Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość pseudonimka_
Po pierwsze, pyskówki nie zaczęła kochanka, tylko żona bo wkleiła ten link. Nie dziwię się tamtej że się odezwała, bo miala prawo zareagować jeszcze mocniej, np zglosić to na policji. To że zamieścila swoje zdjęcia na naszej klasie nie upoważnia nikogo do dysponowania nimi w taki sposób. 'Jeśli twierdzisz że zdjęcia z publicznego profilu mozna wstawiać gdzie się komu podoba i w jakimkolwiek kontekście, to nie będziesz robila problemów jeśli jakaś wsciekła na Ciebie koleżanka wstawi z zemsty link do Twojego profilu z opisem że jesteś kochanką jej męża, albo pracownicą agencji towarzyskiej, tak? A poza tym, nieważne kto zaczął, ważne kto brał udział. Zbłaźnily się obie i już.

Gość ona39
masz racje ja tez bym tak zareagowala!!!

Gość he he he he he he he
Jesteś "blądi"? :D:D:D:D:D No kobitki, dalej! Rzuciłyście się na truskwakę jak zrobila jeden błąd. A tej nic nie napiszecie bo to żona a żonom jak wiadomo wolno wszystko? I wolal "ścierwo , czarną szmatę, szczupłą i z pryszczami" niz taką extra " blądi"?;-D To albo masz męża glupka - gratuluję wyboru - albo musisz wyglądać jeszcze gorzej. A moze po prostu tamta nie najpiekniejsza ale w głowie ma wszystko po kolei i nie jest " blądi':-D

Gość do kochanek
pseudonimka nie bądż taka mądra bo twoje zdjęcie też może się tu znależć, a policje to się powinno nasyłać na takie szmaty jak ty i truskawka bo dziwki ładują się w życie innym ludziom i zaśmiecają je jak plugawe karaluchy których się pobyć nie można . truskawka ależ oblesna z ciebie dupa, ja bym cię nawet kijem nie dotknął. załosna ropucha jesteś , typowy obrazek podstarzałej dziwki. Obie dostaniecie od zycia to co dałyście innym, bo kurwiszony z was i tyle

Gość pseudonimka_
Nie udawaj że jesteś mężczyzną bo styl pisania masz typowo babski. I zamknij twarz bo nie masz prawa tak się do mnie zwracać. Nie jestem kochanką. A nawet gdybym była to wycieraj sobie plugawą gębę twoim zdradzaczem a nie obcymi osobami.

Gość milusi
do zonki...dlaczego traktujesz kochanke meza jak jakas dz.... przeciez cos musialo byc nie hallo po miedzy wami,gdyby wszystko by sie ukladalo nie zdradzal by cie z innymi...a co do truskawy to fajna laska z ciebie i nie dziwie sie ze zdradza ja z toba bo wkoncu to stara pomarszczona juz rura ktora powoli szykuje sie na emeryture

Gość ona39
a wiec ty truskawka sie odegraj i pokaz nam ta stara zazdrosna babe!!!!

Gość pseudonimka_
Nie przesadzajcie z tymi epitetami. Kobieta w wieku 41 lat nie jest stara. I niekoniecznie musi byc pomarszczona. Znam takie czterdziestki że niejedna trzyfdziestka by im pozazdrościła wyglądu.

Gość milusi
a moze kobiety niech zakopiom wojenny topor i razem zamieszkaja w jednym domu bo z tego co widac zadna nie da za wygrana eheheh

truskawa dajcie sobie z żonką raz po buzi porządnie :)A pózniej wspólnie facetowi nawkładajcie :)I zgoda będzie :)

Gość czy wy slepe jestescie ze
truskawka juz sie stad zmyla?? Moze jeszcze wroci...Byloby wesolo :D p.s. takie pranie brudow na forum swiedczy o inteligencji obu "madrych" pan, ale dawajcie dalej. Fajnie sie czyta i mozna sie posmiac :p

Gość echu echu
to pranie brudów świadczy o bólu z inteligencja nie ma to nic wspólnego tak mi sie przynajmniej wydaje zastanawiam się tylko jak ten Adonis wygląda - czy rzeczywiscie facet jest wart takich nerwow i szarpania sie oraz lez co on ma, ze warto tak ciepiec?

Gość jozefina b.
po pierwsze - ja bym podala na pilicje za wklejanie zdjecia i profilu z n k to naruszenie dobr osobistych ... i zona i truskawa sa powalone i klocia sie o jakiegos przykurcza, ktory ma problemy emocjonalne ....

Gość takie tam duperele...
Podpowiadam rozwiązanie zdradzanej żonie: rozwód, podział majątku, wysokie alimenty, wysoka samoocena (bo po występach mężusia pewnie czujesz się jak szmata). Dostałam rozwód prawie od ręki, zabrałam nowy dom, dwudaniowe obiady dla gnoja wyceniłam na 50 tys plus spore alimenty na syna :D A Ty truskawko czy jak ci tam trafisz na jeszcze większą szmatę, która dopiero porządnie cię wydyma! :D

Gość nie mogę już milczec no nie
dwie kobiety, znające się z wyglądu, nazwiska, adresów (zapewne) jedna żona, jedna kochanka.....i zaczynają się gryźć- i co z tego wynika???? Jedna drugiej chce koniecznie zrobić krzywdę, sprawić, aby płakała, poczuła ból, wstyd....i ?? I ? I nic dziewczyny absolutnie nic z tego nie wynika!!! Nie wierzę, ze czujecie się po tym chociaz odrobinkę lepiej....Zastanawiam się, czy któraś z Was dwóch wpadnie w ramiona tego "szczęściarza" i będzie mu słodko i żałośnie płakać: "bo ona- ta zdzira powiedziała, ze jestem kurwą...nie jestem prawda??? Misiaczku, powiedz mi, że nie jestem kurwą! ".....litości!!!!!!!!!!!!! Przecież na to można już tylko zwymiotować!!!! Obie jesteście kobietami!!!! Musicie zadbać o siebie!!! Każda z Was o SIEBIE SAMĄ!!!!! To jakiś koszmar jest!!! On Was stuka obie...naprzemiennie, jednostajnie....matko!!!!! A Wy tylko potraficie paplać i rzucać w siebie mięchem!!!! I to na forum....Co Wam daje szczęście??? Że potrafi kłamać i udawać? I co? Minie tak kolejny rok WASZEGO życia, potem kolejny, pięć lat, dziesięć....super!!! Brawo!!!! A dzieci? Mają normalność? To, w co same gracie, to normalność i szczęście dla dzieci? Jestem sama, sama wychowuję dziecko, mój były mąż jest już po ślubie z inną. Nigdy w życiu nie weszłabym w taki układ. Dalam sobie i nam szanse, trwało to kilka lat, ale kiedy usłyszałam o innej, o tym, że ją kocha- wyjście było jedno jedyne. Szkoda życia dziewczyny, zrozumcie to!!! Szkoda Waszego życia! Powtórki NIE BĘDZIE! Samotność nie jest straszna, nie straszniejsza od tego, co macie teraz. To nie sa normalne domu dla dzieciaków!!! Wyobrażam sobie, co Wam się dzieje w głowach!!!! Życzę Wam pobudki i najzwyklejszej na świecie- jak najszybszej. Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!

Gość aborygenkkka
dobrze mowisz :)

wiem, ze dobrze :) wiem też, że to ta trudniejsza droga :)

Gość takie tam duperele...
Wiem, że zdradzanej żonie można dawac różne rady. Ale jej na pewno nie jest łatwo podjąc ostateczną decyzję, szczególnie gdy są wspólne dzieci. Uważam, że chwilowy triumf nad kochanką szybko mija i potem zostaje szara rzeczywistośc: ... obok ciebie kładzie się jakiś obleśny gnój, który z obcą kobietą robił w łóżku to samo co z tobą, ukochaną żoną... ...siadasz do wspólnego posiłku ze ścierwem, które wolało jadac w towarzystwie kochanki niż rodziny... ...wrzucasz do pralki gacie, które pewnie kupiła mu ta szmata, skoro nie ty... Gdy zaczyna docierac do ciebie naga prawda o twoim małżeństwie wtedy zbierasz siły i po prostu wiesz, że tylko rozwód uwolni cię od tego śmierdzącego towarzystwa!!! :D

chodzi o to, zeby i żona i kochanka pamiętał o sobie. O to, ze wcale NIE MUSZĄ się na to zgadzać, żeby obie pamiętały, ze to NIE JEST NORMALNE i to NIE JEST SZCZĘŚCIE.

Gość dariiii
ale afera :P

Gość dariiii
Bardzo miły blondy naprawdę jesteś miłym facetem :) tak trzymaj

Gość babeczka z piekiełeczka
a skopiowal sobie ktos foto truskawy? bardzo bym chciala ja zobaczyc :) ot taka babska ciekawosc :O

Gość truskawka1058
a wiec dla waszej ciekawosci faktycznie dostalam smsa ale to nie od niego tylko byl on napisany z rak jego zony... dobrze gra ta gwiazda.a co do foteczek to podaj meila to ci sama przesle ...usunelam profil bo nie dam jej satysfakcji ale to jeszcze nie the end moze teraz kolej zebym ja jakas foteczke wrzucila...

Gość babeczka z piekiełeczka
daj stefania321@gazeta.pl :)daj jeszcze zonki i wspolnego pana jak posiadasz :) fajniej bedzie mi sie topik czytac jak sobie powyobrazam :)

Gość kochanka jej meza
zegnam cieeeeee pani hehe I. nie bede sie znizac do twojego poziomu...wkoncu ktos dotarl do mnie zebym nie znizala sie do twojego poziomu i dawala ci satysfakcji klucac sie tu z toba...jesli chcesz mi cos powiedziec to zapraszam na kawke ehhehe adres i nr.znasz...a wam zycze dobrej zabawy,ale bezemnie!!!

Gość kochanka jej meza
okiiiii masz to jak w banku ale bez fotuni mojego skarba...