. Ona chyba sądzi, ze on z nią będzie :o:o:o a jak nie to wystarczy jej ich wspólne dziecko :o Czy to w ogóle wykonalne? By taksie zapłodnić? Ona wygadywała cos o świecy... że jak to "wlała" to robiła pół h świece ://///////// Nie mogłam tego słuchać...

Gość iu roiuti
ale co jest gorsze to ze zainteresowala sie kondomem czy to ze chce faceta swojej siestry koniec swiata

Gość iu roiuti
no chyba ze prazerwatywa z esrodkiem plemnikobojczym byla to nie

No po dzisiejszym dniu stwierdzam, że ma nie dobrze z głową :( Lubię jej siostrę, tworzą świetną parę z tym chłopakiem, a Ona po prostu zwariowała :o Nie wiem czy nie powiedzieć o tym jej siostrze. Moze niech uważają :o choć to brzmi jak coś CHOREGO :((((((((((( miałam jednak nadzieje, że to NIE MOŻLIWE by tak zajść w ciążę

Gość gvvvjh
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahahaha ale się wkręciłyście:) to było tak dla jaj!!!

Gość iu roiuti
mysle ze mozliwe jesli miala plodne dni

Nie, to nie jest prowakacja, ale rozumiem, że tak piszesz, bo sama myślałam, że to żart. W dodatku nie smaczny

Gość Kajuś
prowokacja jak nic. mysle ze autorka chce wrobic kogos w dzieciaka (moze swojego faceta?) i pyta czy to mozliwe :) heheh

nie podszywaj się pode mnie !! Chciałam zapytać by mieć pewność czy tak się da czy nie !!

Gość rgflerkg
mysle ze jak najbardziej mozliwe jak sie ma plodne dni

Gość rgflerkg
a chcesz tak zrobic?????????

Gość niezapominaja
może w takim razie powiedz jej siostrze o tym a ta niech jej zaaplikuje postinor, sprawa się rozwiąże

Gość rgflerkg
pami€tacie ta afere jakiegos aktora amerykanskiego z prostytutka? zrobila loda a potem wyplula i ciaza. dna potwierdzilo ze jest on ojcem dziecka chyba hugh grant czy inny jakis kurwiarz

Gość xavikax9
Ale pojebana laska :/ a ile ona ma lat ze taka "madra"? :/

23

Gość napiszę na czarno
sama bardzo chce mieć dziecko i też bym tak zrobiła

Gość Balerinka a
szok

Widzę, że to Stary Temat, ale JESTEM W SZOKU !!!!!!!!!!!!!!!

Gość juz był taki temat
haha znów ta jajcara na forum to samo wymyslilas

yyyyyyy, podniosłam tylko ten temat w góre, bo doznalam szoku a temat jest stary. Czytaj daty :classic_cool: !!