Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubekk19

jacy sa mezczyzni i co lubią ??

Polecane posty

Gość dziubekk19

czy faceci tolerują grube dziewczyny??? mam nadwagę, ale ogólnie jestem świadomoa tego że jestem ładna i faceci zwracają na mnie uwagę. ale strasznie krepuje mnie kiedy kolega albo ktoś blizszy mnie dotyka od razu myśle ze sparadza jak gruba jestem... jacy naprawde sa faceci?? czy jesli chca byc z dziewczyna i jesli chca ja dotykac to naprawde im to nie przeszkadza?? paraliżuje mnie myśl ze jakis facet może chciec lub dotykać bojego brzuszka albo tyłka....

Gość tuczników nie tolerują

Gość dziubekk19
hah. :P

Gość hmmm pytam wk
pierdolisz tam moj jest ze mna a jestem gruba a onw cale nie brzydaal tylko fajny wysoki przystojny:)

Gość dziubekk19
hehe dajesz nadziję;p kurde w sumie jest doobre ale mam jakies głupie zachamowania

Gość kompletnie zrażona
w odpowiedzi na pytanie zadane w temacie: faceci lubią jak im się dupy nadstawia i to jest cała prawda o facetach. :o bezmózgowcy myślący kutasami:o 😡🖐️

Gość dziubekk19
nom zgodzę się z Tobą.... kilka razy juz si eo tym przekonałam;/ ale... trzeba szukać ;0

Gość papayek
nie odpowiem na pytanie za wszystkich facetów ale myślę , że wielu patrząc na 'puszystą' młodą kobietę zadaje sobie w duchu pytanie: jak Ty kobieto mogłaś się doprowadzić do takiego stanu ?

Gość dziubekk19
przez lekarstwa. tzn ja. ale kurcze poniekad przez facetów, heh jak są to nie chce sie jesc :P ale jak ich nie ma albo jak sprawiam ze przestają być to ehhh no to załosn ale pocieszasz sie jedzeniem. i to nie tylko ja z tgo co wiem. wiele kobiet. lepsze to niz uzywki w sumie. chociaż i tak to zaosne i pokazuje moja słabość

Gość hmmm pytam wk
ja sie nie musialam "doprowadzac" jestemt aka od dziecka :o