Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinakkk

WYBIERAM LOZKO DO MLODZIEZOWEGO POKOJU, POMOZECIE?

Polecane posty

Gość karolinakkk

Mam 17lat i niestety strasznie maly pokoj :( ma jakies 2 na 4m, aktualnie mam takie lozko http://www.jysk.pl/index/varelset.htm natomiast zastanawiam sie czy nie kupic sobie lozka z kompletu moich mebli czyli takie http://brw.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_52&products_id=6471 . lozko ma praeie identyczne wymiary, roznica 3 cm.chodzi mi o to zeby moj pokoj sprawial wrazenie jak anjwiekszego hehe o ile to mozliwe :P i stad mysli o zmianie lozka, bede wdzieczna za rady :)

Gość karolinakkk
wiem ze temat jest nudny ale bylabym naprawde wdzieczna z apomoc

Gość karolinakkk
prosze prosze prosze :)

Gość karolinakkk
ooojjjj :(

Gość halkatla21
oba łóżka w porządku, jeśli chcesz by było bardziej "młodzieżowo" to pewnie lepszy będzie tapczanik z drugiego linku (po za tym praktyczniejszy, można na niego bez obaw wskoczyć, a kiedy trzeba pouczyć się na nim - niektórzy tak wolą niż przy biurku :P)no i jest ustawniejszy w razie przemeblowania (każdy pokój dz się przemeblować, wiem bo też mam bardzo mały, a zawsze mi sie udaje:P) drugie, a w zasadzie te z pierwszego linku kojarzy mi się z taką leżanką (dokładniej nazwy nie pamiętam) co to na niej pani Emilia z "Nad Niemnem" całe dnie odpoczywała :P osobiście bardziej podoba mi się ta"leżanka" mimo,że miej praktyczna, moze to z racji wieku(jak w nicku) a moze z innych przyczyn :)

Gość karolinakkk
dzieki :) nie zalezy mi zeby byl ,,bardziej mlodziezowy,, bo juz i tak jest ,,przesłodzony,, , przemeblowanie robie non stop ! cale zycie marzylam o takim wielkim przestronnym pokoju jak w amerykanskich filmach o nastolatkach :) ale niestety mam klitke :( na lozku sie ucze i z tym nie ma problemu :) zastanawiam sie jedynie czy nad tym czy lozko bez tych ,,ram,, nie bedzie sprawialo optycznie ze pokoj bedzie wiekszy, bo jak mam to lozko z ramami to zajuje wieksza dlugosc pokoju i ta czesc co zostaje jest juz za wysoka rama, tak jakby odcięta, nie umiem tego wytlumaczyc :)

Pierwsze jest rewelacyjne :D i raczej ono będzie optycznie zajmowalo mniej miejsca bo będzie też jednocześnie robilo za kanapę :)

Gość karolinakkk
Wkrada sie tu... ta funkcje pomijam hehe :)

To Ty nie łózkiem optycznie powiększaj tylko kolorem ścian:P Ałózko kup takie jakieś składane co by można je złożyc i bezie zakmowac cm na cm:P

Gość karolinakkk
wiii u mnie nie ma mowy o kanapie i lozku heeh wiec w sumie racja :) ale wlasnie to drugie lozko jest plaskie a pierwsze ma wysokie ramy i zatsanwiam sie czy one wlasnie nie pomniejszaja pokoju....niedawno mialam lozko pod oknem tam na szerokosci 2m i tyle ma lozko i pokoj jest wtedy kwadratowy, aktualnie mam lozko przy scianie dluzszej i pokoj jest prostokatny na dlugosc lozka plus kawalek ,,odciętego pokoju,, przez te ramy

Gość karolinakkk
Wkrada sie tu... sciany mam jasne...kurcze ja wam nie umiem tego wytluamczyc tego ,,odciecia,, pokoju hehe ktos w pgole rozumie o czym pisze ?:) to jest tak...lozko jest na polowe dluzszej sciany i tam zawsze siedze,siedza tam goscie bo na przeciwko sa karzeselka a czesc za lozkiem jest nieuzywana bo taka ,,odcieta,, wlasnie przez te ramy

Gość ja mam 17 lat
i wybralabym jakas rozkladana kanape! jak przychodza do ciebie znajomi to siadaja na takim lozku? czy moze masz jakis stolik czy cos w tym stylu? http://meblea.pl/wypoczynki_skora.html cos takiego jak tu ale wieksze i tylko jedna czesc zeby nie wygladalo jak w pokoju rodzicow, najlepiej w jakims krzykliwym kolorze np. czerwonym :)

a co do przemeblowań, ja kiedyś swój tapczan wystawiłam na środek(tak, że szczytem dotykał ściany,ale pojednej nocy zmieniłam to bo ciągle spadałam na jedną lub drugą stronę, a jak nie ja to kołdra :P

Gość karolinakkk
ja mam 17 lat o takiej kanapie nie ma mowy! nie dam rady jej u mnie rozlozyc, na tym lozku goscie siedza i na krzeselkach...bo zabieram na dzien posciel i przykrywam takim czyms jak jest na zdjeciu i wyglada jak kanapa wlasnie

Gość ja mam 17 lat
wersalka tez sie nie zmiesci? :( jakiej wielkosci jest twoj pokoj? ja mam pokoj 10m2 i mam wlasnie taka kanape, 2 komody, szafe i duze biurko... nie umialabym sobie wyobrazic tutaj takiego lozka o jakim Ty myslisz, wersalki sa skladane i zajmuja naprawde malo miejsca

Gość karolinakkk
nie nie nie ...w moim pokoju kanapy i wersalki odpadaja zupelnie! mam sporo mebli jak na tak maly metraz i nie dalabym rady rozlozyc to raz a dwa ze w moim pokoju pasowalaby jedynie jakas biala kanapa, badz ecri a moi rodzice maja taka jasna i wiem ile z tym problemow i zabawy ! poza tym mam nieznosnego kota ktory przebywa wylacznie w moim pokoju i cos tak materialowego niestety mi zniszczy ! a tak chowam posciel i z glowy

Gość karolinakkk
u mnie meble zajmuja prawie wszystlkie sciany, procz tego mam ogromny drapak dla kota ktory jest wiekszy od komody, spory xstolik pod telewizor i nie rozloze kanapy a poza tym kolor bede problemy, takze nad tym nawet sie nie zastanawiam...mam ta ,,laweczke,, z pierwszego miejsca, jest naprawde ladna i pasuje do pokoju idelanie ale ten kawalek ,,odciety,, sprawil ze zastanawiam sie nad lozkiem od kompletu i jezeli mam zmienic to tylko na tamte

Gość ja mam 17 lat
aha! a myslalas moze o takim pietrowym lozku pod ktorym jest pusto i mozesz sobie tam wstawic np. biurko? to tez jakias oszczednosc przestrzeni

Gość karolinakkk
po tym wiesz, pokoj kazdego wyglada inaczej u mnie na mam 2 na 4 m...z czego 3/4 pokoju to prostaokat a teszta kwadrat z drzwiami, kanapa musialaby byc wtedy naprawde malitka a takiej nie znajde

Gość ja mam 17 lat
a nie mozesz tego drapaka wyniesc np. do przedpokoju i wtedy mialabys wiecej miejsca...

Ja wiem jaki Ty masz pokój, mój facet ma u siebie w mieszkaniu taki..... i chyba nawet wymiary się zgadzają

Gość karolinakkk
ja mam 17 lat...kiedys myslalam ale podobalo mi sie to jak bylam mlodsza:) teraz juz nie bardzo :) kurcze gdybym miala wieleelki piekny pokoj to nie mialabym takich glupich problemow :P

Ja bym kupila coś na tą mniejszą ścianę, bo jak rzucisz coś na tą dluższą to dziwnie to raczej wygląda, no nie wie, tak mi się wydaje

Gość karolinakkk
drapaka o nie hehe...kupilam go, rodzice protestowali ze malo miejsca bla bla bla ale ja chcialam kupic mu drapak zeby mogl sie wyszalec i mi nie drapal scian i mebli :) jakbym powiedziala ze chce wyniesc na przedpokoj to o ! chyba by mnie posiekali :) a poza tym moje cale miszkanie jest male i jedynie gdzie by sie zmiescil to w lazience albo na balkonie hehe )