Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość do kochanka piekna
mfgl zycze Ci,zebys tak wygladala/ał/w wieku 50 lat jak ja.Ciekawe kiedy piorka ci opadna?Majac nawet 30 lat nie jest trudno zachowac odpowiedna sylwetke,a mlodosc szybko mija;)

Gość same staruchy
Gdzie te piękne 50-latki, jak okiem siegnąć same stare, tłuste baby. Zero zainteresowań. Nic dziiwnego, ze męzowie was olewają.

Gość Ona_26_ona
Mialam do tej pory dwóch kochanków, z którymi nadla sie spotykam ale już na zasadzie przyjaźni bo jestem w ciąży z moim mężem. Ja - szczupła (przynajmniej przed ciążą), zgrabna, mały biust, rude włosy, zielone oczy, atrakcyjna. Żona pierwszego (42 l) bardzo atrakcyjna blondynka, zadbana, trochę biust ma zwiędły - grubsza ode mnie, ale naprawdę apetyczna. Żona drugiego (35 l) - blondynka, grubsza ale całkiem atracyjna. Zadbana. Czasami sie zastanawiam czemu oni mając takie fajne żony zawracają sobie głowę ( bądź coś innego) innymi kobietami. Ale widać to tylko faceci ...

Gość kochanki najcześcsiej
Kochanki najczęściej są podobne do żon, z tym, że maja atrakcyjniejsze ciała.

Gość a o co chodzi facetowi
ktory ma piekna, zgrabna zone, a kochanke ma od siebie 4 lata starsza (od zony w tym wypadku 8 lat starsza!), grubsza, mniej zadbana i mniej atrakcyjna?? Czym kieruje sie tak facet??

Gość rozbiór tekstu
No to zrobimy analiżę tego jakże mąrego tekstu:-D >kochanka - puszczalska bez zasad Jaka puszczalska? Puszczalska to taka, która daje na prawo i lewo a tutaj są osoby które są wierne jak pies swojemu oszustowi. Bez zasad? E tam, jakieś na pewno ma. Może nie kradnie, nie pali, zawsze kasuje bilety, pamięta żeby starszych traktowac z szacunkiem;-) >ktora poszukuje bolca (jakiegokolwiek) zeby ja zadowolil Aleś ty obleśna:-D Nie jakiegokolwiek - one kochają tych swoich kochanków więc "jakiegokolwiek" też odpada. To musi być ten jeden "bolec" że uzyję twojego ściekowego języka;-) A może dzielisz się z nami własnym doświadczeniem i to ty bralaś _jakiegokolwiek_ dlatego teraz oceniasz innych wlasną miarą?:-) >glupia idiotka masło maślane. Idiotka nie może być mądra:-D >myslaca,ze spotkala tego jedynego, ktory po ozwodzie(o ile do niego dojdzie) bedzie przekazywal polowe marnej wyplaty na alimenty. I tu widać co dla tej szacowniej pani jest najistotniejsze - żeby cala wyolata wplywala do domu. Dla niektórych kobiet jak widać duża kasa jest wazniejsza niż bliskość z kochanym czlowiekiem. Oświadczam, że nie przeszkadzałoby mi gdyby przekzywal połowę alilmentów na dzieci (wprawdzie on nie ma dzieci, ale może płacić alimenty na żonę, nie ma sprawy;-)) >zdradzajacy maz - zyciowy nieudacznik, ktory nie potrafil sobie znalezc tej jedynej Jak to nie potrafił? Ależ to spryciarz jakich mało. Znalazł sobie nawet dwie "jedyne':D i to takie, że do gardeł by sobie skoczyły. Podsumowanie -to co napisalaś to nie "najprawdziwsza prawda" ale raczej " gówno prawda" (Piszę twoim językiem, więc może zrozumiesz.

Gość rozbior tekstu to najglupsza
wypowiedz na tym forum do tej pory. Z 6 stron wypowiedzi wyselekcjonowalas pare bzdurnych stwierdzen i sformulowan i myslisz, ze pozjadalas wszystkie rozum. Twoja wypowiedz to dopiero "gowno prawda" :D

Gość takie male pytanie
a własnie, ze to najlepsze podsumowanie tego co tu wyprawiacie. :O

Gość rozbiór tekstu
Kochanie ty moje, to nie jest zbiór wyselekcjonowanych bzdurnych stwierdzeń i sformulowań tylko wypoiedź JEDNEJ osoby która ośmieliła się takie bzdety pisać pod nickiem "najprawdziwsza prawda." Czyzbyś byla autorką tych głupot że tak cię to ruszyło?

Gość rozbiór tekstu
Tu masz ten tekst napisany niewątpliwie przez jakąś oazę mądrości z niskim poziomem samokrytycyzmu... Bo uważać takie bzdury za najprawdziwszą prawdę to albo glupota albo tupet, albo jedno i drugie. 21:36 najprawdziwszaprawda kochanka - puszczalska bez zasad, ktora poszukuje bolca (jakiegokolwiek) zeby ja zadowolil, lub glupia idiotka myslaca,ze spotkala tego jedynego, ktory po rozwodzie(o ile do niego dojdzie) bedzie przekazywal polowe marnej wyplaty na alimenty. zdradzajacy maz - zyciowy nieudacznik, ktory nie potrafil sobie znalezc tej jedynej, lub nie jest na tyle rozgarniety, zeby poradzic sobie z problemami w domu. Oboje siebie warci. POGRATULOWAC !!!!!!!

Gość Amandziaaa
długie czarne włosy (naturalne nie farbowane) ciemna karnacja bardzo drobna i szczupła wyższa ode mnie lalkowata twarz zarozumiała zadzira nosa wiek: 20 lat ubiera sie jak dziwww...

Gość rozbior tekstu to najglupsza
Nie, nie jestem autorka tych slow, ale twoj malo wyszukany sarkazm i ironia sa dla mnie coanjmniej nie smieszne. Myslisz, ze jestes taka zabawna krytykujac tutaj, ale mnie osobiscie w ogole to nie smieszy. Nie zwrocilam uwagi, ze napisala to jedna osoba. Jesli tak, to poniekad masz racje, ale i tak nie zgadzam sie z twoja malo smieszna analiza. I nie zycze sobie zebys zwracala sie do mnie per "Kochanie ty moje". Mam alergie na takie sformulowania od obcych ludzi.

Gość rybeńka 30
to jakas epidemia z tymi małolatami! moj tez sie spotyka z 20 latką

Gość do kogod tam z gory
na moje oko jednask lepiej wygladaja 50letnie Polki niz ich rówiesnicy

Gość żona tak jak i reszta
mój sie tylko oglada za takimi gówniarami, denerwuje mnie to strasznie, a one specjalnie jeszcze prowokuja to zeby ten sie patrzył na nie.

Gość Akshysia
ja natomiast mam troszke zabawną sytuacje, jestem kochanką od niedawna, mam 30 lat, ale moj K z tego co zaobserwowałam rozglada się za młodszymi dziewczynami, boli mnie to niesamowicie

Gość niestosowne
Akshysia ciekawe jak ty bolisz jego zone

samo juz tylko jestetstwo kobiet jest potwierdzeniem ich własnej głupoty... kochanki są złe, głupie, to szmaty, kurwy, dno, zera... a ich mężaowei - to biedne baranki zbałamucone przez te demony, te pomioty piekielne... to juz nawet nie jest głupota, bo jakies wyższe wtajemniczenie, jakies kolejne stadium pojebania... czytam tak tutaj jak psy wieszacie na kobietach - tzn jak to robią inne kobiety i aż strach sie bać... nigdy bym nie wpadł na pomysl, by miec pretensje do jakiegos faceta o to, ze moja partnerka mnie z nim zdradza... ale kobiety zrobia wszystko, byle tylko spodnie przy sobie utrzymać...

Gość ndfk
to, że facet zdradza to nie kwestia wygladu kochanki czy zony. Nie mówie tu o skrajnych przypadkach gdy zona np. przeistacza sie w 90 kg wieloryba. Co sie dizeje nie tak w zwiazku i facet znajduje kochankę, a wina pewnie lezy po obu stronach.

czesciej decyduje nie konkretnie wyglad, ale charakterek żony... facte słyszy codziennie, jak bardzo jest chujowy, jak sie do niczego nie nadaje... to znajduje taka od ktorej słyszy slowa przeciwne

komiczne ale wiele kobiet zdradza z tego samego powodu;)

Gość ndfk
------->nigdy bym nie wpadł na pomysl, by miec pretensje do jakiegos faceta o to, ze moja partnerka mnie z nim zdradza... ale kobiety zrobia wszystko, byle tylko spodnie przy sobie utrzymać...----------------------------> co ty gadasz chyba jesteś wyjątkiem, a ci wszyscy faceci, którzy biją sie o kobiety? Faceci zachowuja sie b. podobie.

Gość ndfk
to miłosc zaślepia. Zarówni kobiety jak i mezczyźni gloryfikują swoich wybranków oczerniając teg,-tą trzeciego-trzecią

"co ty gadasz chyba jesteś wyjątkiem, a ci wszyscy faceci, którzy biją sie o kobiety?" a to sie bije? jakies prostaki i buraki chyba... bić sie o kobiete? przeciez to ona decyduje z kim bedzie chciala byc - czy z kochankiem, czy z partnerem... Oczywiscie ze jakbym nakrył ich w swoim łóżku to facet dostałby po masce - dla zasady - nic osobistego... co nie zmienia faktu, ze moglbym z nim isc na piwko za jakis czas, gdy emocje opadną

Gość komiczne ty rogaczu
Komiczne ty swojej żonie mówiłeś takie "komplementy" że jest ch*ujowa że się do niczego nie nadaje....?? :D Dlatego znalazła lepszego od ciebie :P I nie mów że to "zła kobieta była" bo przyczyniłeś sie do tego :D

"Zarówni kobiety jak i mezczyźni gloryfikują swoich wybranków oczerniając teg,-tą trzeciego-trzecią" pieprzenie - jak zdradza to nie sie wali na ryj i po sprawie.... to ona miala byc mi wierna a nie jakis obcy facet... jego prawem jest próbowac a jej obowiazkiem odmówic

komiczne ty rogaczu to nie była zła kobieta, tylko nieco rozpuszczona... a ja pisalem o wieloletnich zwiazkach...

Gość komiczne ty rogaczu
A ty byłeś bez winy??? Nie upraszczaj że rozpuszczona...nie jesteś taki jakim siebie tu opisujesz na kaffe...facetem któremu kobiety "padają do stóp" Twój żal jest widoczny w więkoszości postach kiedy wypowiadasz sie o kobietach

Gość beata beata to ja
zona mojego K.jest atrakcyjna mimo swoich 45 lat,ladna i wogole niczego sobie.. ja duuuuzo mlodsza,ladna,szczupla,z wygladu podobna tyle ze mlode cialko