Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofspringsi

co zrobic zeby przyjeli mnie do akademiku

Polecane posty

Gość ofspringsi

Widziałam dzisiaj dużo tematów dotycząchych akademików oraz ki9erunków na studia to ja tez sie o cos spytam. Chciałabym na studiach zamieszkac w akademiku, tylko ze nie wiem czy mnie przyjmą. Pochodze z dosc bogatej rodziny, dochody sa duze, niby wszystko ladnie ale ja ledwo wytrzymuje psychicznie z moją rodziną. Ona jest psychiczna. Codziennie kłutnie, wyzwiska, kilka razy widzialam jak ojciec zdradza mame w ich sypalni:O ogólnie chora sytuacja... jakie mam szanse ze mnie przyjmą do akademiku?

Skoro jestes dośc zamożna jak piszesz, to zapewne dostaniesz od rodziców pieiazki na studia i mozesz wynajać sobie pokoj w mieszkaniu studenckim lub z jakąś przyjemną bądź mneij przyjemną starsza pania :) Akademik nie jest cudownym rozwiazaniem aby uciec od kłotni w domu :)

Gość takisobie
Ja bym nie szedł mieszkać do akademiku bo tam są często kłutnie

Gość Denn
Wiecie coś na temat mieszkań studenckich?Jak to wygląda na jakich zasadach funkcjonuje?

Gość jabadabaduuu
najpierw zakup słownik polskiego "studentko" :-O

Gość co będziesz studiować
? czyżby polonistykę?

Gość ofspringsi
Oczywiście bym mogła sobie gdzies indziej znalexc miejsce, ale ja chce do akademiku;)

Gość ofspringsi
chyba że by jakiś samotny starszy pan chciał mnie przyjąć pod swój dach. Ale jak takiego znaleść?

Gość jabadabaduuu
akademikA kłÓtnia

Gość ofspringsi
jestem strasznie brzydka a moja koleżanka grubsza niż ja mówiła że w akademiku rżną i nie patrzą na nic, to jedyna okazja by mnie wydymano, dlatego chcę akademik

Gość ofspringsi
nie wiem jeszcze co, dopiero sie zastanawiam

Gość Denn
Możecie coś napisać o mieszkaniach studenckich?Jak jest z cenami,gdzie najlepiej szukać itd.

Gość PIEKNEEEEEE
najlepiej szukać w internecie

Gość najlepiej chyba w Szczecinie

to zależy... u mnie np. decyduje odległość miejsca zamieszkania od uczelni... ja pochodzę z rodziny której dobrze sie powodzi i nigdy nei korzystałam z jakiejkolwiek socjalnej pomocy ale mieszkam w akademiku, choć nie było mi łato go dostać bo 75 km jaki mam do uczelni to było trochę za mało ale dostałam się z listy rezerwowej.... -->> Czarne Oczka \"czyli chcesz po prostu z deszczu pod rynne\"\" mieszkałaś kiedykolwiek w akademiku??? bo coś mi się wydaje, że opierasz swoje opinie na zasłyszanych opowieściach i mitach.... ja mieszkam w akademiku od 2 lat i nei narzekam :)

Czarna Sukienko, nie mieszkałam w akademiku aczkolwiek zdarzyo mi sie tam być na wielu imprezach, nieraz w ciagu tygodnia na dwóch trzech, także wiem co mówię. Z drugiej strony - akademik Politechniki a akademik Uniwerku troche się różni od siebie :) Dlatego ja wiem co mówię :)