Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość hi hi hi_____--
ja znam 3 dziewczyny(bardzo młode) które spotykają się z żonatymi facetami-i one są jakieś jebnięte:o wszystkie są niezrównoważone,jakieś dziwne,patologicznie kłamią,a jedna ma już nawet kartotekę w psychiatryku. Tak się zastanawiam-czy to reguła? może zdrowe psychicznie kobiety nie biorą się za żonatych?:o

Gość kochaneczkaa
tak tak - tak sobie mówcie ;)

Gość dawna członkini
kochanka mojego exa była brzydka, noskiem mogła rysować parkiet hihi, obwisły cycek, i na dodatek trudniła sięprostytcją, cieszę się że to już ex.

Gość najprawdziwszaprawda
kochanka - puszczalska bez zasad, ktora poszukuje bolca (jakiegokolwiek) zeby ja zadowolil, lub glupia idiotka myslaca,ze spotkala tego jedynego, ktory po rozwodzie(o ile do niego dojdzie) bedzie przekazywal polowe marnej wyplaty na alimenty. zdradzajacy maz - zyciowy nieudacznik, ktory nie potrafil sobie znalezc tej jedynej, lub nie jest na tyle rozgarniety, zeby poradzic sobie z problemami w domu. Oboje siebie warci. POGRATULOWAC !!!!!!!

hm...opisałabym...ale nie wiem którą...

Gość truskawka1058
mojego tak----i znow nie dajesz za wygrana..wiesz dobrze ze kochamy sie i to bardzo...pewnie boli cie to ze nigdy nie bylas tak kochana przez ,,niego,,jak ja...jestes starsza od niego o 5 lat wiec o czym tu duzo mowic w twoim wieku(42)ze woli mlodsze trzeba bylo sie zastanawiac wczesniej a nie lapac go na haczyk w wieku 17 lat...wolalas mlodszych wiec on woli je teraz...szczerze-jestem nawet dumna z tego ze jestem jego kochanka(narazie)bo wiesz dobrze ze to sie zmieni kiedys...a co do moich fotek to dam ci rade nie wstawiaj ich wiecej bo dla porownania moge dac twoje eheheh wiec niech oni sami zobacza dlaczego moje kochanie cie zdradza...kiedys mi powiedzialas ze jestes juz przyzwyczajona do tego bo od poczatku tak bylo wiec teraz czemu stwarzasz takie problemy...a ten tekst ze jest bardziej wierny kochance niz swojej zonie jest zaj...y------wiec daj mi juz swiety spokoj ty stara oblesna ROPUCHO---zajmij sie lepiej domem bo znow sie zalegna .....

Gość truskawka1058
a i jeszcze jedno milosc nie wybiera---i do wiadomosci wszystkich ze TO JEST MILOSC A NIE TYLKO BZYKANIE...

Gość serfer po naszej klasie
weszłem na twój profil truskawko i nie wiem co o tobie sądzić, masz dziecko, i jesteś kochanką męża tej ropuchy, to dziecko twoje i tego kochasia

Gość truskawka1058
a jak ja mam sie nie wkurzac i nie bluznic...skoro ona wstawia moje fotki i robi ze mnie najgorsza...do twojej wiadomosci...to z toba jest cos nie tak skoro on wybral inna...

Gość truskawka1058
czy sie wpier... w ich zycie??? nieeeee to on wszedl w moje!!!

Gość gfdssfggg
truskawka a moze ci sie nalezalo co? mam nadzieje, ze keidys tez ktos bedzie ciebie zdradzal i tego ci serdecznie zyczę!!! troche szkoda ciebie, bo ladna jestes i mloda a juz taka zepsuta, ale co zrobic, keidys i tak wszystko wroci do ciebie. i nie opalaj sie tyle na solarce bo szybciej ci sie zmarchy zrobią 🖐️

Gość gfdssfggg
ja akurat nie mam czego zazdroscic bo jestem ladniejsza i mlodsza od tej pani, a co najwazniejsze: nie uganiam sie za zonatymi :D 🖐️

Tak tak, jesteś młodsza, ładniejsza, a mimo to twój mąż woli dymać ją niż Ciebie :D PS. Czemu kobieta zawsze uważa się za piękniejszą od kochanki swojego faceta? :o

Gość ale Truskawka 37
ma 37 lat skoro jest 5 lat młodsza od 42-letniej żony, czyli to zdesperowana starzejąca się uciekająca od samotności baba, złapała się za pierwsze portki które udało się jej złowić a za przynętę ma bzykanie które nazywa miłością..........to desperatka

Gość truskawka1058
za zonatego...a co on jest inny...skoro szuka innej to czyli jest z jego zona cos nie tak bo inaczej pojechal by na kurwy a nie szukal milosci...nie bronie siebie bo wiem ze robie zle...ale to co juz taki facet jest skreslony???wiadomo nie karzdemu sie w zyciu uklada,i to nie ja zawinilam...a teraz robi ze mnie najgorsza gdzie byla wtedy gdy zostawila z nim dzieci jak byly male i sie wyprowadzila????no gdzie,wy myslicie ze to moja wina ale prawda jest jedna ich malzenstwo bylo jedna wielka pomylka...i ona dobrze o tym wie...

Gość gfdssfggg
haha ale ja jeszcze nie mam męża :D spudlowales :p ide z tego topiku bo nie mam ochoty dyskutowac z jakims pajacem twojego pokroju :D

Gość gfdssfggg
to czemu sie jeszcze z nią nie rozwiódł i nie ożenił z Tobą skoro niby to jego malzenstwo to pomylka a z Tobą to 'wielka milosc' co??? ja mysle, ze on ciebie tez nie kocha, bo ktos taki nie ejst zdolny do milosci. oszukuje i zdradza jedną kobietą, to samo bedzie kiedys z drugą. tacy ludzie nigdy sie nie zmieniają (chyba, ze na starosc, jak juz nie mogą wiadomo co :D ).. ja bym nigdy nie chciala byc z facetem, ktory byl nie fair w stosunku do innej kobiety. wiadomo przeciez ze taki sam numer moze mi wykrecic!!!!

Gość truskawka1058
ale truskawka 37---ona ma 42 a ja 26 czytaj uwarzniej!!!

Gość ale Truskawka 37
błąd uwarznie- powinno być- uważnie trzeba było do szkoły chodzić

Gość truskawa a słownik
ortograficzny to ty masz? już wiadomo gdzie byłaś jak w szkole ortografii uczyli... nie ośmieszaj sie kobieto tymi dyskusjami...

mimo, że to poruta oglądać Modę na sukces, ale czasem rzucę okiem. Jakie są relacje między żoną i kochanką pokazuje historia Stefy i Brook, żadna kobieta, nie zostawi suchej nitki na kochance, która rozwaliła jej życie, a na końcu i tak mąż wróci do starej żony, a kochanka będzie szamotać się i szukać nowego durnego męża, by choć przez chwilę poczuć, że jest kochana. Ty truskawko 26, on 42, stary przeżyty pryk, z balastem, oj głupia ty i żałosna kobieta, żal mi ciebie........

Gość ona39
CZYTAJCIE UWAZNIE CO ONA PISZE,JAK MATKA MOZE ZOSTAWIC WLASNE DZIECI I SIE WYPROWADZIC.MASZ RACJE TRUSKAWKA,PEWNIE SAMA ZAWINILA A TERAZ ZWALA WSZYSTKO NA NIGO

Gość truskawka1058
wiedzialas wiedzialas od samego poczatku ze jestesmy razem,a co mialam ci napisac skoro wariowalas i nie dawalas mu spokoju..i nie mieszaj w to swojego dziecka bo ja juz dobrze wiem co zrobilas jak sie z nim klucilas...malutka miala 2 miesiace a ty nia szarpalas ze zlosci????a moze zrobisz jej krzywde bo na mozg ci siada ehhehe to twoje slowa

Gość a ktorej....
z tym samym mężem, ktory ciebie zdradzal? dziwne, ze wciaz z nim jestes. zdradzil raz, zdradzi i drugi :D

Gość truskawka1058
niestety nie musze dzwonic ma tel.i gdyby chcial mi to przekazac sam by to napisal na tel

Gość mathh32
wybacz truskawo,ale wg mnie, jesteś bardzo prostą dziwką.są gusta i guściki, ja bym cię kijem nie tknął, ewentualnie po pijaku.No, może jakbym miał te 40 lat, ty 15 mniej, to dla samego sportu.Dziwne,że 26 letnia kobieta nie umie znaleźć sobie normalnego faceta, mniej więcej równolatka, wolnego.Poza wyglądem, jeszcze coś nie tak musi z tobą być.Koledzy, opamiętajcie się!!jak już szukacie kochanek, to na poziomie a nie byle jaki szkarady;/

no dałem plamę, jak to mąż czyta, to niemiło się o nim wyraziłem , ale dla mnie każda osoba zdradzająca i szmata i szuja, więc się mężusiu nie obrażaj.....

Gość truskawko dla mnie jestes
nikim. Kazda kobieta, ktora kladzie lapy na zonatym facecie to dziwka czekajaca na ochlap. On dla mnie jest takze zerem, ale wole skupic sie na tobie, bo raz: nie potrafisz sklecic nawet jednego zdania po polsku, co swietnie swiadczy o tobie...dwa: myslisz, ze to milosc? To dlaczego twoj kochany jeszcze nie odszedl od zony i nie ozenil sie z toba? BO SIE TOBA BAWI! Wciska ci kity o milosci i tym, ze jestes jedyna, a po katach smieje sie z ciebie z kolesiami! Boze, jakie niektore kobiety sa naiwne! Pracuje z samymi facetami i wiem do czego sa zdolni! Wiem, jak ze soba rozmawiaja i jak traktuja kochanki. Jestes zalosna i wieszasz psy na zonie, a tak naprawde jestes biedna glupia dziewczynka, ktora zacignela pierwszego lepszego goscia do lozka jaki sie nawinal, bo zaden inny ciebie nie chcial, a trafila sie taka szmata w postaci tego twojego zonatego kolesia i juz. Ty cala happy i pieprzysz trzy po trzy o milosci...Nawet mi ciebie nie zal, bo glupoty ludzkiej nigdy mi nie zal. Uwazam tylko, ze jestes smieszna i zalosna, tak samo jak ten twoj kochas tylko on ma taki plus, ze bzyka cie w lozku, a tak naprawde ma swoje zycie i w dupie ma zbudowanie prawdziwego zwiazku z toba, a ty dniami i nocami na niego czekasz i wyobrazasz sobie, ze bedzie z toba i sie z toba ozeni...Ty od poczatky bylas, jestes i bedziesz na pozycji przegranej. On pozna inna naiwna idiotke i odejdzie od ciebie nawet sie nie ogladajac. I w dupie bedzie mial wasza wielka milosc. Wspomnisz moje slowa.