Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość gość
Gonić takich i tyle. Jak im źle to niech idą do kochanki. Jak ich dopadnie proza życia będą skamleć i błagać żonę o powrót i wybaczenie. W zdradzie bardziej kręci ta tajemnica, ukrywanie się niż wspólne życie z kochanką/kochankiem.

Gość gość
Kochanka ? a nie przypadkiem CIELE obciągające "doja" za KASE :))) ? WSZELAKIE otwory tych ścierw są otwarte dla każdego, nawet dla ŻULA - byle miał 20 złotych :)))) one idą nawet za fanty :)))) żywnościowe. Są różne glisty. Najgorsze, że roznoszą CHOROBY. Dlatego trzeba to tępić, albo rejestrować i kolczykować jak krowy z przymusowym stawiennictwem do poradni chorób wenerycznych raz w miesiącu.

Gość gość
Ostatni post strasznie śmieszny. Ja się zdecydowałam na zostanie kochanką po długim namyśle. Dlaczego? Proza życia. Strata pracy i bezcelowe poszukiwania. A za coś żyć muszę. Facet zaproponował mi układ za kasę. Wiem, że robił to już przedtem, więc jeśli nie ja, to będzie inna. Jest brzydki ale na swój sposób interesujący. A ja już wiem, że uczciwych w tym kraju się nie głaszcze. Wolę przespać się z nim raz w tygodniu i mieć co do garnka włożyć, na spokojnie szukać pracy, niż zastanawiać się, co będzie jutro. A on wie, że chodzi mi tylko o kasę.

Gość gość
Ktoś u góry napisał 'kobieta kobiecie robi takie rzeczy'. Obudź się. To świat w którym bezinteresowna życzliwość jest karana. Gdybym poszła powiedzieć jego żonie, że facet sypia z innymi i mi proponował za to całkiem niezłą kasę to myślisz, że by mi podziękowała? Wsciekłość spadłaby na mnie, swojego misia by wybielała. Pewnie ja go skusiłam i omotałam. Nie chciałaby myśleć, że jej mąż lata jak pies za kobietami.

Gość gość
Blondynka dość ładna qrwa mac i tak jej nienawidzę

Gość gość
Chuda, brzydka blondi. Nie wiem co on w niej widzi. W porównaniu z nią jestem miss świata i iq 300

Gość sgość
zawsze możecie poznać dyskretnego przyjaciela

Gość gość
ładna blondynka

Gość gość
chyba lustra nie masz :D

Gość gość
Ma często mordę wymazaną gownem :D

Gość gość
to tak samo jak moja. chyba te kochanki lubią gowno jeść :D

Gość gość
Ja bym nigdy nie weszla w role kochanki. Nawet gdyby nie bylo ryzyka ze zona sie dowie-po prostu. Nie wyobrazam sobie dzielic sie facetem w jednym czasie, bo w bajki ze nie sypiaja nie uwierze-moze rzadko ale na pewno; Poza tym to tak jakby kradziez faceta. Moich rodzicow znajoma przechodzila gehenne z powodu zdrady.Kiedy pojechala do meza ktory mieszkal na stale za granica kochanka sie ujawnila a maz byl tak glupi ze nie wyrzucil jej z mieszkania.I ona tej zonie wszystko zabierala nawet posciel i mowila ze to jej ,,o jej mezu mowila ze ma s*******ac bo on do niej nalezy,, strasznie zaborcza, wytatuowana, brzydka brunetka.Tamta kobietka starsza ale nie duzo-o jakies 7 lat chyba, elegancka blondynka, szkoda mi jej zawsze bylo. Wstyd co faceci soba prezentuja dlatego nie chce sie wiazac na stale.Nie chce takiego losu ,jestem zbyt porzadna na to i wiem ze nie zasluguje na to ,wiele razy zajeci mnie podrywali ale ich splawialam.szkoda ze nie kazdy ma takie podejscie jak ja

Gość gość
ma piczkę rozciągniętą jak od Lwowa do Krakowa...mój mąż w jej pochwę wlazł cały i kumple musieli go wyciągać.....tak wygląda kochanka mego męża

Gość gość
Ale zazdrosne szmaty z was o te kochanki :p

Gość gość
Biedne żonki, zdradzone i upokorzone :(

Gość gość
Oj jak mi ich żal ... hahahaha

Gość gość
ma piczkę rozciągniętą jak od Lwowa do Krakowa...mój mąż w jej pochwę wlazł cały i kumple musieli go wyciągać.....tak wygląda kochanka mego męża x Padłam :D :D:D

Gość gość
Kochanka mojego męża była piękną, inteligentną i niesamowicie zmysłową brunetką z artystycznym zawodem. Tak mnie zafascynowała, że pierwszy raz zakochałam się w kobiecie, odbiłam ją mężowi i teraz jesteśmy razem. I nie, to nie prowokacja :)

Gość gość
Haha brawo dla Pani powyżej :p

Gość gość
a piczkę też ma rozciągniętą tak że cała tam wchodzisz? :D

Gość gość
założyłyście taki temat.........no to piszemy. kochanka mego męża jak ma cieczkę, to jego kutas cały ocieka krwią........siedzi potem godzinę w łazience i moczy dupę po szmacie.....a ja w tym czasie wypuszczam z szafy sąsiada.

Gość gość
r***** się z mężem kochanki mego męża.

Gość gość
kochankę męża widziałam raz, od razu rzuciła mi się w oczy, bo miała piczkę na czole, nawet nie trzeba było ściągać jej majtek.

Gość gość
Leżę ze śmiechu razem z mężem :D:D:D

Gość gość
ela rości se prawo ale nikt jej nie chce ela zamyka konia w szafie i go wali lejcom bo lubi kun perswazje przez stukanie ela dobra baba chuc brzytka :-)

Gość gość
Najlepsze jest to ze żony piszą ze są ładniejsze a jakoś w rzeczywistości wlasnie jest inaczej ze kochanka ładniejsza.