Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upp

czy zdarzają się szczęśliwe małżeństwa???

Polecane posty

Gość upp

czy ktoś zyję w szczęśliwym małżeństwie? bez zdrad, bez kłamstw, bez intryg??? czytając topiki o zdradach, kochankach i żonach, odnoszę wrażenie,że takie pseudo szczęśliwe małżeństwa nie istnieją;/ to tylko wytwór naszej chorej wyobraźni, wierzymy bo chcemy wierzyć a wcale tak nie jest... czy tak???

Gość tylko kafeteria
mi sie tez tak coraz czesciej wydaje ze nie ma takich małżeństw...chyba zrezygnuje na przyszłosć

Gość hybił trafił
w filmach i marzeniach

Gość nic tak nie zacieśnia zwiążku
jak wspólne jedzenie kupy. Ale mało par się na to decyduje :(

Gość babki
nie ma szczesliwych malzenstw. zawsze znajdzie sie jakas zdrada czy intryga czy klamstwo. albo cos jeszcze gorszego. czlowiek wychodzi za maz i mysli ze bedzie zyl jak w bajce a tu sie okazuje rzeczywistosc inna.

Małżeństwo moich rodziców ma już 19-letni staż. Nie kłócą się prawie w ogóle, nie zdradzają (na 100%) a tata nazywa moją mamę swoim króliczkiem Playboy\'a, Michu etc. W ogóle są świry...

Gość zdarzają się
ale baaaaaaaaaaardzo rzadko. Ja znam jedno.

Gość kobryjka
życie weryfikuje plany, zamierzenia, wyobrażenia o szczęsliwym związku weryfikuje i zazwyczaj daje ostro po dupie, taka jest prawda

Gość martinn
oczywiście że są --moje jest tego przykładem , a jeśli wasze nie nie jest , to proszę nie uogólniać i nie przedstawiać się jako \"wszystkie zdania na świecie\"

Gość no wlassnie
tez mi sie wydaje ze to tylko w filmach jest mozliwe.Po co ludzie sie żenia???po co to wszytsko??cale zycie wtedy czlowiek udupiony i ma ręce związane

Gość dldldldlldld
Nie muszą być zdrady, intrygi ani kłamstwa. Wystarczy obojętność i życie obok siebie.

Kiedyś gdzieś słyszałam, że o małżenstwie, iż jest szczęśliwe można powiedzieć, kiedy 70-letni starszukowie budzą się obokj siebie w łóżku i mąż mówi swojej żonie na dzień dobry: `kocham cię` ;)

Gość dldldldlldld
Nie tylko nie ma szczęśliwych małżeństw, ale co za tym idzie szczęśliwych rodzin. Ja pracuję z młodzieżą. I szczerze mówiąc, co rodzina to problemy, rozpad więzi, konflikty.

Gość kobryjka
dldldldld,zgadzam się samotność we dwoje gorsza od zdrady, bo niby za co mam dać kopniaka w dupę?;)

Jest wiele szczesliwych malzenstw, a ze w Waszym otoczeniu takich nie ma, to nie mowcie, ze w ogole ich nie ma! Moi rodzice sa 30 lat po slubie, szczesliwi jak chyba na poczatku, a kto wie czy nie bardziej, tata ciagle zazdrosny o mame i odwrotnie... wiec sa takie malzenstwa :P

Gość tylko kafeteria
zauważyłam ze malzenstwa naszych rodzicow sa zazyczaj udane-az milo popatrzec, sa z innych czasow, a teraz..wszedzie zdrady, gołe dupy, ajj co tu duzo gadac , dzisaj wszystko kreci sie wokol dupy i podpiera sie na ch#ju. Dozylismy beznadziejnych czasow, ludzie sa wogole bez zasad

tylko kafeteria zgadzam się. w dzisiejszych czasach jest więcej zdrad i przez to małżeństwa częściej się rozpadają :O

Gość tylko kafeteria
no niestety smutne, ale prawdziwe

ojej musze napisac w stopce dlaczego bo juz mi sie nie chce tlumaczyc :D nie jestem wkurzona, kiedys bylam troche jak zakladalam pewien temat ale juz mi przeszlo tylko nick pozostal :D

myslę że bywają szczęśliwe pod warunkiem, że zawierają je ludzie dojrzali a nie małolaty niedługo po maturze :D

Nie ma takich malzenstw, to ze wzgledu, jak powtarzam w kolko, na nieodwracalne zmiany w mozgu zachodzace przy podpisywaniu aktu :P Strzezcie sie.

znam kilka szczęsliwych długoletnich małżenstw- ale to już rzadkość- mam nadzieję, że moje też bedzie jednak wyjatkiem - okaże się za jakieś 40 lat;)