Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodobamisieto

Widzieliscie film Frontiegraveres?

Polecane posty

Gość niepodobamisieto

To jest gorsze od Pily i moim zdaniem przegiecie. Ciekawe jakie jeszcze granice sa w stanie przekroczyc, zeby zrobic kase. Czy ludzie powoli przyzwyczajaja sie do takich krwawych scen w filmach?

Gość niepodobamisieto
Frontiere(s) oczywiscie...

to o tych nazistach kanibalach? :O jesli tak film jest chory :O ale oczywiscie jak to ja obejrzalam :O pila zdecydowanie lepsza, bardziej pomyslowa, tutaj to typowa sieczka, nastawienie widza na totalną makabre, z tym ze nie zabijają sie w typowy dla innych filmów sposób a wymyslnymi i okropnymi torturami, ja zamykalam oczy na niektórych scenach :O

a co do twojego pytania to tez sie zastanawiam gdzie lezy granica i co zrobią dalej? zaczną zabijac aktorów na ekranie czy jak? :O pila ok, pomyslowa, czegos takiego jeszcze nie bylo ale chociaz niosla jakies przeslanie i glowny bohater mial cel w tym co robil, natomiast hostel i wyzej wymieniony tytuł to istne sieczki, oby jak najwięcej trupów, krwi i nowych sposobów torturowania :O

Gość niepodobamisieto
Tak, to ten film. Nie masz wrazenia, ze filmy tego gatunku sa coraz brutalniejsze?

no wlasnie mam takie wrazenie, probują przyciagnąc widza coraz brutalniejszymi scenami hostel to mnie po prostu obrzydzal, az nie moglam patrzec to zresztą tez zadnej fabuly, jakiegos sensownego wątku jak w pile tylko krew a w hostel to chyba najgorsza scena byla z tym okiem, pamiętasz? :(:O

Gość niepodobamisieto
Sceny z okiem nie pamietam. Pamietam ja ta dziewczyny wyrywala ochlapy miesa z tej drugiej. Kiedys ludzi mdleli ze strachu na premierze Egzorcysty. Teraz przekraczamy chyba ostatnie granice

Gość upupupppppppp
widziaam, ohydny :o

Gość upupupppppppp
a najlepsze ze takie hostele sie zdarzaja w biedniejszych krajach kradna organy :(

Gość upupupppppppp
a potem dzieci ogladajac takie filmy biora sie za maltretowanie zwierzta i innych:o

Gość niepodobamisieto
Nie wiadomo tak naprawde jak nastolatki reaguja na taka przemoc w filmach. Wystarczy, ze 1/1000 moze sie to spodobac